Hae
Kutsu vapauteen

PUHTI Laaja raudanpuute testipaketti

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu mielestäni ravinnon, liikunnan, unen, stressinhallinnan ja sosiaalisen kanssakäymisen lisäksi myös tiettyjen veriarvojen seuranta. Yli 40-vuotiaiden naisten ja miksei myös nuorempien kannattaa seurata ainakin kilpirauhas- ja rauta-arvoja ja tiettyjä hormoniarvoja ja ihan kaikkien suomalaisten kannattaisi otattaa säännöllisesti D-vitamiiniarvot. Esimerkiksi raudanpuutteen ja kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet ovat niin samankaltaisia, että niitä on hankala erottaa pelkkien tuntemusten perusteella. Lisäksi kehon hormonaaliset muutokset sekoittavat pakkaa vielä aika mukavasti, joten arvailun sijasta kannattaa seurata veriarvoja ainakin silloin kuin oireisiin liittyy poikkeavaa väsymystä. Lue lisää D-vitamiinista täältä ja ferritiinistä täältä.

 

 

PUHTI raudanpuute testipaketti

 

Huomasin ilokseni, että PUHTI:n tuotevalikoimaan on tullut uusia testipaketteja sen jälkeen kun olen PUHTI:n testipaketeista kirjoitellut. Olen kirjoittanut aikaisemmin Liikkujan laajasta terveystarkastuksesta täällä ja Vatsavaivojen testipaketista täällä eli käypä lukaisemassa nuo postaukset ennen kuin jatkat eteenpäin. Kuten edellämainituista postauksista tulee hyvin ilmi, niin pidän hyvin paljon PUHTI:n tuotekonseptista sekä erittäin kilpailukykyisistä ja edullisista hinnoista. Verikoetulosten ilmaisutapa on hyvin selkeä ja informatiivinen eli tulokset esitetään erittäin helposti luettavassa muodossa.

Ilokseni huomasin, että PUHTI:n testipaketteihin oli ilmestynyt Raudanpuute testipaketin lisäksi myös Laajempi raudanpuute testipaketti- vau! Pakkohan se oli testata. Samalla otatin muutamia gynegologini määräämiä naishormooniarvoja ja kilpirauhasarvoista T3:n. Tuohon Laajaan raudanpuutostestipakettiin on valittu kaikki tärkeimmät mittarit, jotka kertovat elimistön raudanpuutteesta eli se sisältää seuraavat verikokeet: täydellinen verenkuva, hemoglobiini, ferritiini, rauta, transferriini, transferriinin rautakyllästeisyys, B12-vitamiini, folaatti ja herkkä CRP. Minullahan on aiemmin mitattu useita kertoja ferritiini ja hemoglobiini, mutta koskaan aiemmin ei asiaa ole tutkittu tarkemmin. Aina välillä hemoglobiini on ollut alakantissa, mutta sen sijaan ferritiini on vaihdellut 62-92 välillä. Käytän säännöllisesti lisärautaa vähintään kuukautisten aikana ja sen käyttö onkin helpottanut huomattavasti levottomia jalkojani ja sydämen tykytyksiä, joita oli silloin kuin hemoglobiini oli matalalla. Kirjoittelen omista verikoetuloksistani myöhemmin toisessa postauksessa, mutta kuten huomaatte ainakin rauta-arvot olivat lievästi sanottuna hyvät eli lopetan lisäraudan ottamisen saman tien? 

 

 

 

 

Tulokset nopeasti ja tarvittaessa etälääkärin vastaanotto

 

Tulokset tulivat taas nopeasti eli vuorokaudessa  ja niitä pääsi tarkastelemaan omalta Puhti-sivulta. Alla olevasta kuvasta näet verikokeiden tulokset ja kuten huomaat, eosinofiilit ovat selvästi koholla eli viitearvojen ulkopuolella. Minullahan on ollut siitä asti kuin aloitin ketogeenisen ruokavalion kovaa ihon kutinaa. PUHTI:n kautta voi nykyään hankkia puhelimitse myös etälääkärin tai ravitsemusterapeutin neuvontaa. Kumppanina toimii eLääkäri-palvelu ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Mieheni halusi keskustella PUHTI:n kautta lääkärin kanssa omista veriarvoistaan ja hän koki palvelun erittäin helpoksi ja vaivattomaksi. Hän siis tilasi PUHTI:n sivuilta etälääkärin vastaanoton ja lääkäri soitti tunnin sisällä. Aika tehokasta toimintaa- ei tarvitse kotoa liikahtaa mihinkään ja hintakin vain 40 euroa eli huomattavasti halvempi kuin yksityislääkärin vastaanotto.

 

 

 

 

Verikokeita edullisesti 

 

PUHTI:n tuotevalikoimassa on erittäin edullisia tutkimuspaketteja- katsokaapa hintoja:

*Kilpirauhasen seurantapaketti on tällä hetkellä alennuksessa eli se maksaa ainoastaan 19 euroa kun normihinta on 33 euroa.
*Laajan raudanpuutten tutkimuspaketin maksaa 139 euroa. Mikäli et halua tilata laajaa raudanpuutteen tutkimuspakettia, mutta haluat perustietoa rauta-arvoistasi, niin voit tilata hieman suppeamman raudanpuute tutkimuspaketin hintaan 49 euroa.f

*HUOM! D-vitamiini- ja ferritiiniarvot maksavat Terveystalolla yhteensä 108,90 euroa (hinnat tarkistettu Terveystalon nettisivuilta), kun taas saat samat verikokeet PUHTI:lta alehintaan 59 euroa (normaalihinta on 71,45 euroa).

Tilaa yksittäisiä verikokeita tai valmiiksi koostettuja verikoetutkimuspaketteja *täältä ja säästä selvää rahaa. Verikokeet tilataan netissä ja PUHTI laboratorioita löytyy jo peräti 26:lla eri paikkakunnalla Suomessa? Käy lukemassa lisää *täältä.

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: *PUHTI

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI

 

 

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.