Hae
Kutsu vapauteen

4. koronapäivä

4. koronapäivä alkoi mukavissa merkeissä kun heräsimme Karin kanssa aamulla hyvin nukutun yön jälkeen ja totesimme, että KARILLA EI OLLUT ENÄÄ KUUMETTA!!! Siitä intoutuneena keittelin helpottuneena ukolle kahvit, joka saapuikin alakertaan selvästi pirteämpänä ja parempi vointisena. Luojan kiitos Karin kuume alkoi hellittää, aloin olla jo huolissani. Vaikka ei kai tuo 3 päivän (tuntui vuodelta) kuume nyt koronassa niin poikkeuksellista ole kuitenkaan näin jälkeen päin ajateltuna. Ja arvatkaapa mitä mies teki heti kahvikupin käteen saatuaan: alkoi selvittämään kuinka kauan koronaan sairastunut tartuttaa virusta ympärilleen. Arvasin HETI syynkin asiaan: ensi viikon puoli välissä olevat golfin SM-kisat! Enkä ollut yhtään, en siis yhtään yllättynyt. Vielä kerran pojat: en siis yhtään! Keskustelimme hetken sivistyneesti mahdollisista koronan jälkitaudeista ja se oli siinä. En edes yritä puhua ukkoa ympäri, koska tuhlaan ainoastaan omaa energiaani. Eikä sänkyyn köyttäminen ole todellinen vaihtoehto- siitä voi saada vapaudenriisto syytteen. Joten parasta antaa asian olla ja seurata sivusta.

 

Lue myös

 

Koronan kurittamat

 

nyt näyttää hyvältä…

 

Mun vointi alkaa olla jo ihan hyvä, ainoastaan väsymys ja sellainen jännä voimattomuus muistuttaa juuri tällä hetkellä koronasta. Jaksan olla pystyssä, mutta joka välissä täytyy ottaa pienet torkut joiden jälkeen on ihan pirteä olo. Karilla on ihan sama juttu. Äsken juteltiin, että on tää jännä tauti koska meillä kummallakaan ei ole ollut juuri ollenkaan ns. perinteisiä flunssan oireita, niin kun mulla ei yleensäkään ole missään flunssassa. Yskä kesti päivän eikä sekään ollut paha, samoin kurkkukipu. Eli JOS näin vähällä pääsen, niin sitten pääsen tosi vähällä. Mutta katsotaan nyt rauhassa, menossa on vasta 4. päivä. Paljon varmasti riippuu siitä, miten maltan olla rauhassa ja riehumatta. Minut tuntien se on vaikeaa, koska heti kun vointi kohenee, niin alan touhuamaan sitä, tätä ja tuota. Koska sellainen minä vaan olen. Inhoan yli kaiken toimettomuutta, nyt jo aika meinaa tulla todella pitkäksi. Onneksi tykkään lukea, joka nyt sinänsä on melko rauhoittavaa puuhaa:)

 

ei nyt kuitenkaan liikunnan ilosta…

 

Ihmiset ovat kauhistelleet kun ovat insta storeista huomanneet, että ollaan käyty Karin kanssa lenkillä vaikka meillä on korona. Täytyy vielä selventää tätä asiaa sen verran, että emme ole liikunnan ilosta lenkkeilleet (kuten yleensä), vaan me ollaan käytetty meidän kahta saksanapaimenkoiraa Tutoa ja Ovea tarpeillaan. Tämä on sitä koirien omistajien arkea, jopa koronassa. Ja kun 2. päivänä kerroin, että treenasin koiria meidän pihassa, niin selvennän sitäkin: minä vaan ohjaan ja koirat tekee eli itse en treenaa. En minäkään nyt ihan niin hullu ole, että koronassa alkaisin treenaamaan. Siitä tulikin mieleen, että meidän pitää nyt lähteä taas käyttämään koiria. Sen jälkeen ilta sujuu Netflixiä katsoen. Katsotaan tällä hetkellä espanjalaista sarjaa nimeltä Velvet- muotitalon tarina ja koukussa ollaan kuten yleensä:) Niin ja super hyviä netflix sarjoja saa paljastaa…

 

Kiitos todella paljon ihanista viesteistänne ja myötätunnostanne! Toivon kaikille lukijoilleni terveyttä ja hyvinvointia<3 Kirjoittelen taas huomenna lisää kuulumisia ja insta storeissa lisää @satusjoholm.

4 kommenttia

 1. Teija kirjoitti:

  Tsemppiä loppusairastamiseen! (ei tuo kyllä yhdyssana ole, mut menkööt nyt kun kuulosti omaan korvaan tähän järkevältä) ja toivottavasti ei tule jälkitauteja! Mieluummin hetki ihan rauhassa sairastan ja parantuen kunnolla kuin pitkään potien..

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Kiitos paljon. Ja samaa mieltä tuosta rauhassa ottamisesta eli aion kyllä toipua maltilla.

 2. Maarit kirjoitti:

  Mukava kuulla, että olette jo paranemaan päin! Itsellä alkoi toissa yönä todella rajulla horkalla ja säryllä ja eilen kuume sahaili 39 molemmin puolin. Ja se päänsärky..uhh se on ollut jotain järkyttävää. Nyt kuume jo inhimillnen, mutta päänsärky läsnä tosin sekään ei enää järjen vievää. Rohksisevaa kuulla, että noinkin nopeasti voi toipua ♡ Antaa toivoa tänne sairastupaan. Taemppiä ja toivottavasti kaikki menee siellä hyvin ♡

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Meillä nyt 5. päivä menossa ja ollaan lähes terveitä😃 Makuaisti heikentynyt ja vähän väsynyt olo, mutta muutoin kaikki hyvin. Tsemppiä ja nopeaa paranemista sulle❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.