Hae
Kutsu vapauteen

Ketovohvelit suklaajäätelöllä

Rapeita Ketovohveleita ja suklaajäätelöä kesän herkkuhetkiin

 

Meillä oli eilen koko perheen grillibileet meidän terassilla ja jälkkäriksi tarjoilin näitä ketovohveleita, jotka nautittiin VHH suklaajäätelön kanssa, ohje  täällä. Taivaallinen makuyhdistelmä, voin luvata käsi sydämellä. Toinen meidän pojista on viime aikoina ollut ketoruokavaliolla ja tällä hetkellä hakee vähän sitä, mitä on oma ihanteellinen ruokavalio. Halusin myös ”todistaa” hänelle, että vähähiilarinen ei tarkoita mautonta tai korviketta.  Ketovohvelit on on tehty VHH vohvelipizzan ohjeella, joka on muuten tosi ihanaa kesäherkkua! Rakastan paistaa ketovohveleita lämpimällä ilmalla meidän terassilla- käry jää ulos. Sisällä en paista koskaan:) Ketovohvelit tällä ohjeella tehtynä ovat ihan älyttömän rapeita! Eli jos haet pehmeää ja taipuisaa vohveliohjetta, niin tämä ei ole etsimäsi ohje.

 

 

ketovohvelit- 2 g hiilaria yhdessä vohvelissa

 

 

Yhdessä ketovohveleissa on hiilaria 2  g  ja kaloreita 246  ja tällä ohjeella tehtynä tulee 6 vohvelia. Ketovohvelit ovat viljattomia ja voit valmistaa ne myös maidottomina kun vaan valitset maidotonta kermaa (soijakerma, jääkaappikylmän kookosmaidon jähmeä osa) ja korvaat creme fraichen  kookosmaidon jähmeällä osalla.  Voit kokeilla mantelijauhon korvaamista lupiinijauholla tai kookosjauhon ja pofiberin yhdistelmällä. Kookosöljyn voit korvata voilla. Huomaathan sen, että aina kun aletaan korvailemaan alkuperäisiä raaka-aineita, niin  rakenne saattaa muuttua. En ole itse kokeillut näiden ketovohveleiden valmistamista kaikilla mahdollisilla raaka-ainevaihtoehdoilla enkä voi sataprosenttisen varmasti luvata, että eri vaihtoehdot toimivat käytönnössä. Eli jos haluat pelata varman päälle, niin älä korvaa mitään:)

 

 

ketovohvelit makrot 1 vohveli

 

  • p 5 g
  • r 24 g
  • hh 2 g
  • kcal 246

 

ketovohvelit ohje (6 vohvelia)

 

 

TILAA manteli- ja lupiinijauhoja, karkeaa psylliumkuitua, kookosöljyä ja leivinjauhetta edullisesti täältä. Voit myös klikata ohjeesta tummennettua linkkiä, jolloin löydät tuotteen suoraan nettikaupasta. Koodilla ”kutsuvapauteen” saat nettikaupasta -10%.n alen normaalihintaisista tuotteista.

 

 

Ketovohvelit valmistus

 

 

  • Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa.
  • Sulata kookosöljy miedossa vesihauteessa.
  • Sekoita kookosöljy, kerma ja creme fraiche kananmunien sekaan.
  • Lisää kuivat raaka-aineet koko ajan sekoittaen.
  • Kuumella vohvelirauta ja voitele se sulatetulla kookosöljyllä. Lusikoi taikinaa (2 rkl taikinaa=1 ketovohveli) vohveliraudalle ja paista ketovohveleita kunnes ne ovat kullan ruskeita.

 

Ohjaan tänään ilmaisen LIVE meridiaanivenyttely ja syvärentoutuksen instastoryssa klo 19. Tuu mukaan, löydät harjoituksen instagramista nimellä satusjoholm.

 

 

 

VHH vohvelipizza, ohje täällä.

 

 

vhh suklaajäätelö, ohje täällä

 

vhh nokkosletut, ohje täällä

 

KAIKKI BLOGIN 200 VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

 

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.