Keto patonki- 2 g hh yhdessä annoksessa!
Kaupallinen yhteistyö: https://www.fitnessfirst.fi
*Sisältää mainoslinkkejä
Ketopatonki- 2 g hiilaria yhdessä annoksessa
Tämä keto patonki yllätti mut positiivisesti loistavalla rakenteellaan ja maullaan. Taikina oli tosi löysää ja mietin yhden jos toisenkin kerran, että mahtaakohan patonki pysyä kasassa paistuessaan uunissa. Huoli oli ihan turha, sillä rakenteesta tuli loistava, kunhan sen antoi hetken vetäytyä eikä ala sitä heti kuumana leikkaamaan. Tein kerralla tupla-annoksen, jotta pystyin ottamaan keto patonkia mukaan mökille. Hiilaria yhdessä annoksessa on ainoastaan 2 g ja taikinasta tulee 5 annosta- tee kerralla heti isompi satsi ja pakasta tarvittaessa. Keto patonki sopii ketogeenisen ruokavalion lisäksi myös viljattomaan ja hiilaritietoiseen ruokavalioon. Blogissa on runsaasti muitakin VHH leipäohjeita (taitaa olla ainakin 40?), voit katsella niitä kootusti yhdeltä sivustolta eli täältä.
keto patonki MAKROT 1 ANNOS
- r 14 g
- p 9 g
- hh 2 g
- kcal 167
keto patonki MAKROT koko satsi
- r 68 g
- p 46 g
- hh 10 g
- kcal 837
keto PATONKI OHJE 5 ANNOSTA
- 2 kananmunaa
- 1 dl turkkilaista jogurttia
- 1 dl *lupiinijauhoa
- 0,5 dl *saksanpähkinöitä
- 0,5 dl *auringonkukansiemeniä
- 1 rkl *psylliumkuitua
- 1 tl *leivinjauhetta
- 0,5 tl *suolaa
- 1 rkl *gheetä
Ohjeessa *tummennetulla esiintyviä tuotteita voi tilata edullisesti *täältä. Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.
VHH PATONKI VALMISTUS
- Mittaa siemenet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.
- Murskaa pähkinät rouheaksi muruksi.
- Vatkaa käsin kananmunien rakenne rikki kulhossa ja sekoita joukkoon suola ja jogurtti.
- Sekoita kuivat aineet keskenään erillisellä kulhossa ja lisää taikinaan koko ajan sekoittaen.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Laita taikinan päälle kelmu ja painele taikina patongin muotoon. Viimeistele muotoiu veteen kostutetuilla käsille- kärsivällisyyttä kiitos, taikina ON löysää:)
- Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes patonki on saanut kauniin kullanruskean värin.
- Voitele kuuma patonki sulatetulla gheellä.
Lue postauksia ketoruokavaliosta ja painonhallinnasta täältä.
Seuraa ketogeenistä elämääni instassa: satusjoholm
TILAA VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEITA KIRJA JA TERVETULOA SYKSYLLÄ ALKAVAAN KETO VERKKOVALMENNUKSEEN
Voit tilata kirjan hintaan 23,50 (+ 4,90 postimaksu) laittamalla sähköpostia tänne: kari.sjoholm10@outlook.com Hinta 23,50 + 4,90 postimaksu. Kirjan 2. painosta on vielä muutama kappale jäljellä, 3. painos ilmestyy 15.8.2021.
oletko jo testannut?
VHH mansikka muffini
Mielenkiintoista
🙂
Todella hyvää ja helppo tehdä. Kokeilemistani ketoleivistä tämä on eniten normaalileipää muistuttava koostumukseltaan ja maultaan. Kiitos ohjeesta!
Kiitos viestistä, ihana kuulla<3