Hae
Kutsu vapauteen

Mökki ilmi liekeissä juuri nyt

mökki ilmiliekeissä Soinissa

 

 

Just nyt meidän mökki on ilmi liekeissä Soinissa. Olen itse kotona Jyväskylässä, mutta poikani Allu ja Noppa ovat mökillä isäni ja veljeni perheen kanssa. Paikalla on myös palokunta, joka ei sammuta paloa, vaan tekee palon aikana savusukellus harjoituksen. Vanha mökki poltetaan maan tasalle, jonka jälkeen alkavat maansiirtotyöt ja perustusten tekeminen. Jo tänä kesänä vanhan mökin paikalle rakennetaan mulle ja pojille uusi mökki. Vanhan mökin polttamiselle on haettu tietenkin asianmukaiset luvat ja ennen polttamista mun isä ja pojat ovat purkaneet mökistä kaikki ne osat, joita ei saa polttaa. Eilen purettiin mm. peltikatto. Sain äsken postauksen kuvat kännykkääni ja mun mielestä ne ovat tosi kauniita ja puhuttelevia. Meidän mökki projekti etenee suunnitellusti ja mukavaa vauhtia-aivan mahtavaa!!!

 

 

Lue myös: Äiti-poika projekti starttasi- jännityksellä odotan mitä tästä tulee!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *