Hae
Kutsu vapauteen

Meridiaanivenyttely-syvärentoutus tänään klo 19 instassa

Kuvat Pasi Hakala/Studio Varjo

OHJATTU MERIDIAANIVENYTTELY-syvärentoutus tänään KLO 19.00

 

Ohjaan tänään klo 19.00 meridiaanivenyttely-syvärentoutuksen instassa. Meridiaanivenyttely-syvärentoutusharjoitus kestää noin tunnin ja harjoitus on luonteeltaan hyvin lempeä. Harjoituksen aikana teemme 6 pitkäkestoista meridiaanivenytystä ja harjoitus päättyy chakrameditaatioon ja kehon täydelliseen syvärentoutukseen, joka rauhoittaa kehosi ja mielesi tulevaa yötä varten. Meridiaanivenytysten tarkoituksena on vaikuttaa kuuteen elintoimintojamme säätelevään energiarataan ja siten voimistaa kehon puolustusmekanismeja.  Keho vapautuu turhasta mielen ja kehon jännityksestä. Osallistuaksesi meridiaanivenyttely-rentotusharjoitukseen Sinun ei tarvitse olla notkea eikä voimakas. Harjoituksen teemana tänään on kehon ja mielen vapauttaminen stressistä, joka vie meidä vielä juuricharkan energiaan ja sen tasapainottamiseen. Lue juurichakrasta lisää täältä.

 

 

MISSÄ VOIN OSALLISTUA MERIDIAANIVENYTTELY-syväRENTOutukseen

 

Voit osallistua meridiaanivenyttely-syvärentoutukseen instagramissa tänään sunnuntaina  31.5.2020 klo 19.00. Näet harjoituksen omasta puhelimestasi. Harjoitus alkaa tasan klo 19.00 ja se on LIVE eli reaaliaikainen lähetys, jonka aikana Sinä näet minut, mutta minä en Sinua.

 

MITEN PÄÄSEN MERIDIAANIVENYTTELY- syväRENTOUTUSHarjoitukseen MUKAAN?

 

Avaa puhelimestasi instagram ja kirjoita hakukenttään satusjoholm.  Napauta profiilikuvaani, niin pääset mukaan ohjattuun meridiaanivenyttely-syvärentotusharjoitukseen. Vaihtoehtoisesti jos jo seuraat minua instassa, niin löydät meridiaanivenyttely-syvärentotusharjoituksen instasi etusivun yläreunassa, jossa näkyy profiilikuvani. Profiilikuvan ympärillä on värikäs rengas ja siinä lukee LIVE. Napauta profiilikuvaa ja pääset mukaan.  Voit kommentoida lähetystä sen aikana, toki muistathan että en voi vastailla kysymyksiin samalla kun ohjaan harjoitusta. Lue lisää livelähetyksestä täältä.

 

 

MITEN VALMISTAUDUN MERIDIAANIVENYTTELY- syväRENTOUTUSHarjoitukseen

 

Meridiaanivenyttely- syvärentoutusharjoituksessa teemme japanilaisen shindoharjoituksen, voit katsoa liikkeitä etukäteen täältä.  Lue myös postaus juurichakrasta, se löytyy täältä. Harjoitus tehdään pehmellä matolla, peiton päällä tai vaikkapa lampaan taljojen päällä. Törkeintä on, että alusta ei ole kova, mutta ei myöskään upottavan pehmeä vaan sopiva. Pukeudu joustaviin vaatteisiin. Syvärentoutus tehdään selinmakuulla ja sen aikana voit peitellä itsesi lämpimällä viltillä- ota viltti jo valmiiksi lähettyville.

 

VOINKO TEHDÄ MERIDIAANIVENYTTELY- syväRENTOUtuksen

MYÖHEMMIN

 

Meridiaanivenyttely- syvärentoutusharjoituksen voi katsoa instastorystani vuorokauden ajan tai voi olla että onnistun tallentamaan sen syötteeseen. Joskus voi olla teknisiä ongelmia eikä livelähetyksen tallentaminen onnistu, mutta tarkoituksena on tallentaa se. Vinkkaathan asiasta ystävillesikin. Olisi kiva jos jakaisin tämän postauksen, niin mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua harjoitukseen omassa kotonaan.

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin jooga-, meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

2 kommenttia

 1. Helen Varvikko kirjoitti:

  Hei
  Olisi kiva tehdä myöhemmin
  Tehdä tämä harjoitus.

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Se näkyy vielä huomisen päivän mun instassa, sen jälkeen poistan sen:) Ehdit vielä tekemään.
   Ellet ehdi, niin ensi viikon sunnuntaina on uusi harjoitus:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *