Hae
Kutsu vapauteen

Maalaus projekti jatkuu: TV-huone

Meidän makuuhuoneen maalausprojekti sai jatkoa. Tällä kertaa oli vuorossa TV-huoneen takaseinän maalaus. TV-huoneessa on makuuhuoneen tavoin myös Cole&Sonin koivu tapetti ja musta kiviseinä valkoisten seinien lisäksi. Aluksi ajattelimme, että seinästä tulisi tosi tumma, mutta lopulta päädyimme kuitenkin hillitympään väriin. Tumma väri olisi nostanut tapetin upeasti esiin, mutta ei olisi välttämättä erottunut kunnolla kiviseinästä. Väriksi valittiin Tikkurilan Harmony maalista kalsiitti sävy, joka on vaalean harmaa. Toi sävy on aika ihana, koska vaihtelee paljon valon mukaan. Tykkään siitä tosi paljon vaikka aluksi seinä näyttikin liian vaalealta kun olin tottunut makuuhuoneen voimakkaaseen väriin.

 

 

Lue myös: Makuuhuone sai uuden värin!

 

 

 

 

 

seuraavaksi sitten sisustus

 

 

Seinän maalaamisen jälkeen aloin miettimään pitäisikö luonnonvalkoisten divaanien päälliset vaihtaa tumman harmaisiin. Matonkin voisi vaihtaa mustaan. Tuo luonnonvalkoinen väri oli multa melkoinen aivopieru kun ottaa huomioon, että meillä on 2 mustaa saksanpaimenkoiraa. Kaikki koirankarvat näkyy divaanissa erittäin hyvin eivätkä meinaa irrota millään ilveellä. Divaaneilla pidetään aina peittoa suojana, jotta päästäisiin hieman vähemmällä siivoamisella, mutta näkyyhän ne karvat siinäkin. Kaikista helpoimmalla tietenkin päästäisiin jos kiellettäisiin koirilta divaaneille pääsy. Sitä ei hennota kuitenkaan tehdä: Ove niin rakastaa köllötellä ilta lenkin jälkeen divaanilla mun ja Karin keskellä. Tai eihän se divaanilla makaa vaan jomman kumman päällä, mutta kuitenkin:)

 

 

Lue myös: Mökki valmistui- katso kuvat!

 

 

 

 

maalausprojekti laajeni seuraavaksi eteisen puolelle

 

 

Ja eihän se maalaus projekti tähänkään loppunut vaan laajeni heti seuraavana päivänä eteisen/olohuoneen puolelle. Kari kävi vuorokauden aikana 3 kertaa ostamassa maalia ja aina eri sävyä- oli siinä myyjällä naurussa pitelemistä:) Mutta kirjoitan siitä sitten ihan erillisen postauksen. Sen verran kuitenkin sanon, että loppu tuloksesta tuli todella hyvä. Karikin oli tosi tyytyväinen vaikka tapansa mukaan taas vastusti ankarasti muutosta:) Tosin vastustus on kyllä koko ajan vähentynyt kun hän on huomannut pitävänsä lopputuloksista. Myös meidän mökki projekti tuppaa laajentumaan: ollaan nyt hankkimassa takkaa sinne jo tänä syksynä. Ei siellä yksinkertaisesti tarkene olla ilman lämmitystä- olisihan se pitänyt tajuta:) Mutta siitäkin sitten myöhemmin. Puhumattakaan ekovessoista, keittiökaapeista sun muista.

 

 

Tuu instaan: satusjoholm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *