Hae
Kutsu vapauteen

Ferritiini arvo rautainfuusion jälkeen ja kuulumisia

Rautainfuusiosta on kulunut nyt 7 viikkoa ja kävin mittauttamassa ferritiini arvon alkuviikosta. Sain tulokset heti seuraavana päivänä ja ferritiini oli noussut rajusti eli se oli peräti 317! Tämä ei sinänsä ollut mikään yllätys, sehän oli juuri infuusion tarkoituskin ja toki olen tuntenut muutoksen olossani ISOSTI! Ainakin tällä hetkellä tuntuu, että rautainfuusio todellakin kannatti- toki rauta-arvoja pitää seurata jatkossakin pidemmällä aika välillä, jotta näkee mihin ne asettuu. Olen saanut kuulla usealtakin seuraajaltani, että rauta-arvot ovat romahtaneet melko pian infuusion jälkeen, mikä on luonnollisesti ollut kova pettymys. Ja monella infuusio on jouduttu uusimaan ainakin kerran, jotta arvot ovat korjaantuneet pysyvästi.

 

 

Lue myös: Rautainfuusion jälkeen: ai tämmöistäkö tämä elämä voikin olla?

 

 

 

moni asia on muuttunut rautainfuusion jälkeen

 

 

Mun olo on tosi hyvä tällä hetkellä. Tunnen oloni pirteäksi ja olen nukkunut kuin pieni lapsi viime viikot. Nukun mielestäni todella sikeästi eikä kofeiinin nauttiminenkaan enää heikennä yöuntani! Ihon kuivuminen ja kiristäminen on helpottanut valtavasti- se johtuikin näköjään raudanpuutteesta eikä vaihdevuosista 😉 Olen päässyt eroon myöskin levottomista jaloista mikä on aivan mahtava juttu! Pääkin on alkanut taas toimia eli keskittymiskyky on parantunut enkä unohtele enää asioita samalla tavalla kuin ennen. Olen siis hyötynyt infuusiosta todella paljon eli rahat eivät menneet todellakaan hukkaan.

 

Lue myös: Rankka viikko rautainfuusion jälkeen

 

 

lihakset umpi jumissa

 

 

Muistatte varmaan, että mun olo alkoi helpottaa hieman vajaa 2 viikkoa infuusion jälkeen. Olen kertonut siitä, että mun lihakset tuntuivat ihan erilaisilta: yhtä elastisilta kuin parikymppisenä. No eivät tunnu enää, sillä energiatasojen kohoamisen myötä olen näköjään rasittanut itseäni ihan liikaa. Olen treenannut kovempaa ja mm. maalannut meillä kotona seiniä siihen tahtiin, että yhtäkkiä huomasin olevani ihan umpi jumissa. Lihakset eivät ole pysyneet ihan vauhdissa mukana ja nyt jälkeenpäin ajateltuna en ihmettele asiaa yhtään. Olen nyt yrittänyt rauhoittaa vähän tahtia, että lihakset pysyisivät menossa mukana ja käynyt hierojalla, joten eiköhän lihas jumitkin ala pikku hiljaa helpottaa. Ensi viikolla minulla on lääkärin vastaanotto- kirjoitan siitä sitten myöhemmin mikäli minulla on jotakin uutta kerrottavaa! Pitäkäähän huoli itsestänne ja rauta-arvoistanne<3

 

 

Tuu instaan: satusjoholm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *