Hae
Kutsu vapauteen

Viesti tuonpuoleisesta- olen vieläkin liikuttunut ja ihmeissäni

tulevien asioiden näkeminen on minulle arkipäivää

 

 

Sain eilen vahvan viestin tuonpuoleisesta. Se ei ole minulle mitenkään epätavallista, mutta se miten se tapahtui sen sijaan on. En edes muista milloin olen alkanut näkemään tulevia asioita ja saamaan viestejä ja tietoa henkimaailmasta. Näen enneunia ja tulevia tapahtumia kuvina, se on minulle ihan arkipäivää. En osaa sitä edes kunnolla selittää, mä vaan näen tai vaistoan. Yleensä kirjoitan näkemiäni asioita paperille, jotta muistan ne myöhemmin. Se on ihan käsittämätöntä, miten asiat yleensä tapahtuvat juuri siten kun olen ne nähnyt. Ilmiötä selitetään ja kuvaillaan monella eri tavoin. Puhutaan Jumalan puheesta, henkimaailmasta, universiumista tai vaikkapa ennusmerkeistä. Minulle kaikki edellä mainitut tarkoittavat yhtä ja samaa asiaa, eikä minulla ole tarvetta eritellä tai analysoida mistä asiassa on kysymys. Eikä todistella, että näkemäni asiat ovat totta tai miten ilmiötä voisi tieteellisesti selittää. Maailmassa on paljon asioista, joita ei voi järjellä ymmärtää. Minulle se mitä emme silmin näe on yhtä todellista kuin näkyvä maailma. Ja elämässäni on ollut ajanjaksoja, jolloin näkymätön maailma on tuntunut jopa todellisemmalta kuin näkyvä.

 

Lue myös: Meitä ravistellaan rajusti

 

 

nelli kävi luonani kertomassa että kaikki on hyvin

 

 

Olin eilen metsässä koko päivän. Meillä oli Palautumisohjaajakoulutuksen luontojakso, jossa vietettiin aikaa metsän hiljaisuudessa rauhoittuen ja luontoa havainnoiden. Koulutuspäivän lopussa meidän piti etsiä luonnosta joku lahja, jonka annamme ennalta nimetylle henkilölle. Lähdin etsimään metsästä tuota lahjaa ja minulle tuli yhtäkkiä kova ikävä Nelliä. Liikutuin tosi paljon ja tunsin kuinka silmät kostuivat kyyneleistä. Samaan aikaan huomasin, että minua lähestyi kirkkaan keltainen perhonen. Pysähdyin ja katselin lumoutuneena kaunista perhosta, joka lensi iloisesti kaarrellen minua kohti. Ajattelin mielessäni, että se varmaan haluaa laskeutua kädelleni. Ojensin käteni varovasti perhosta kohti ja se laskeutui suoraan kädelleni. Perhonen viipyi kädelläni hetken ja jatkoi matkaansa, jonka jälkeen toinen kirkkaan keltainen perhonen lähestyi minua. Se lensi ihan lähelle minua, jonka jälkeen se lähti seuraamaan toista perhosta. Kerroin asiasta vieressäni olevalle henkilölle. Hän kertoi, että oli hetki sitten toivonut, että  saisin jonkun merkin, joka lohduttaisi minua surussani. Olimme molemmat ihan liikuttuneita. Nelli kävi luonani kertomassa, että kaikki on hyvin.

 

 

meille ei anneta enemmän kuin kestämme

 

 

Kerroin tapahtuneesta muille ja samaan aikaan kuin sanoin sanan perhonen, niin näin taas keltaisen perhosen järven rannassa. Tällä kertaa ihan eri paikassa kuin hetkeä aikaisemmin. Olin hyvin liikuttunut ja sydämeni täyttyi valtavasta kiitollisuudesta ja rakkaudesta. Ihmeet ja merkit seuraavat niitä, joiden sydän on auki ja mieli on vastaanottavainen. Välillä elämässä tapahtuu asioista, jotka särkevät sydämemme. Uskon kuitenkin, ettei meille anneta anneta enemmän kuin kestämme. Ja kaikella tapahtuneella on tarkoituksensa. Ja että mitä suurempi tuska, sitä suurempi lahja. Ei ole kuitenkaan oikotietä, vaan asiat täytyy kohdata, suru täytyy surra  ja on mentävä suoraan tulta kohti. Kun vaan uskallemme kohdata asiat sellaisena kuin ne ovat ja lähdemme matkalle, niin saamme meitä vahvistavia viestejä ja ennusmerkkejä eikä meidän tarvitse muuta kuin ottaa ne vastaan. Olemme osa luontoa ja luonto on osa meitä. Olemme myös osa maailmankaikkeutta, joka haluaa täyttää meidät joka päivä rakkaudellaan, jos vaan avaamme sydämemme ja annamme sen tapahtua. Kiitos Nelli kun kävit<3

 

Myöhemmin lisätty: Hetki sen jälkeen kun julkaisin tämän postauksen sain Nellin äidiltä seuraavan viestin: ”Et ikinä usko. Oon lenkillä ja näin 10 min sitten keltaisen perhosen.sitten avasin puhelimen ja luin sun blogin ??”.

 

 

Edellinen postaus: Liikuntariippuvuus oli vähällä tuhota terveyteni

 

 

Seuraa instassa: satusjoholm ja 2blackgsd

 

 

 

3 kommenttia

  1. Minna kirjoitti:

    Ihana viesti. Niin louhdullista. Minulla on useampi henkinen ystävä, jonka nuori on kuollut. Olen saanut useinkin kuulla näistä ihanista merkeistä, unista ja muista kohtaamisista. Yksi ystäväni haluaisikin kirjoittaa kirjan näistä. Myös miesystäväni saa viestejä isältään rajan takaa unien ja näköhavantojen kautta. Elämä on ihmeellistä ja louhdullista…kun uskaltaa olla mieli avoinna. Voimia teille.

  2. Mari kirjoitti:

    Itse olen nähnyt valkoisen perhosen aika ajoin. Paras ystäväni kuoli 4 vuotta sitten. Valkoinen perhonen ollut siitä asti mukana , oli hautajaissaattueessa istumassa olkapäällä ja sen jälkeen liihotellut kotiin sisälle lapseni huoneeseen, seurannut mukana autoon, tullut kädelle…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *