Hae
Kutsu vapauteen

Paras mahdollinen loman aloitus

Aloitin loman viime perjantaina ja tällä kertaa toteutui mun pitkäaikainen haave, jota ollaan suunniteltu mun veljen Jarnon kanssa jo vuosikausia: vietettiin vuorokausi kaksistaan mökillä Soinissa maailmaa parantaen. Toki paikalla oli myös 2 saksanpaimenkoiraa, Ove ja mun pojan koira Kara. Tuto jäi kotiin tällä kertaa, koska ei tule Karan kanssa toimeen. Saunottiin ja uitiin illalla tuntitolkulla, grillattiin ja keskusteltiin syvällisiä. Vielä keskiyöllä poltettiin takkaa, koska takana oli muutama viileä päivä ja mökissä oli ihanan kylmä. Kuten jo instaan kirjoitinkin, niin on mieletön rikkaus kun on veli, jonka kanssa voi puhua mistä vaan ja joka tuntee mut läpikotaisin. Yö nukuttiin vierekkäin ihan niin kuin usein lapsena:) Täydellisen illan kruunasi ihan mieletön täysikuu, joka mollotti suurena oranssina pallona Ison Lauttajärven yllä. Otin siitä kuvan  ja ajattelin teettää kuvasta taulun. Mun mielestä siinä on ihan mielettömät värit.

 

 

 

 

 

isä viimeistelee meidän mökkiä

 

 

Aamulla Jarno valmisti mulle aivan ihanan makuisen rasvakahvin, jota hän tuunasi mausteilla ja superfoodeilla. Jarno on ollut myös 2,5 kuukautta ketoosissa ja oli tosi hauskaa vaihtaa kokemuksia. Sen sijaan meidän äiti on Karin tavoin ”puoliketoosissa”:) Sitten vielä saunottiin, uitiin ja Jarno auttoi meidän isää, joka asensi meidän rakenteilla olevaan mökkiin ikkunoita ja ovia. Ja minä siivosin mökkiä rakennuspölystä. Jarno lähti iltapäivällä kotiin ja äiti tuli mun seuraksi vielä pariksi yöksi. Äitin mukana tuli vielä Jarnon Gordonin setteri uros Tenu, joka on Oven ja Karan hyvä kamu. Kyllä koirat nautti kun saivat olla koko ajan ulkona ja uida joka välissä. Mutta se on kyllä jännä ettei kukaan koirista käy tarpeillaan ilman, että ihminen lähtee viemään niitä:) Sunnuntaina käytettiin äidin kanssa kaikki 3 koiraa pohjavillapesussa Soinissa. Yllättävän hyvin meni vaikka olihan se ensikertalaisille alkuun hämmentävä kokemus:)

 

 

 

 

pian takaisin

 

 

Tänään kun lähdin ajamaan kotiin, niin isä jäi vielä laittamaan meidän mökkiin listoja. Keskiviikkona meillä on maalaustalkoot ja sitä ennen pitää hoitaa vielä sata ja yksi asiaa. Isä on tehnyt ihan mielettömän ison urakan meidän mökin eteen ja kuten aiemminkin olen sanonut, niin meidän mökkiprojektista ei olis tullut yhtään mitään ilman isää. Eli ylihuomenna mökki maalataan sisäpuolelta, mun eno maalasi isän kanssa ulkopuolen perjantaina. Jään taas mökille muutamaksi päiväksi, toiveissa olisi, että meidän omalla mökillä voisi nukkua ensimmäisen yön jo ihan pian:)

 

 

Tuu instaan: satusjoholm

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *