Hae
Kutsu vapauteen

FinCollagen tuotteita testissä


Saatiin Tuton kanssa testiin FinCollagenin tuotteita: Tutolle eläimille tarkoitettua valmistetta ja itselleni kauneus kollagenia ja normi kollagenia. Olen nyt käyttänyt tuotteita vajaa kaksi kuukautta säännöllisesti ja kerron tässä postauksessa kokemuksistani. Postauksen lopussa on alennuskoodi, jolla blogin lukijat saavat alennusta tuotteista.


FinCollagen active

Ensimmäisten viikkojen jälkeen en huomannut tuotteilla mitään vaikutusta. Olinkin jo tietoinen, että tuotteet alkavat vaikuttaa ajan kanssa eli vaikutukset tulevat viimeistään 3-6 kuukauden kuluttua aloituksesta. Valmiste sisältää ainutlaatuista bioaktiivista kollageenia ja on tarkoitettu säännölliseen päivittäiseen käyttöön  alkavasta tai keskivaikeasta nivelrikosta tai urheiluvammoista kärsiville, aktiiviliikkujille ja yli 40-vuotiaille eli ihan kuin minulle tehty valmiste? Minua miellyttää näissä tuotteissa bioaktiivisuuden lisäksi myös puhtaus eli tuotteet sisältävät ainoastaan bioaktiivista kollageenia eli kollageenihydrolysaattia. 

FinCollagen Active aktivoi nivelten kollageenintuotantoa ja estää nivelrustoa vaurioittavien entsyymien toimintaa. Nivelten kollageenintuotanto alkaa vähentyä 25 ikävuoden jälkeen ja loppuu lähes kokonaan 40 ikävuoden jälkeen. Nivelten kollageenituotannon ehtyminen heikentää nivelrustoa ja altistaa nivelrikolle. Nivelten urheiluvammat paranevat elimistön nivelissä tuottaman nivelrustoa vahvistavan kollageenin ansiosta.

Olin käyttänyt tuotetta vajaa kaksi kuukautta kun huomasin, että selkäkipuni (minulla on särkenyt selkää 23 vuotta) olivat kadonneet. Ajoittainen polvikipu on myös loistanut poissaolollaan! Pitkät automatkat ovat olleet selkäkipujeni pahin triggeri ja tällä viikolla kun ajoin parina päivänä lähes 300 km, tuli selkä vähän kipeäksi, mutta kipu hävisi nopeasti kun joogasin ja kävin lenkillä. Olen selvästi hyötynyt tuotteesta ja vakuuttunut tuotteen tehosta. Mieheni on menossa olkapääleikkaukseen ja tänään tilasi itselleen tätä tuotetta myöskin eli meidän perheessä on nyt kolme käyttäjää?


FinCollagen beauty

Aloitin FinCollagen Beautyn käytön samaan aikaan kuin Activen. Beautyn peptidien sanotaan nuorentavan ihoa ja lisäävän prokollageenin konsentraatiota ihossa, jolloin ihosta tulee elastisempi, jämäkämpi ja kiinteämpi. Kasvojen juonteet vähenevät tai madaltuvat keskimäärin 20 %. Myös selluliitin määrä ihossa vähenee. Tuloksia luvataan jo 4-8 viikon säännöllisen käytön jälkeen. 

Tämäkin tuote on hyvin puhdas, sillä se sisältää ainoastaan peptidejä sisältävää kollageenihydrolysaattia. Mielestäni ihoni on selvästi kuulaampi ja jotenkin kirkkaampi nykyään, mutta minulla ei riitä pokkaa ottamaan kantaa siihen, näytänkö nyt nuoremmalta kuin ennen?? Marraskuisella Abu Dhabin lomalla ei kasvoihini tullut pig
menttiläiskiä kuten aiemmin vaikka oleilinkin auringossa. Mielestäni hiusteni kunto on myös parantunut sen jälkeen kun aloitin tuotteen käytön. 
Olen niin vaikuttunut tämänkin tuotteen tehosta, että aion jatkaa tämänkin käyttöä. 


FinCollagen pet

Tutolla tuotteen vaikutukset alkoivat näkymään hurjan paljon aikaisemmin kuin minulla. Jo parin viikon käytön jälkeen alkoi vauhti lenkeillä selvästi lisääntyä enkä aluksi osannut yhdistää sitä tuotteiden käyttöön. Tuto on 6,5 vuotias käyttölinjainen saksanpaimenkoira jolla on takana jo pitkä kisaura palveluskoira puolella. Viime kesästä asti Neito on kärsinyt nivelongelmista, joista voit lukea lisää täältä. Tuto on saanut olkaniveleen myös injektion loppuvuodesta ja cartrophen kuurin selkään, mutta vointi alkoi kohentua jo ennen pistoksia. 

Aloitin tuotteen käytön Tutolla tosi varovasti, koska Tuto sairastaa kroonista gastriittia eikä ole lainkaan kirkossa kuulutettu, että kaikki lisäravinteet sopivat Neidolle. Tuote sisältää ainoastaan kollageenihydrolysaattia eikä mitään sidos- tai lisäaineita. Hyvin on massu kestänyt tuotteen ja massu onkin jo pitkään ollut super hyvässä kunnossa. Ehdottomasti aion jatkaa tuotteen antamista Tutolle myös jatkossa.

Nutrielixirin nettisivut löydät täältä. Blogin lukijat saavat -12%:n alennuksen tuotteista koodilla SUS22?


3 kommenttia

  1. Helena Mähönen kirjoitti:

    Lopettakaa jo mokoma hömpötys.Noista tuotteista ei ole muuta kun pelkkää harmia.jA PALJON RAHAN MENOA.Joskus tilasin ,en tilaa enää ikänään:O

  2. heljä jakku kirjoitti:

    Pitääkö kokeilla,toista kollageenia olen kokeillut,hieman helpotti sormien nivelrikkoon,josko tämä tehokkaampi?

  3. Heli Lahde kirjoitti:

    Missä olisi luotettava kaksoissokkotutkimus tehty kollageenin vaikutuksesta niveliin? Olisiko linkkiä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.