Hae
Kutsu vapauteen

Kieliongelma

Oltiin Mamman kaa metsässä lenkillä ja Mamma otti Meikästä ja jostain valkoisista purkeista kuvia. Ne purkit Mamma yritti laittaa hienosti kiven päälle ja Meikä seisoi takajalkojen varassa kiveä vasten purkkien takana. Meikä jaksoi kyllä olla paikallaan hiiskumatta pitkiäkin aikoja, koska tykkään olla kuvattavana. Se on ihan parasta ruoan varastelun ja treenaamisen jälkeen. Kuvatessa Mamma yleensä kehuu Meikää ihan tolkuttomasti tyyliin, että ”Ai kun olet hieno tyttö” tai ”Kyllä sä Tuto olet olet maailman kaunein koira”! Tänään Mamma vaan sano koko ajan, että ”Tuto, laita se kieli suuhun”! Sitä Meikä ei oikein ymmärtänyt, että mitähän se Mamma mahtaa sillä tarkoittaa. Se ei nimittäin ole mikään tuttu käsky. Loppujen lopuksi Mamma antoi vapaa käskyn, heitti pallon ja kaatui itse lumeen selälleen ja nauroi ihan suoraa huutoa. Meikä hyppäsi Mamman päälle ja sitten alkoi hurjat leikit. Purkitkin lensi pitkin lumihankia…

Meikä kertoi Mammalle, ettei se kieli mahu suuhun kun kieli on niin kamalan iso. Aquabarksin hieroja Tarjakin sanoo aina, että Tutolla on maailman nopein kieli, jota se osaa myös käyttää! Mamma ei taaskaan antanut periksi, joten lopulta Meikä pisti kaikki peliin ja onnistui sullomaan kielen suuhun. Sitten kuului vapaa ja pallo lensi nopeasti ja kauas. Kyllä tämä elämä huippumallina vaan kelpaa ja vetää vertoja syömiselle- no ei nyt sentään! Meikä on nimittäin alkanut kanssa bulkkaamaan niin kuin blogin virallinen laadunvarmistaja Noppakin- sillä erotuksella tietenkin, että jätän sen dieettivaiheen väliin??


Lisää blogin koira-aiheisia postauksia löydät täältä. 

Terveellisiä ruokaohjeita, jooga- ja meditaatioharjoituksia sun muita löydät täältä.

8 kommenttia

 1. MINI kirjoitti:

  Voi miten söpö koira!

 2. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos❤️

 3. Nina Ranki kirjoitti:

  Haha olipa hauskasti kirjoitettu. 😀 Itsellä kans tapana aina leikisti höpötellä koirien mahdollisia ajatuksia 😀

 4. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos❤️ Koirat❤️

 5. Minna M kirjoitti:

  Tämän postauksen lukeminen ei tehnyt ollenkaan hyvää mun koirakuumeelle, jota yritän toistaiseksi hoitaa koirattomin menetelmin… Ehkä joskus vielä oma koira meille! <3

 6. Satu Sjöholm kirjoitti:

  ? Koirat on parhaita❤️❤️

 7. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Ihania kuvia! 🙂 Meidän koirista ei tälläisiä saisi vaikka mitä yrittäisi 😀

 8. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos❤️ Mitä koiria teillä on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.