Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

VHH proteiinipatukka

Kaupallinen yhteistyö: https://www.fitnessfirst.fi/
*Sisältää mainoslinkkejä

vhh proteiinipatukka- hiilaria ainoastaan 1,5 g

Aina sillöin tällöin teen tätä VHH proteiinipatukkaa, paloittelen sen pieniksi paloiksi ja nautin pari palasta kahvin kanssa. Valmistaminen on tosi nopeaa ja vaivatonta. Massan tekemiseen menee pari minuttia, samoin kuorrutteen.  Mielestäni riisiproteiini on ihan ylivoimainen näiden itsetehtyjen protskupatukoiden suhteen, sen sijaan heraprotskusta en saa oikein toimivaa rakennetta vaikka seisoisin päälläni. Varmaan on tekijässä vika 😎 Hiilareita on käyttämässäni FitnessFirstin riisiprotskussa ainoastaan 1,0 g/100 g ja huomaathan, että mikäli käytät jonkun muun brändin vastaavaa tuotetta, niin hiilarimäärä saattaa nousta. Tällä ohjeella tehtynä tulee 2 noin 8 senttimetrin pituista proteiinipatukkaa ja yhdessä patukassa on hiilaria ainoastaan 1,5 g.

vhh proteiinipatukka- millä voin korvata

Riisiproteiinia en lähtisi korvaamaan yhtään millään. Sen sijaan hampunsiemenrouheen voit korvata mantelijauholla. Makeutukseen voit käyttää karppi- tai koivusokeria tai hyvälaatuista steviaa ja mikäli et noudata ketoruokavaliota, niin nehän voi korvata vaikkapa kookossokerilla. Muistathan blendata aina sekä karppi- että koivusokerin ettei se narsku hampaissa. Mielestäni karppisokerilla makeutettuna proteiinipatukoista tulee paremman makuisia tai sitten en vaan osannut annostella stevian määrää oikein. Molemmat makeutustavat on kuitenkin testattu. Kuorrutteeksi sopii myös vallan hyvin sulatettu tumma suklaa (vähintään 80 %), jonka sekaan voit lisätä hieman kuohukermaa.

vhh proteiinipatukka makrot 1 patukka

r 36 g
p 14 g
hh 1,5 g
kcal 378

ohje vhh proteiinipatukka 2 patukkaa

0,5 dl riisiproteiinijauhetta
0,5 dl kookosöljyä
1 rkl raakakaakaota
1 rkl  mantelijauhoa 
1 rkl kuorittua hampunsiemenrouhe
0,5 dl karppisokeria tai 10 tippaa tai enemmän nestemäistä steviaa
ripaus suolaa
Sulata kookosöljy miedolla lämmöllä. Sekoita jäähtyneen kookosöljyn sekaan muut raaka-aineet. Jaa massa kahtia ja muotoile taikinasta veteen kostutetuin käsin kaksi patukkaa. Paras tekniikka muotoilemiseen on painella massaa molemmilla sivuilta yhtä aikaa. Mikäli massa on liian löysää, niin lisää riisiproteiinin määrää. Laita patukat pakastimeen jähmettymään puoleksi tunniksi.

vhh proteiinipatukka kuorrute

1 rkl kaakaovoita
1,5 rkl raakakaakaota
1,5 rkl karppisokeria tai 5 tippaa tai enemmän nestemäistä steviaa

Sulata kaakaovoi vesihyöryssä. Sekoita voin sekaan kaakao ja makeuttaja. Mikäli makeutat stevialla, tarkista itse makeus. Kun seos on jäähtynyt, kuorruta patukat suklaaseoksella ja laita ne vielä hetkeksi pakastimeen jähmettymään. Säilytä proteiinipatukoita jääkaapissa.

OHJEESSA ESIINTYVISTÄ TUOTTEISTA

Ohjeessa esiintyviä tuotteita voi tilata edullisesti *täältä.  Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.

KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Kaupallinen yhteistyö: https://www.fitnessfirst.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *