Hae
Kutsu vapauteen

Ripsiseerumi joka todella toimii!

*Sisältää mainoslinkkejä

Ripsiseerumi on ollut juuri se viimeinen tuote, jota ikinä ajattelin tarvitsevani ja ostavani! Mulla menee ihonhoitotuotteisiin ja erilaisiin hoitoihin niin paljon rahaa kuukaudessa, että olin päättänyt etten hanki ripsiseerumia vaikka meidän Nopan avovaimo Jenni ja moni muukin on sitä mulle suositellut. Nimittäin olen tuskaillut viime vuodet ripsieni kanssa, jotka ovat harventuneet ja lyhentyneet entisestään. Kaukana ovat olleet nuoruusvuosien pitkät säihkyripset, joita oli ilo taivutella ja laittaa ripsiväriä! Olen kokeillut 2 kertaa ripsienpidennyksiä, mutta ne eivät pysyneet minulla eli se niistä. Ja magneettiripsien kanssa olen taistellut viime vuodet, mutta ne ovat melko hankalat ja maksaahan nekin koska niitä pitää jatkuvasti uusia. Ja irtoripsiä en osaa käyttää. Ne sojottaa aina miten ja minne sattuu.

Kuvien välillä on aikaa noin 4 kk. Ennen kuvassa alaripsissä ei ole ripsiväriä. Jälkeen kuvassa silmäripsiin on tehty kestotaivutus.

miten voi äiti olla mahdollista, ettei sulla oo ripsiseerumia!?

Eräänä päivänä huomasin ostaneeni 129 euron ripsiseerumin ja se on ihan meidän Nopan ansiota. Nimittäin pääsi tapahtumaan niin, että tämä maailman paras myyntimies oli paikalla kun olin kasvojen happohoidossa Kauneuden Ilossa ja heti kun otin rahapussini esiin alkoi armoton myyntipuhe. ”Äiti, miten voi olla mahdollista, että sulla ei oo ripsiseerumia!!?? Sä kyllä tarvitset semmoisen ehdottomasti”. Kerroin Nopalle, etten varmasti osta tuotetta, koska en luota ripsiseerumin tehoon, mikä piti täysin paikkansa. Miten joku ripsiin laitettava seerumi muka voisi pidentää ja vahvistaa ripsiä niin paljon, että siitä kannattaisi maksaa noin paljon? Noppa kuitenkin jaksoi vääntää asiasta kanssani ja sai taas tahtonsa läpi. Ja hyvä niin, sillä tuote on yllättänyt enemmän kuin mikään muu tuote koskaan aikasemmin- lopputulos nyt 4 kuukauden jälkeen on ÄLLISTYTTÄVÄ! Mulla on taas ripset enkä voisi olla onnellisempi! Jenni laittoi mulle viime viikolla kestotaivutuksen ja -värin ripsiin, joten nyt ripset näyttävät ihan hyvältä vaikka ei laittaisi ripsiväriäkään (molemmissa kuvissa on ripsiväriä).

Lue myös: Kasvojoogalla uskomattomia tuloksia kuukaudessa!

herkkäsilmäiselle sopiva ripsiseerumi

Olin ihan varma, ettei herkät silmäni kestä ripsiseerumia, koska sitä levitetään niin lähelle silmää. Mulla on todella kuivat silmät, jotka kirvelevät ja kutisevat herkästi eivätkä vaihdevuodet ole todellakaan helpottaneet asiaa. Sovimmekin Jennin kanssa, että hän ostaa minulta tuotteen, mikäli se ei sovi minulle. Ensimmäisenä iltana tuote hieman kirveli iholla ja päätin jo lopettaa testaamisen siihen. Pidin pari päivää taukoa ja onneksi kokeilin seerumia vielä myöhemmin, sillä se ei enää kirvellyt toisella kertaa juuri ollenkaan. Kolmannella kerralla kirvely oli kokonaan poissa ja uskalsin aloittaa säännöllisen käytön tammikuun lopussa. Jo muutamassa viikossa ripseni alkoivat kasvamaan selvästi myös sellaisiin kohtiin, joissa minulla ei enää viime vuosina ole ollut ripsiä ollenkaan! Olin ihan ällistynyt ja niin oli Jennikin vaikka hän on tietoinen tuotteen tehosta sekä omalla että asiakkaidensa kohdalla. Viime viikolla Jenni sanoi, että voisin jatkossa alkaa käyttämään tuotetta ainoastaan 3 kertaa viikossa koska ripseni ovat jo niin pitkät. Mutta ainakin vielä olen käyttänyt sitä kerran päivässä sillä haluan nähdä miten pitkäksi ripseni kasvavat.

ihmetuote Revitalash Adcanced ripseseerumi

Kyseessä on *RevitaLash Advanced ripsiseerumi, jota levitetään ripsirajaan kerran päivässä. Tämä ripsiseerumi on silmä- ja ihotautilääkärien hyväksymä ja se on testattu kliinisesti. Sen sanotaan sisältävän tieteellisesti todistettua teknologiaa ja luonnollisia aineita, jotka suojaavat ripsiä, lisäävät taipuisuutta ja antavat kiiltoa. 3,5 millin tuote on todella riittoisa eli kestää useita kuukausia päivittäisessä käytössä. Itse aloitin käyttämään seerumia tammikuun lopulla ja tuote on vieläkin käytössä 4 kuukauden käytön jälkeen. Eli voin suositella tätä tuotetta omien kokemusteni perusteella todella lämpimästi. Kallis tuote, mutta hintansa arvoinen. Tietenkään en voi tietää sopiiko tämä kaikille, mutta testaamallahan asia selviää. Lue lisää tuotteesta TÄÄLTÄ.

Kasvojoogaa, terveyttä ja kauneutta instassa @satusjoholm

6 kommenttia

  1. Eriikka kirjoitti:

    Testasimme tyttäreni kanssa ja tuote tosiaan tehoaa ja ripset kasvavat. Tuote kuitenkin ärsytti niin paljon ihoa, että meidän kummankin piti lopettaa käyttö kuukauden jälkeen:-(

  2. Laila kirjoitti:

    Revotalash on testattu ja toimivaksi todettu! Ihan paras kaikista kokeiluista, nyt tosin testissä ihan risiiniöljy mikä halvempaa kuin seerumi

    • kutsuvapauteen kirjoitti:

      Kiva kuulla❤️ Miten laitat risiiniöljyä ja tekeekö öljyisen kalvon silmään?

  3. Anne kirjoitti:

    Käytin itse vastaavaa tuotetta puolisen vuotta ja sain mahtavat ripset, mutta…. Myös ärtyneet ja tummemmaksi värjäytyneet silmäluomet ja entistä kuivemmat silmät.

    Tuotteen ainesosaluettelossa on tuo Difluoro Ethycloprostenolamide, joka on tosiaan hormonaalinen lääkeaine ja kannattaa perehtyä huolella mahdollisiin haittavaikutuksiin, ennen kuin aloittaa käytön ja mahdollisiin pitkäaikaisvaikutuksiin.

    • kutsuvapauteen kirjoitti:

      No voihan hitsi! Olen nyt saanut kommentteja, että joillakin silmät ärtyy, toisilla ei.
      Ilmeisesti yksilöllistä tämäkin. Itselläni tuote vieläkin käytössä ja olen ollut tyytyväinen
      toistaiseksi. Tuo tuotehan on silmälääkärien hyväksymä eli pitäisi olla tutkittu tuote, mutta
      pidän tämän mielessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *