Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Maadoitustuotteet tasapainottavat hermostoa

Kaupallinen yhteistyö: https://www.tiedonportaidenkauppa.fi

Olen yllättynyt ja otettu

”Satu onko sulla käytössä maadoituslakana”, ystäväni Panu kysyi minulta reilu kuukausi sitten. Hän oli meillä kylässä ja olisi halunnut mennä hetkeksi lakanalle maadoittumaan. Maadoittuminen on minulle tuttua joogina, mutta en ollut koskaan tullut edes ajatelleeksi, että on olemassa tuotteita, jotka maadoittavat. Olin hieman hämmentynyt, että minulta kysellään sellaista terveystuotetta, josta minulla ei ole ole mitään tietoa- minunhan niistä pitäisi tietää. Pyysin Panua kertomaan maadoituslakanasta ja kiinnostukseni heräsi niin paljon, että seuraavana päivänä googletin aiheesta. Ja sen tehtyäni innostuin lisää….Kahden päivän kuluttua sain postissa maadoituslakanan, maadoituspeiton ja maadoittumisesta kertovan kirjan. Olen nyt testaillut tuotteita kolmen viikon ajan ja kerron teille kokemuksiani tässä postauksessa. Mutta sen verran voin jo heti alkuun todeta, että niin monenlaisia terveystuotteita kun olenkaan testannut, niin mikään tuote tai asia ruokavaliota ja joogaa lukuunottamatta ei ole vaikuttanut olooni niin myönteisesti kuin maadoituslakana ja -peitto. Olen otettu ja yllättynyt- Kiitos Panu ja Tiedonportaat!

Lue myös: Sinivalolasit suojaavat silmiä ja kehoa

maadoittuminen on maailman yksinkertaisin asia

Maadoittumisella tarkoitetaan kehon yhdistämistä maan pintanergioihin. Maadoittuessa keho täyttyy negatiivisesti varautuneista vapaista elektroneista, joita on maan pinnassa. Yksinkertaisimmillaan maadoittuminen on paljain jaloin kävelyä luonnossa, uimista luonnon vesissä tai vaikkapa varpaiden upottamista hiekkaan. Maadoittavat laitteet kuten maadoituslakana tai -peitto maadoittavat samalla tavalla ja niitä voi käyttää silloin kuin luonnossa maadoittuminen ei ole mahdollista tai jos haluaa maadoittua myös sisätiloissa. Maadoittumisella on todettu olevan merkittäviä terveysvaikutuksia, joita ovat mm. parantunut unenlaatu, hermoston tasapainottuminen, energisyyden lisääntyminen ja kroonisen kivun helpottuminen. Moni on saanut apua maadoittumisesta myös lihas- ja pääkipuihin, hormonaalisiin ongelmiin ja palautumiseen. Lähde: Ober, Sinatra, Zucker 2022. Lue TÄÄLTÄ lisää maadoittumiseen liittyvistä tutkimuksista ja kokemuksista.

tunsin maadoituslakanan vaikutuksen välittömästi

Earthing Elite maadoituslakana (nukkuma-alusta) oli ensimmäinen maadoittava tuote, jota testasin. Ajattelin, etten tunne sen vaikutusta yhtään mitenkään, mutta toisin kävi. Nopeasti aloin tuntea lämmintä kihelmöintiä jaloissani, josta se levisi koko kehoon. Sen jälkeen tuli hyvin lämmin olo, jopa kuuma. Näin kävi myös Karille, joka hikoili yöllä sen jälkeen kun testasi ensimmäisen kerran maadoituslakanaa. Ensimmäisellä ja toisella kerralla en tuntenut muuta kuin tuota kihelmöintiä ja lämmön tunnetta, mutta kolmannella kerralla minulle tuli todella hyvä ja rauhallinen olo. Lisäksi huomasin sen auttavan lihaskipuihin, joita minulla oli flunssan aikana. Nyt kun olen käyttänyt maadoitustuotteita lähes kolme viikkoa päivittäin olen alkanut nukkumaan kuin tukki eli yöuneni on entisestään syventynyt. Myös Kari kokee unen laatunsa selvästi parantuneen. Eli aivan selvästi maadoittuminen on tasapainottanut hermostoani, joka näkyy unenlaadun parantumisessa.

Makaan lakanalla aina kun luen, katson tv:tä, selailen puhelinta, kirjoitan tietokoneella (mulla on paha tapa kirjoittaa makuuasennossa läppäri vatsan päällä) tai nukun. Totutin kehoni ensin tuotteen käyttöön päivisin ennen kuin aloin käyttämään sitä yöllä. Maadoituslakana on tullut arkeeni jäädäkseen. Maadoittuminen on maailman luonnollisin asia eikä sitä voi koskaan tehdä liikaa. Ja on ollut tosi jännä huomata, että hyvä olo vaan lisääntyy mitä enemmän tuotetta käyttää ja mitä pidempään sitä on käyttänyt. Aika usein nukahdan lakanalle ja viime päivien aikana olenkin ottanut siinä päikkäreitä. Myös Ove tykkää nukkua maadoituslakanalla ja koirillehan on olemassa maadoittavia koiranpetejä.

Ove tietää nää jutut

tarkemmin maadoituslakanasta ja -peitosta

Maadoituslakana on kevyt, ohut, pehmeä ja hengittävä alusta, jonka voi laittaa lakanan alle, koska se toimii myös kankaan läpi. Vaihtoehtoisesti alustaa voi käyttää vaatteet päällä ja makoilla suoraan alustalla. Maadoituslakanan nurkissa on hihnat, joilla sen voi kiinnittää esimerkiksi patjan tai petauspatjan kulmiin, jolloin se pysyy hyvin paikoillaan. Alusta on erittäin helppo pitää puhtaana, koska sen voi pyyhkiä kostealla liinalla. Alusta on kestävä ja sen johtavana aineena toimii hiilikuitu. Väri on musta ja sitä on saatavilla monessa eri koossa. Itselläni on käytössä 180 cm parisänkyyn sopiva alusta. Nukkuma-alustan hintaan kuuluu maadoitusjohto, joka laitetaan maadoitettuun pistorasiaan erillisen pistokkeen avulla (pistoke on tilattava erikseen). Vaihtoehtoisesti voi käyttää maadoituspuikkoa, joka laitetaan kiinni maahan.

Maadoituslakanan lisäksi minulla on käytössä myös maadoituspeitto, Maadoituspeiton materiaali on orgaanista puuvillaa, johon on ommeltu toiselle puolelle 400 metriä antibakteerisia hopeakuituja. Maadoituspeitto toimii parhaiten paljaalla iholla kun iho on kosketuksissa hopeakuituihin. Peiton toinen puoli on keinomokkaa. Peitto on ihanan kevyt ja sitä on helppo liikutella paikasta toiseen. Myös tämän tuotteen mukana tulee maadoitusjohto. Maadoituspeitto on ihana kietoa hartioille aina silloin kun palelee tai sitten makoilla sen alla lukiessa tai televisiota katsellessa. Peittoa voi pestä pesukoneessa eli se on helppo pitää puhtaana.

Kuulette aiheesta jatkossakin

Aion jatkaa maadoituslakanan ja -peiton käyttöä jatkossakin, olenhan vasta matkani alussa. Ruokahalu kasvaa syödessä ja hyvä lisää hyvää, joten tällä hetkellä olen miettinyt myös muiden maadoitustuotteiden hankkimistä, yllätys yllätys:) Haluaisin vielä hankkia maadoittavan alustan, jota voisi pitää läppärin alla ja pienemmän maadoitusmaton, jota on helppo siirrellä paikasta toiseen. Olen myös päättänyt lopettaa kirjoittamisen siten, että pidän läppäriä vatsan päällä tai sylissä. Tilasin sylitason, jonka päällä voi pitää kannettavaa tietokonetta kun käytän sitä makuulla tai sohvalla istuessa.

Lue lisää ja tilaa tuotteita TÄÄLTÄ.

Tiedonportaat FACEBOOKISSA.

Kaupallinen yhteistyö: https://www.tiedonportaidenkauppa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *