Hae
Kutsu vapauteen

Mökin keittiökaappien asennus ja uusi takka

Mamman mopo alkoi keulimaan

 

Meidän äiti-poika mökkiprojekti on edennyt alkukesän aikana. Viime syksynä saatiin mökki jo niin valmiiksi, että siellä pystyi yöpymään, mutta muutamia juttuja jäi vielä tekemättä. Viime vuoden lokakuussa mökkiin asennettiin uusi takka, jonka näin ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten. Juhannus sunnuntaina oli vuorossa keittiökaappien kokoaminen ja asennus sekä ulkohuussin maalaus. Paikalla oli Nopan ja Jennin lisäksi mun vanhemmat. Muutamaa päivää aikaisemmin kävimme Nopan kanssa IKEAn suunnittelupalvelussa tekemässä keittiösuunnitelman, joka oli melko vaatimaton, koska halusimme säilyttää keittössä jo olemassa olevan tason ja lavuaarin (siirrettiin vanhasta mökistä). Tuon tason eteen mun äiti on ommellut kankaan, joka ei näy vielä näissä kuvissa eli näkymä tulee vielä siistiytymään näistä kuvista. Keittiökaappien lisäksi tilasimme 2 kenkäkaappia, peilin ja 2 naulakkoa. Tosin tuo peili päätyi meille kotiin, koska mulla alkoi kuulemma keulimaan ostosten suhteen: Nopan mielestä ostin liian kalliin peilin mökille. Noh, näinhän siinä joskus mun kanssa käy, onneksi Noppa tarkkana tyyppinä pitää budjettikurista kiinni:)! Ihmettelen vaan, miten tuosta pojasta on tullut niin älyttömän pihi!

Lue myös: Mökki valmistui- katso kuvat

Jenni, Noppa ja isä

Ennen ja jälkeen. Keittiö ei ole vielä ihan valmis, sillä tasoa jatketaan vielä ja tason alle tulee kangas, jotta näkymä vähän siistiytyy. Tuo puun värinen kaappi siirrettiin toiseen makuuhuoneeseen.

nuoriso kokosi kaapit ja isä auttoi asennuksessa

Jenni ja Noppa kokosivat niin keittiön kaapit kuin kenkäkaapitkin ja asensivat ne paikoilleen isän kanssa. Minä maalailin ulkona vessan kattolautoja ja mökin ikkunanpieliä. Jenni on todella taitava ja nopea kasaamaan kalusteita ja sovimmekin, että hän vastaa jatkossa meidän perheen kaappien ja hyllyjen kasaamisesta:) Isän apu asennuksessa oli korvaamaton ja nyt voidaan luottaa siihen, etteivät yläkaapit tipu päähän kun niitä availlaan:) Oltiin lopputulokseen tyytyväisiä vaikka keittiö ei ole vielä ihan valmis. Laminaattitasoa vielä jatketaan kaappiin saakka ja tiskipöydän alle tulee verho, jotta näkymä siistiytyy. Laitan vielä lopulliset kuvat tänne blogiin sitten kun on aivan valmista.

eteisen kenkäkaapit

Eteiseen ostettiin 2 IKEAn kenkäkaappia, koska haluan kengät piiloon. Rehellisesti sanottuna tulen vähemmästäkin hulluksi jos joudun katselemaan lattialla lojuvia kenkiä. Kenkäkaappien toiselle puolelle sijoitettiin 2 naulakkoa, jotka laitettiin alekkain. Mun mielestä saatiin aika paljon toiminnallisuutta todella pieneen tilaan. Meillä on kotonakin peräti 6 isoa kenkäkaappia enkä voisi kuvitella elämää ilman niitä- ihan parhaita! Päivän päätteksi Noppa ja Jenni päättivät maalata vielä vessan ulkoapäin ja isä ja Noppa kantoivat vessanpöntön paikoilleen. Kirjoitan seuraavaksi tuosta meidän huussista ja siitä, mihin pönttöön päädyttiin. Mutta vasta sitten kun ulkohuussi on valmis ja pönttö toiminnassa.

Tämä nopeasti lämpeävä kevyttakka oli kyllä loistava hankinta.

Noppa maalaa ulkohuussia, jonka isä on koonnut.

Ketovinkkejä, kasvojoogaa ja mökkeilyä instassa @satusjoholm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.