Hae
Kutsu vapauteen

Yhteydenotto kansainvälisestä lehdestä- se siitä lomasta!

Sain eilen sähköpostiini haastettalupyynnön kansainväliseen lehteen.  Meinasin deletoida viestin, mutta jokin sai minut lukemaan sen tarkemmin. Vastasin viestiin, että suostun haastetteluun ja olin ihan varma, ettei lehdestä kuulu enää mitään. Unohdin koko jutun ja keskityin lomailemaan. Tai no, lomailemaan ja lomailemaan: olen kirjoittanut joka aamu syksyllä ilmestyvää kirjaani muutaman tunnin, joten ihan pelkkää lomailua tämä ei ole ollut vaikka sitäkin on tullut tehtyä.

Pasi Hakala/Studio Varjo

Olin ihan ihmeissäni kun tänään sain kysymykset sähköpostiini ja minulta pyydettiin lisäksi 5 hyvälaatuista kuvaa itsestäni. Aamulenkin jälkeen aloinkin vastailemaan kysymyksiin, jotka olivat tietenkin englanniksi. Aluksi ajattelin, ettei siitä tule yhtään mitään, mutta sitten ajattelin asian haasteena, joka minulle on annettu ja homma alkoikin sujumaan yllättävän hyvin. Jälleen kerran sain apua laajasta yhteistyöverkostostani:  ensinnäkin Pasi Hakala Studio Varjosta lähetti minulle varmaan 70 pressikuvaa sähköpostiini kahden tunnin sisällä!! Sen lisäksi Mia Korpi tarkisti tekstini ulkoasun ja kirjoitusvirheet saman tien. En voi muuta kuin tuntea syvää kiitollisuutta näistä ihanista ihmisistä, joita elämä on kohdalleni johdattanut<3

Teksti ja kuvat ovat nyt lähetetty ja kirjaakin on kirjoitettu tänään muutama sivu. Olen lomaillutkin: juuri tulin ihan upealta joogatunnilta. Se oli ehkä paras joogatunti, jolla koskaan olen ollut- opettaja oli todella taitava. Tunti oli yllättävän haastava hotellin joogatunniksi- ehkä sen vuoksi pidinkin siitä niin paljon. Nyt julkaisen tämän postauksen ja alan lomailemaan:)

Pasi Hakala/Studio Varjo

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *