Hae
Kutsu vapauteen

Warrior Coffee- kahvituotteet

* Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Allu tuli Kuopiosta kotiin viikonlopuksi ja alkoi ensimmäisenä keittämään kahvia. Hän katseensa kiinnittyi Warrior Coffeen tuotteisiin ja kuullessaan niiden alkuperästä, olin havaitsevani hienoista kunnioitusta hänen kasvoiltaan? ”Äiti, teet sä jonkun kahvifirman kanssa yhteistyötä?!” Nuorukaisen silmät ihan pullistuivat päässä kertoessani käsinpaahdetusta tummapaahtosesta luomukahvista ja siitä, että kahvit tulevat pieniltä luomutiloilta suoraan pientuottajilta. Luin Allulle, mun rakkaalle pienelle Mussukalle, yrityksen filosofiasta heidän nettisivuiltaan: Nimi Warrior Coffee kertoo palavasta halusta sytyttää kaikissa meitä ympäröivissä ihmisissä positiivinen taistelija-asenne. Kaikissa meissä asuu arjen soturi, olit sitten koti-isä, opiskelija, uraa luova alasi ammattilainen, urheilija tai oman tiesi kulkija. Haluamme tehdä päivästäsi hiukan paremman- kahvin voimin!”

Jos jossakin perheessa arvostetaan laadukasta ja puhdasta kahvia, niin meidän! En juo kotona muuta kuin luomulaatuista kahvia ja suosin tummaa paahtoa, joka sopii hyvin herkällekin vatsalle. Laadukas kahvi onkin yksi parhaimpia antioksidanttien lähteitä meidän  perheen ruokavaliossa. Haistan huonolaatuisen kahvin hyvin herkästi ja tiedän jo tuoksun perusteella haluanko nauttia kahvia vai en? Muutama vuosi Miamin lentokentällä perheemme miehet meinasivat tulla hulluksi kun päätin, että nyt minun on saatava laadukasta espressokahvia juuri paahdetuista pavuista! Kävelin kovalla vauhdilla ainakin puoli tuntia käytäviä sopivaa kahvilaa etsien ja miehet laahustivat perässäni painavien reppujensa kanssa kuin ankanpojat huokaillen ja valittaen? Kukaanhan ei heitä pakottanut seuraamaan minua ja valitus loppui kuin seinään kun Adonisten eteen kannettiin hyöryävän kuumaa luomukahvia kermavaahdon kera?? Joskus on varmaan hyvin raskasta olla minun lapseni ja puolisoni?

Mielestäni hyvälaatuinen kahvi on terveysjuoma, samaa ei voi sanoa huonolaatuisesta kahvista. Eli kun puhutaan kahvin terveysvaikutuksista, tulisi ymmärtää miten suuria eroja voi eri kahvilaatujen välillä olla. Paras laadunmittari on maku ja tuoksu- kehosi tietää kyllä. Lue täältä lisää kahvin terveys- ja haittavaikutuksista.

Löysin Warrior Coffee tuotteet ystäväni Kaarinan kautta: olimme lähdössä Lontooseen ja mietimme eväitä lentomatkan ajaksi. Koska molemmat noudatamme ketogeenistä ruokavaliota, Kaarina sanoi ottavansa mukaan käteviä Warrior Coffee pikavoikahvipusseja, jotka sisältävät luomukahvin lisäksi laadukasta kookosöljyä ja kirkastettua voita. Ainoastaan vesi pitää lisätä. WHAAAT? Googletin oitis tuotteen ja hyvä etten kaatanut Kaarinaa kumoon kun ryntäsin siltä istumalta Ruohonjuureen ostamaan omia voikahvipakkauksia. Siitä lähtien laukustani on aina löytynyt muutama pikavoikahvipakkaus- rakastan niitä erityisesti reissupäivinä. Pikakahvi on helppo tehdä valmiiksi Warrior Coffeen termosmukissa, jossa on ainutlaatuinen itsesulkujärjestelmä: painat vain painiketta, kun haluat juoda ja vapauttaessasi otteen, muki sulkeutuu itsestään. Tämä itsesulkujärjestelmä yhdessä mukin kaksinkertaisen terässeinämän ja tyhjiöeristyksen kanssa säilyttää juoman kuumana jopa 5 tuntia. Termosmukin AUTOSEAL®-sulkujärjestelmä takaa, ettei mukin sisältö läiky tai vuoda – voit olla huoletta, vaikka muki kaatuisi auton penkillä tai repussa. Nämä kaksi tuotetta ovat olleetkin kiireisten päivieni pelastus!

Googletellessani Warrior Coffee tuotteita heidän nettisivuiltaan ymmärsin, että jos joku brändi sopii blogiini, niin tämä. Jo warrior sana kiinnitti niin voimakkaasti huomioni, että tiesin, että tästä lähtien meillä nautitaan Warrior Coffeen tuotteita sekä normi- että voikahvin merkeissä: suodatettua kahvia ja kahvipapuja, gheetä, kookosöljyä, MCT-öljyä…Jos kerran sotureille on oma kahvinsa, joka täyttää KAIKKI kahvituotteille asettamani tarkat kriteerit, niin se on tässä! Valaisen tässä hieman vielä tuota soturi käsitettä eli kerron teille, mitä soturi sana minulle merkitsee: soturi taistelee hyvän puolesta pahaa vastaan. Hän treenaa viittä aluetta yhtäaikaa: kehoa, meiltä, henkeä, emootiota ja intuitiota. Maailma tarvitsee lisää sotureita ja ihan parasta kun sotureille on oma kahvi❤

Warrior Coffee voikahvini:

2 pientä kupillista Warrior Coffee Peru Dark kahvia
1 rkl Warrior gheetä
1 rkl Warrior kookosöljyä
ripaus luomu kanelia

Laita kaikki aineosat blenderiin. Blendaa muutaman minuutin ajan. Nauti ja hymyile. Mieti hetki, miten teet tästä päivästä parhaan mahdollisen?

Lue lisää tuotteista täältä.

Seuraa ketogeenistä matkaani somessa
Päivitän päivittäin instaani kuvia ketogeenisistä ruoka-annoksista. Löydät minut instasta nimellä satusjoholm.
Blogin terveellisiä ruokaohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.
Blogin meditaatio-, jooga- ja hengitysharjoituksia löydät täältä.
Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook
sivulta klikkaamalla
 tätä linkkiä. 

Yksi kommentti

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Onkohan noita olemassa kofeiinittomana, kun kroppa ei kestä kofeiinia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.