Hae
Kutsu vapauteen

Avokado-vadelma-raakajäätelö

Aurinko paistaa ja kelit on plussalla, joten on korkea aika virittäytyä kesän tunnelmaan. Mikä onkaan parempi tapa virittäytymiseen, kun valmistaa itse jäätelöä. Jäätelö maistuu taivaalliselta vadelmien ja muiden marjojen kanssa ja on, ainakin minun mielestäni, todella terveellinen. Idea tähän jädeen tuli valmentaja Sami Sundvikilta- kiitti Sami tästä ja muistakin ideoista, joita sulta on tullut? Blogissa on runsaasti myös muita jäätelöohjeita, linkki niihin on postauksen lopussa.
Rakastan itsetehtyjä jäätelöä, koska se on lisäaineetonta ja siihen pystyy tunkemaan kaikkea terveellistä marjoista, avokadosta, pähköinöistä superfoodeihin ihan rajattomasti ravintoarvoa parantamaan. Tosi kivaa vaihtelua smoohtie- ja raakapuuroilulle. Jäätelö sopii maidottomaan ruokavalioon ja vähähiilarisen siitä saa käyttämällä makeutukseen blendattua koivusokeria tai vaikkapa kuitusiirappia. Kuitusiirappi on vähähiilarinen makeuttaja ja sopii täydellisesti raakasuklaisiin ja -jäätelöihin. Avokadosta saat loistavia rasvahappoja, jotka eivät ole meille kenellekään pahaksi, päinvastoin. 
Ohje:
Puolikas avokado
1-2 dl jäisiä vadelmia
400 ml kookosmaitoa
0,5 dl *koivusokeria
0,5 tl *aitoa vaniljaa
* Tilaa koivusokeria ja aitoa vaniljaa edullisesti FitnessFirstiltä. Voit tilata tuotteita edullisesti täältä. Koodilla kutsuvapauteen saat -10%:n alen normaalihintaisista tuotteista.

Laita kaikki aineosat blenderiin ja blendaa sileäksi. Kaada seos kulhoon. Laita pakastimeen pariksi tunniksi. Sekoita puolen tunnin välein.

Täältä löydät muita blogin raakajäätelöohjetta. Käypä kurkaamassa.
Seuraa blogia facebookissa ja instagramissa
Blogin uusimmat ruokaohjeet ja muut terveyteen liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. 
Päivitän myös säännöllisesti blogin uusimpia ruokakuvia instagramiin. Löydät instan nimellä satusjoholm.

Täältä löydät lisää blogin ruokaohjeita.


*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.