Hae
Kutsu vapauteen

Sä oot valo- Nellin muistolle biisi julkaistu

nyt se on julkaistu

 

 

Jamo Niemen biisi Sä oot valo- Nellin muistolle on julkaistu. Pitkään pidin puhelinta kädessä ennen kuin uskalsin biisin kuunnella. En tiedä edes mitä pelkäsin. Pelkäsinkö sitä kuristavaa tunnetta kurkussani vai kouristavaa painetta palleassani? Vai sitä, että saan taas hysteerisen itkunkohtauksen, jolle vaan ei tule loppua? Tai sitä, että minut valtaa loputon väsymyksen tunne, johon ei lepo auta ja jolla ei ole mitään tekemistä levon puutteen kanssa? Ensimmäisellä kerralla biisiä kuunnellessani en pystynyt edes kunnolla kuuntelemaan kauniita ja kuvaavia sanoja. Ne tulivat liian iholle ja halusin suojella mieltäni. Mutta pikku hiljaa, ajan kanssa. Tiedän, että tulen kuuntelemaan Sä oot valo biisiä tuhansia ja tuhansia kertoja. Kuuntelemaan ja itkemään.

 

 

Lue myös: Meitä ravistellaan rajusti

 

 

sä olit ja oot valo

 

 

Nelli on ollut taas viime aikoina voimakkaasti mielessä. Kuten insta storyssa kerroinkin, niin koulujen päättäjäispäivä oli meille Nellin omaisille ja monelle muullekin Ähtäriläiselle vaikea. On niin vaikea ymmärtää, että Nelli on poissa eikä hän juhlinut peruskoulun loppumista ystäviensä kanssa. Rehellisesti sanottuna, en edes tiedä ollaanko me edes vielä ymmärretty, että hän on oikeasti poissa. Ettei hän enää koskaan palaa samassa muodossa elämäämme. Että hänen valonsa loistaa nyt toisessa ulottuvuudessa. Se vaan on liian raskas asia ymmärtää ja sisäistää. Mieli käsittelee asiaa osissa ja suru tulee aaltoina. Välillä myrskyää kunnolla ja välillä aallot lievenevät. Välillä sataa rajusti ja välillä aurinkokin paistaa. Suru on kuitenkin koko ajan läsnä, tavalla tai toisella. Se ei koskaan häviä, niin kuin ei Nellin valokaan. Se loistaa meille ikuisesti ja valaisee särkyneen sydämemme kirkkaudellaan. Huomenna 12.6 sä täytät 16- pidä puoles kakkupöydässä:) Me ei koskaan unohdeta sua Nelli<3 Ja kiitos Jamo Niemi<3

 

 

Kuuntele Jamo Niemen Sä oot valo biisi täältä

 

 

 

Tuu instaan: satusjoholm ja 2blackgsd

 

 

2 kommenttia

  1. Hede kirjoitti:

    Kiitos jakamisesta! ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *