Hae
Kutsu vapauteen

Yli 20 VHH herkkuohjetta äitienpäiväksi: kakkuja, piirakoita, leivoksia…

VHH herkkuohjeita äitienpäiväksi

 

Postaukseen on koottu blogin 20 herkkuohjetta, jotka sopivat äitienpäivän kahvipöytään. Tässä ei ole kaikki blogin äitienpäivään sopivat herkkuohjeet, mutta mielestäni ehkä parhaimmat. Se on tietty makukysymys, joten voit katsella lisää VHH herkkuohjeita kootusti täältä. Itse aion huomenna leipoa VHH kakun äitienpäiväksi. Meidän Noppa lupasi valita blogin VHH kakkuohjeista parhaimman eli katsotaan minkä kakun tulen sitten leipomaan. Villi arvaukseni on tuo ekana oleva mansikka-juustokakku tai toiseksi viimeisenä oleva lakritsi-mansikkakakku. Niin tai tiikerikakku tuorejuustolla- se on aivan ihanaa. Jos joku kakku on liian iso perheenne tarpeisiin, niin puolittakaa ihmeessa ohje. Kaikkien ohjeiden osalta se ei onnistu, mutta varsinkin noita korkeita kakkuja voi tehdä puolet pienempinä. En itse viitsi ainakaan tehdä älyttömän isoja kakkuja mikäli syöjiä on ainoastaan kolme tai neljä. Juhlimme äitienpäivää kakkua syöden ja lenkkeillen- ihanaa:) Aivan ihanaa äitienpäivää juuri Sinulle- olet kakkusi ansainnut<3<3<3

 

vhh herkkuohjeet (klikkaa ohjeen nimeä, niin ohje aukeaa)

 

 

Maailman paras VHH mansikka-juustokakku

 

TILAA super suosittu VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEITA KIRJA

 

Tilaukset sähköpostilla osoitteeseen kari.sjoholm10@outlook.com

Hinta 23,50 + 4,90 postimaksu

 

SEURAA ketogeenistä MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

 

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *