Hae
Kutsu vapauteen

Testissä Ame Puren Intensive Cellulite Induction Therapy™


Olen liikkunut koko ikäni ihan lapsesta saakka, syönyt aina terveellisesti enkä ole koskaan ollut ylipainoinen. Silti minulla on ollut aikuisiällä enemmän tai vähemmän selluliittiä. Selluliittiä on reisissä, eniten reisien sisäosissa polven yläpuolella. En ole koskaan käyttänyt mitään hoitoja siihen, koska en ole uskonut niiden tehoon vaan olen ajatellut, että ruokavalion ja liikunnan täytyy riittää. Olen viime aikoina lukenut paljon mikroneulauksen tehosta ihonhoidossa ja kun huomasin, että Ame Purelta löytyy selluliitin ja arpien hoitoon tarkoitettuja tuotteita yhdistettynä mikroneulaukseen, kiinnostuin välittömästi. Tätä halusin kokeilla, koska tiesin jo entuudestaan, että mikroneulauksen avulla tuotteiden imeytyvyys lisääntyy jopa tuhatkertaiseksi. Sain testiin Intensive Cellulite Induction Therapy™ hoitosetin, joka sisälsi rullan lisäksi 2 hoitotuotetta ja 2 desinfiointisuihketta.

MITÄ TUOTEPAKKAUS SISÄLTÄÄ JA MITEN GEELI JA VOIDE TOIMIVAT
Intensive Cellulite Eraser -pakkaus sisältää seuraavat tuotteet: CIT Body Roller™, Intensive Cellulite Induction Therapy GEL 80ml, Intensive Cellulite Induction Therapy CRÈME 120ml ja 2 Sanitizer Spraytä ihon desinfiointiin.
CIT Body Roller™ eli 400 neulaa sisältävä rulla on suunniteltu erityisesti kehon ongelmallisten alueiden hoitamiseen. Se on kaksi kertaa niin leveä kuin kasvojen hoitamiseen tarkoitettu CIT Face Roller™. Leveyden vuoksi sillä on helppoa käsitellä suuria ongelma-alueita. Pistelemällä mikroskooppisia reikiä ihon pintaan iho saadaan aloittamaan runsas kollageenin ja elastiinin tuotanto. Tutkimuksissa on dokumentoitu jopa 200 % lisäys. Uudet kollageeni- ja elastiinikuidut korvaavat tehokkaasti arpikudoksen. Lisäksi CIT Body Rollerin tekemät tuhannet reiät auttavat aktiivisia kosmeettisia aineita todella imeytymään ihon sisään välittömästi mikroneulaushoidon jälkeen. Tutkimuksissa on dokumentoitu jopa 1000 kertaa tavallista parempi imeytyminen. 

Geeli ja voide taasen vaikututtavat ihoon mm. stimuloimalla immuunijärjestelmän soluja ihossa ja lisäämällä näin immuunijärjestelmän aktiivisuutta auttaen ihoa torjumaan sitä uhkaavia patogeenejä (bakteereita jne.). Siksi kollageeni toimii tehokkaammin uusien solujen muodostumisessa. Lisäksi muut aktiiviset kosmeettiset ainesosat imeytyvät ja tehoavat huomattavasti paremmin.  Ne sisältävät tehokasta selluliittia torjuvaa ainesosaa multivesikulaarisissa liposomeissa, jotka läpäisevät ihon helposti. Sen lipolyyttinen toiminta tehoaa jarruttamalla rasvasolujen kypsymistä, kun taas verisuoniin liittyvä vaikutus parantaa mikroverenkiertoa. Koteloidut aktiiviset ainesosat on mik
ronisoitu niiden pääsemiseksi rasvakudokseen, jotta ne vähentävät rasvasoluaihioita (jotka aiheuttavat rasvasolujen kasvua), niin että rasvasolujen koko pienenee merkittävästi ja selluliitti katoaa. 
Selluliitin ja epätasaisen ihon syntymiseen liittyvät rasvanystyrät vähenevät ja iho on sileämpi ja yhtenäisempi.  Vuorokausirytmiin liittyvä nokturniiniproteiini vaikuttaa rasvan varastoitumiseen ihossasi. CRÈMEn käyttäminen ennen nukkumaanmenoa vähentää nokturniinin lisääntymistä, joka tapahtuu tavallisesti yöllä. Näin se vähentää selluliittia aiheuttavia rasvavarastoja ja silentää ihoa. 

MITEN TUOTETTA KÄYTETÄÄN
Desinfioitu iho rullataan CIT Body Rollerilla siten, että käsiteltävä alue rullataan 5 kertaa pysty ja vaakasuuntaan kevyellä tai keskitasoisella paineella. Käsittely voidaan tarvittaessa vielä toistaa. Heti rullauksen jälkeen iholle levitetään geeliä, joka hoitaa ihoa ja ehkäisee ihon punoitusta ja lämpenemistä. Geeliä on käytettävä 2–4 kertaa tai kunnes iho ei enää ole punainen ja lämmin. 
Niinä päivinä kun ihoa ei rullata, hoidettavalle alueelle levitettään aamuin illoin voidetta, joka sisältää samoja aineita kuin geeli. Sitä käytetään joka päivä ja yö koko kahdeksanviikkoisen hoitojakson ajan, paitsi sinä iltana, jolloin käytät rullaa.
Rullaus suoritetaan 3-4 päivänä viikossa joka toinen viikko kahden kuukauden ajan. Ihoa ei saa koskaan rullata peräkkäisinä päivinä ja joka toinen viikko on ns. lepoviikko, jolloin rullausta ei tehdä ollenkaan. Eli kahden kuukauden hoitojakson aikana rullausta tehdään ainostaan neljän viikon aikana. 
Videon, jossa rullaan reisien ihoa voit katsoa täällä. 

MILTÄ HOITO TUNTUI JA MITEN SE TEHOSI

Aluksi oli vaikea ymmärtää, että rullaa ei todellakaan tarvitse painaa kovaa vaan riittää kun rullaa kevyesti pienellä paineella. Ensimmäisellä rullauskerralla painoin liian kovaa ja yöllä hoidettavaa aluetta kirveli ja poltti. Seuraavalla kerralla olin viisaampi ja rullasin kevyemmin, jolloin polttoa ja kirvelyä ei esiintynyt. Iho punoittaa rullauksen jälkeen jopa vuorokauden ajan ja rullauksen jälkeen laitettava geeli rauhoittaa ja viilentää ihoa ihanasti. 

Toisen hoitokerran jälkeen huomasin jo selvää muutosta hoidettavalla alueella. Vaikka tiesinkin, että hoito tehoaa niin siitä huolimatta olin tosi yllättynyt. Hoidettava alue oli jo ensimmäisen viikon aikana selvästi kiinteytynyt ja ihon muhkuraisuus vähentynyt. Ällistyttävää! Hoito jatkuu minun kohdallani vielä useita viikkoja, mutta uskon todella tuotteen tehoon koska tuloksia oli nähtävissä jo ensimmäisen viikon jälkeen. 

Rakastuin Ame Puren pakkauksiin ja voide- ja geelipurkkeihin- ne on aivan ihanan näköiset! Hopeanväriset purkit sopivat meidän kylppäriin kuin nenä päähän, koska meillä on jokaisessa kylpyhuoneessa hopean väristä mosaiikkia?? Vaikka purkkien sisältö on se mikä tuotteen tehon ratkaisee, niin siitä huolimatta purkit ovat kyllä ihanaa luksusta.Lue lisää Intensive Cellulite Induction Therapysta täältä.

Ame Puren nettisivut löydät täältä.

Ja pussailuksihan ne meni nämäkin kuvaukset:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.