Hae
Kutsu vapauteen

VHH vadelma-lakritsi pehmis

*Sisältää mainoslinkkejä

VHH pehmis- 3,5 g hiilaria annoksessa

 

 

VHH vadelma-lakritsi pehmis on kesän paras VHH jäätelö- yhdessä annoksessa on hiilaria 3,5 g! VHH vadelma-lakritsi pehmis maistuu vähän Lohilon vadelma-salmiakki proteiinijäätelöltä ja se oli tämä ohjeen tarkoituskin:) Nimittäin rakastan juuri tuota Lohilon jädeä ja halusinkin kokeilla onnistuisi tuon tyyppisen jäätelön valmistaminen itse- vähähiilarisena tietenkin. Mä suorastaan rakastan tätä pehmistä näillä helteillä! Tosin itse tehty jäätelö sulaa herkästi ulkona syödessä näillä keleillä (täällä +32) tänään. VHH vadelma-lakritsi pehmis sopii keto- ja vähähiilariseen ruokavalioon, mutta ei maidottomaan heraproteiinin takia. Toki kaikki eivät saa oireita heraprotskusta, mutta jos on herkkyyttä maitoproteiinille, niin toki asian kanssa pitää olla tarkkana.

 

 

millä voin korvata

 

 

VHH vadelma-lakritsi pehmis ohjeessa voit korvata kookosmaidon kuohu- tai soijakermalla. Kuvan pehmis on valmistettu sekä kookosmaidosta että soijakermasta. Karppisokerin voi korvata koivusokerilla tai jauhemaisella/nestemäisellä stevialla. Mikäli käytät steviaa, niin joudut kokeilemaan määrän itse. Lakritsijauhe voi nostaa verenpainetta, joten en suosittele tätä ohjetta henkilöille, joilla on korkea verenpaine. Jättämällä pois lakritsijauheen pehmiksestä tulee vaaleanpunaista vadelmapehmistä- ei huono vaihtoehto sekään:)

 

 

VHH vadelmapehmis- ei sisällä lakritsia

 

 

VHH vadelma-lakritsi pehmis makrot 1 annos

 

 

r 12 g

p 9 g

hh 3,5 g

kcal 150

 

 

VHH vadelma-lakritsi pehmis ohje 4 annosta

 

 

*  TILAA tuotteita edullisesti täältä. Voit myös klikata ohjeesta tummennettua *linkkiä, jolloin löydät tuotteen suoraan nettikaupasta. Koodilla ”kutsuvapauteen” saat nettikaupasta -10%.n alen normaalihintaisista tuotteista.

valmistus
  • Mittaa kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja  sekoita sileäksi.
  • Tarkista makeus ja lisää tarvittaessa karppisokeria tai steviaa.
  • Kaada seos kulhoon ja laita pakastimeen jähmettymään. Jähtyminen kestää monta tuntia ja voit nopeuttaa sitä jakamalla jäätelömassan useaan pieneen kulhoon. Sekoita puolen tunnin välein, jotta VHH vadelma-lakritsi pehmikseen tulee mahdollisimman hyvä rakenne.

 

 

lue myös

 

 

VHH ruoka- ja herkkuohjeet kirjaa voi tilata jo ennakkoon!

10 000 seuraajan raja ylittyi

Tuleeko meille toinen saksanpaimenkoira- tuponeuvottelujen lopputulos:)

 

 

Terveellistä elämää ja ilmaisia live jooga- ja meridiaanivenyttely tunteja instassa

 

satusjoholm

2blackgsd (Tuton ja Oven oma kanava)

 

 

KAIKKI BLOGIN 200 VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

 

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

 

 

Terveellistä elämää instassa: satusjoholm

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.