Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Neurosonic kampanja helmikuun aikana

Kaupallinen yhteistyö: https://neurosonic.fi

käytän neurosonic mobiilipatjaa kaksi kertaa viikossa palautumisen tueksi

 

 

Olen kirjoittanut blogissani paljon Neurosonic tuotteista. Itselläni on Neurosonicin korkeatehoinen patja ja käytän sitä palautumisen ja rentoutumisen tueksi kaksi kertaa viikossa säännöllisesti. Lue täältä mihin Neurosonicia käytetään ja mitä ohjelmia se sisältää. Tämän postauksen tarkoituksena on kertoa teille helmikuun 2021 aikaisesta Neurosonic kampanjasta. Mikäli olet kiinnostunut tuotteiden hankkimisesta itsellesi tai haluat testata patjaa, niin ota minuun yhteyttä.

Kuva Neurosonic

kampanja tarjoukset helmikuun 2021 aikana

 

 

200€ -arvoinen Puhdas+ -lahjakortti Neurosonic laitteen ostajalle kaupan päälle. Tämä tarjous ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lahjakortti tulee käyttää Puhdas+:n verkkokaupassa.  

 

Neurosonic-parisängyn ostajalle 2 Lenovon tablettia kaupan päälle. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tabletteja meillä riittää.

 

Tutustu Neurosonic tuotteisiin täällä.

tilaa joustavasti rahoituksella

 

Neurosonic tuotteet ovat arvokkaita kertaostoksia ja harvalla meistä on varaa maksaa tämän hintaisia tuotteita kerralla. Onneksi tuotteita voi tilata joustavasti rahoituksella. Esimerkiksi normaalitehoisen mobiilipatjan voi hankkia siten, että maksaa  54 euroa kuukaudessa 60 kuukauden ajan. Tutustu maksuehtoihin täällä.
Seuraa instassa: satusjoholm
Kaupallinen yhteistyö: https://neurosonic.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.