Hae
Kutsu vapauteen

Viikko 43 ketoruokavalion esimerkkipäivän ateriat

ketoruokavalion esimerkkipäivä- uusi ateria kokonaisuus kerran viikossa

 

 

Ketoruokavalion esimerkkipäivä on postauksen aiheena ja tässä postauksessa esitellään yhden päivän ketoateriat aamusta iltaan eli sisältää 4 erilaista ohjetta, jotka sopivat niin keto kuin VHH ruokavalioonkin. Vaikka postauksen otsikossa vilahtaa sana esimerkki, niin tarkoitus ei ole esittää mitenkään täydellistä ketoateria kokonaisuutta, vaan lähinnä ideoita siitä miltä ketoruokavalion ateriat voivat olla ja miltä ne näyttävät. Ihmiset noudattavat ketoruokavaliota niin monista eri syistä, jotkut laihduttaakseen ja toiset taas terveydellistä syistä. Se ja se mikä on ideaalia ja terveellistä toiselle, ei välttämättä ole sitä toiselle. Sen vuoksi kaikille sopivaa ateriakokonaisuutta on ihan mahdotonta laatia. Tämän vuoksi en halunnut laskea tähän postaukseen päivän makroja- tosin voin jatkossa nekin laskea. Annoskokoja säätämällä ja joitakin aterioita väliin jättämällä voit muokata tästä itsellesi sopivan kokonaisuuden- mikäli muutoin ohjeet miellyttävät. Aion jatkossa julkaista joka viikko perjantaisin uuden ketoruokavalio esimerkkipäivä postauksen. Minulta on toivottu tämän tyyppisiä postauksia, koska nämä saattavat helpottaa ketoilijan arkea:)

 

 

katso viikon 37, 38, 39, 40, 41 ja 42 ketoateriat

 

 

Viikon 37 esimerkkipäivän ketoateriat  täällä.

Viikon 38 esimerkkipäivän ketoateriat täällä.

Viikon 39 esimerkkipäivän ketoateriat täällä.

Viikon 40 esimerkkipäivän ketoateriat täällä.

Viikon 41 esimerkkipäivän ketoateriat täällä

Viikon 42 esimerkkipäivän ketoateriat täällä

aamulla rasvakahvi- ohje täällä

 

 

Aamu lähtee käyntiin rasvakahvilla. Voit jättää nuo superfoodit pois halutessasi. Mikäli et ole kahvin ystävä, niin voit korvata kahvin teellä. Jos haluat syödä aamulla jotakin, niin hyviä vaihtoehtoja ovat pala ketoleipää voilla ja vihanneksilla tai vaikkapa vihersmoothie, johon laitat avokadoa, kourallinen pinaattia tai tuoretta minttua, viherjauhetta, turkkilaista jogurttia, sitruunaa ja vettä. Tai vaikkapa pala ketoleipää, ohjeita löydät kootusti täältä.

 

 

lounaaksi Vhh kukkakaaligratiini kantarellikastikkeella, ohje täällä

 

 

Lounaaksi nautitaan VHH kukkakaaligratiinia kantarellikastikkeella. Toki voit jättää tuon kantarellikastikkeen poiskin. Tee gratiinin lisäksi vielä runsas vihreä salaatti ja lorauta kylmäpuristettua oliiviöljyä salaatinkastikkeeksi.

 

 

 

kahvin kanssa pala VHH mustikkapiirakkaa, ohje täällä

 

 

Kahvin kanssa voit nauttia palan VHH mustikkapiirakkaa jos makroihin mahtuu. Tai jos nyt yleensäkään syöt ketoherkkuja koskaan. Näissä mun postauksissa  on yleensä yksi makea VHH herkkuohje sen takia että tiedän, että on olemassa ihmisiä, jotka joskus haluavat leipoa jotakin ketoherkkua. En siis todellakaan suosittele jokaiselle päivälle nautittavaksi jotakin ketoherkkua vaikka eipä se minulta poiskaan vaikka joku niin tekisikin:)

 

 

päivälliseksi karppaajan pinaatti-avokado-kananmuna hampurilaisia, ohje täällä

 

 

Ketopäivän päivälliseksi syödään VHH hampurilaisia pinaatti-avokado-kananmuna täytteellä tai omavalintaisella täytteellä. Eli mikäli sinun tekee enemmän mieli ihan perinteistä jauhelihapihviä, niin it is just fine:) Tuo VHH hampparisämpylä on todella hyvä sämpyläohje, joten valmista sitä kerralla iso satsi, niin voit syödä iltapalaksi yhden VHH sämpylän.

 

 

 

illalla yksi vhh sämpylä

 

 

JOS illalla on vielä nälkä (voi olla ettei ole) ja makrohin mahtuu, niin iltapalaksi voit syödä yhden VHH sämpylän, jonka ohjeen löydät tuosta päivällisen hampurilaispostauksesta. Laita sämpylän väliin aitoa voita, salaattia ja vihreitä kasviksia. Mikäli paistoit kananmunia vähän runsaammin hamppareita valmistaessasi, niin laita yksi paistettu kananmuna sämpylän väliin- NAM!

 

 

Seuraa instassa: satusjoholm ja 2blackgsd

 

 

Lue ruokavaliostani uusimmasta Luontaisterveys lehdestä

 

 

 

LUE MYÖS

 

 

Suosituimmat VHH reseptit

Ketotietopaketti ja ruokapäiväkirjat

Helppo ketoateria ja jälkkäri

Ketodieetti on rasvadieetti

Ketoosi ABC nyt marketeissä

Ketoruokavalio ja oksalaatit

Tyypillinen ketopäiväni

Ketoon liittyviä postauksia löydät kootusti täältä.

 

 

VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET KIRJA on ilmestynyt, tilaa omasi täältä

 

 

suosituimmat postaukset

 

 

 

 

KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

 

 

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

 

2 kommenttia

  1. Johannes kirjoitti:

    Todella herkullisen näköisiä ruokia!! Ehdottomasti laitan kokeiluun.

    https://suninidea.blogspot.com/2020/10/heijastava-kasvomaski.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.