Hae
Kutsu vapauteen

Meditaatioharjoitus chakrojen tasapainottamiseen

 

Kutsun Sinut tekemään kanssani chakrajärjestelmää tasapainottavaa meditaatioharjoitusta. Aikaisemmasta poiketen meditaatioharjoitus on nauhoitettu videolle, joka aukeaa alla olevasta linkistä. Harjoituksessa käydään läpi ihmisen 7 päächakrastaa ja harjoituksen kesto on hieman alle 12 minuuttia. Voit tehdä harjoituksen risti-istunnassa tai selinmakuulla rauhallisessa paikassa.

Meditaatioharjoituksessa käydään läpi kaikki ihmisen seitsemän energiakeskusta eli chakraa, jotka ovat seuraavat:
 
1.    juurichakra: selkärangan alaosassa sukuelinten alueella, värin punainen.
 
2.    sakraalichakra: navan seutu, väri oranssi.
 
3.    solar plexus chakra: pallean seutu, väri keltainen.
 
4.    sydänchakra: väri vaalean punainen ja vihreä
 
5.    kurkkuchakra: kaulan seutu, väri turkoosin sininen.
 
6.    otsachakra: otsan seutu, väri indigon sininen.
 
7.    kruunuchakra: pään yläpuolella, väri violetti.
Harjoituksen vaikutuksen huomaa yleensä nopeasti ja vaikutus tehostuu mitä säännöllisemmin harjoitusta tehdään. Vaikutus voi tuntua erilaisina tuntemuksina chakroissa kuten esimerkiksi kuumotuksena, lämmön tunteena tai kihelmöintinä. Harjoitus tekee sen mitä on tarkoitus tehdä eli mikäli energiatasosi on alhainen se yleensä virkistää ja mikäli olet ylikierroksilla, se rauhoittaa. Anna sen tapahtua minkä aika on nyt<3
Harjoituksen löydät täältä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *