Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Kauneusöljy tuo hehkua ihollesi!

Kaupallinen yhteistyö: puhdasplus.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

kauneusöljy auttoi kuivaan ja kiristävään ihoon

 

 

Kauneusöljy oli pitkään se puuttuva palikka omassa ihonhoito rutiinissani. Olen kärsinyt viime vuosina kuivasta ja kiristävästä ihosta, johon edes runsas kosteutus tai mikään tehokosteuttava seerumi ei tuonut tarvittavaa apua. Pääsin kuivuuden tunteesta ja kiristelystä eroon vasta löydettyäni omalle iholleni sopivan kauneusöljyn. Kaupan päälle sain hehkuvan ja terveen näköisen ihon! Kerron tässä postauksessa Puhdas+ Beauty Oil -tuotesarjaan kuuluvista kauneusöljyistä.  Tuotesarjaan kuuluu peräti seitsemän erilaista öljyä, joista voi valita juuri oman ihon tarpeisiin sopivan öljyn. Kaikki kauneusöljyt on valmistettu Suomessa kotimaisista puhtaista raaka-aineista ja ovat lisäaineettomia.

 

 

kauneusöljy- miten voi käyttää?

 

 

Käytän kauneusöljyjä neljällä eri tapaa. Ensinnäkin käytän niitä lukitsemaan päivä- ja yövoiteen kasvoille eli laitan kauneusöljyä viimeisenä ihonhoitotuotteena päivä- ja yövoiteen päälle. Kauneusöljy antaa iholle kauniin ja terveen hehkun. Vältän silmänympärysihoa, ettei öljy tee herkkiin silmiini epämiellyttävää kalvoa.

 

Toiseksi käytän kauneusöljyjä kasvohieronnassa, jota teen joko käsin ja gua sha lastalla. Säännöllinen kasvohieronta todellakin napakoittaa ja kiinteyttää kasvojen ihoa- vaikutuksen huomaa samantien, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Julkaisen lähipäivinä instagramissa (löytyy nimellä satusjoholm) videon kasvohieronnasta. Kolmanneksi käytän kauneusöljyjä eteeristen öljyjen laimentamiseen. Eteeriset öljyt pitää aina laventelia lukuunottamatta laimentaa pohjaöljyyn. Neljänneksi käytän öljyjä hierontaan: hieromme Karin kanssa usein toisiamme ja laitamme öljyn sekaan muutaman tipan jotakin rentouttavaa eteeristä öljyä.

 

 

valitse oman ihosi tarpeisiin sopiva kauneusöljy

 

 

Kauneusöljy kannattaa valita oman ihotyypin mukaan. Vaikka joku tietty kauneusöljy houkuttelisikin nimen perusteella, niin suosittelen ensin miettimään oman ihon tarpeita. Esimerkiksi jos kärsit ruusufinnistä tai couperosasta, niin älä valitse stimuloivaa tai pintaverenkiertoa aktivoivaa öljyä. Herkälle iholle kannattaa valita rauhoittava ja tasapainottava öljy ja epätasaisen väriselle ja samealle iholle kirkastava kauneusöljy jne. Kosmetologi tai ihotautilääkäri voi auttaa sinua ihotyypin määrittämisessä. On myös hyvä muistaa, että ihon tarpeet ja tilanne voivat vaihdella elämän aikana. Itselleni tuli täysin yllätyksenä viime kesänä oman ihoni herkistyminen- minulla ei ollut koskaan aikaisemmin ongelmia ihon herkkyyden kanssa. Onneksi kävin kosmetologilla ja ihotautilääkärillä, joka kertoi asiasta- liian voimakkaat ihonhoito tuotteet olisivat pahentaneet ongelmaa entisestään. Tällä hetkellä käytän kasvojen iholla ainoastaan herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita ja kauneusöljyjä. Esimerkiksi aikaisemmin sopinut arganöljy on tällä hetkellä aivan liian voimakas öljy kasvoilleni.

 

kauneusöljyt esittelyssä

 

 

Kauneusöljyt rauhoittavat, kosteuttavat, elvyttävät, uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tärkeintä on löytää oman ihon tarpeisiin sopiva öljy. Ruusun- ja katajanmarjaöljy sekä manteliöljy sopivat erinomaisesti herkälle ja reagoivalle iholle, koska ne rauhoittavat ja tasapainottavat. Manteliöljy on loistava hierontaöljy kun taas ruusun- ja katajanmarjaöljy sopivat erinomaisesti kasvoöljyksi. Toki manteliöljyä voi käyttää myös kasvoilla. Olen kerännyt tietoa eri kauneusöljyistä Puhdasplussan verkkosivulta.

 

Ruusunmarjaöljy sopii herkälle iholle sen rauhoittavan, kosteuttavan ja pehmentävän vaikutuksen ansiosta. Se sisältää paljon iholle hyödyllisiä omega-rasvahappoja ja lisää ihon elastisuutta. Itse käytän tällä hetkellä ruusunmarjaöljyä yövoiteen päällä ja kasvohieronnassa. Se antaa kasvoille ihanaa hehkua ja vähentää kuivuudesta aiheutuvaa kiristystä ja kirvelyä.

 

Katajanmarjaöljy rauhoittaa ihoa ja näin ollen sopii herkälle iholle. Antiseptinen katajanmarjaöljy on myös tehokas anti-age öljy vähentäen ihon ikääntymisen merkkejä. Se vähentää myös ihon kutiamista, kirvelyä ja kiristystä. Ehdoton suosikkini ruusunmarjaöljyn ohella- todella testaamisen arvoinen!

 

Manteliöljy on pehmentävä ja ravitseva vaihtoehto ja se sopii myös herkälle iholle. Ihan loistava hierontaöljy- sekoita joukkoon muutama tippa jotakin rentouttavaa eteeristä öljyä kuten appelsiinia, ylang-ylangia tai laventelia. Voit tehdä oman tuoksusekoituksen kahdesta tai useammasta öljystä tai valita vain yhden öljyn. Suosittelen valitsemaan öljyn intuitiivisesti eli käytä sitä öljyä, joka vetää sinua eniten puoleensa juuri sillä hetkellä.

 

 

kirkastavat, korjaavat ja elvyttävät kauneusöljyt

 

 

Tyrninsiemenöljy korjaa ihoa lisäämällä ihon pintasolujen uudistumista ja mikroverenkiertoa. Se sisältää runsaasti E-vitamiinia. Ruusufinnistä ja couperosasta kärsivien kannattaa varoa tyrnisiemenöljyä, koska se lisää mikroverenkiertoa!!

 

Puolukansiemenöljy kirkastaa ihoa ja tasoittaa sen väriä. Puolukansiemenöljy sisältää myös paljon E-vitamiinia, joka suojaa ihoa esimerkiksi ilman epäpuhtauksilta.

 

Mustaherukansiemenöljy elvyttää, ravitsee ja kosteuttaa.  Se sisältää runsaasti omega-3 ja omega-6 rasvahappoja juuri iholle sopivassa suhteessa.

 

Runsaasti antioksidantteja sisältävä arganöljy uudistaa ja korjaa ihoa. Sitä voidaan kutsua myös anti-aging öljyksi, koska sen sanotaan hidastavan ihon vanhenemista. Arganöljy sisältää runsaasti  E-vitamiinia, joka hillitsee tulehduksia ja ihoärsytystä.  Atooppinen, proriasis- tai akne voi hyötyä arganöljystä. Jotkut käyttävät sitä myös meikinpoistoon ja silmänympärysiholle. Itse en kuitenkaan voi laittaa mitään öljyä lähellekään silmiä.

 

 

antiseptinen tea tree öljy

 

 

Tea Tree öljy ei ole sanan varsinaisessa mielessä kauneusöljy, mutta esittelen sen kuitenkin tämän postauksen yhteydessä. Nimittäin se on ihan maailman paras öljy ihon epäpuhtauksiin, koska se on antiseptinen ja antibakteerinen. Käyn säännöllisesti erilaisissa kauneushoidoissa ja joskus hoidot saattavat nostaa esiin ihon epäpuhtauksia. Laitan aina näppylään hieman Tea Tree öljyä, joka kuivattaa epäpuhtaudet nopeasti. En käytä siis koko iholle kuten muita kauneusöljyjä, vaan sipaisen ainoastaan suoraan epäpuhtauden päälle. Tea tree öljyä voi käyttää myös hyönteisten pistojen ja naarmujen hoitoon. Ihan huipputuote, jota käytän harvoin mutta tarpeen tullen ihan korvaamaton. Suosittelen kokeilemaan ruusufinniin- monet siitä kärsivät ovat saaneet Tea Treestä apua talipunkkien häätämiseen. Talipunkkeja lisääntynyttä määrää pidetään ainakin yhtenä ruusufinnin aiheuttajana.

 

 

kauneusöljyt ja muut puhdas plus tuotteet -25%:n alennuksella

 

 

Koodilla ”kutsuvapauteen” saat peräti -25%.n alennuksen kaikista kauneusöljyistä ja kaikista muistakin Puhdas plussan tuotteista kun tilaat tuotteet Puhdas Plussan verkkosivuilta. Olen todella iloinen, että minulla on mahdollisuus tarjota lukijoilleni näin suuri alennus! Puhdas+ tuotteita voit tilata – 25%:n alennuksella täältä.

 

 

 

lue myös

 

 

 

 

Tuu instaan: satusjoholm ja 2blackgsd

Kaupallinen yhteistyö: puhdasplus.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *