Hae
Kutsu vapauteen

Tuorepuuro suoliston ja ihon hyvinvointiin

Tämän tuorepuuron pro- ja prebiootit (maitohappobakteerit, kuidut) hellivät suolistoasi ja mitä paremmassa kunnossa suolistosi on, sitä todennäköisemmin se vaikuttaa myös ihosi kuntoon. Puuroon lisättävä kollageenivalmiste lisää prokollageenin konsentraatiota ihossa, jolloin ihosta tulee elastisempi, jämäkämpi ja kiinteämpi. Itse olen käyttänyt kollageenivalmisteita jo vuoden ajan ja mielestäni olen hyötynyt käytöstä selvästi. Iho on kiinteämpi ja nivelet ovat hyvässä kunnossa. Iho on ihmisen uloin ja suurin elin. Tietyillä kasvojen iho-ongelmilla saattaa olevan yhteys ruoansulatuselimistöön ja ennen kaikkea suolistoon. On arvioitu, että suoliston mikrobit lähettävät ympäri kehoa signaaleja, joihin myös iho-organismi vastaa. Mikäli kärsit ummetuksesta, kertyy suolistoosi myrkkyjä ja muita haitallisia aineosia, jotka imeytyvät verenkiertoon. Verenkierron välityksellä myrkyt nousevat ihon pintaan joko hien välityksellä tai epäpuhtauksina.  

Elimistön kollageenintuotanto alkaa vähentyä 25 ikävuoden jälkeen ja loppuu lähes kokonaan 40 ikävuoden jälkeen. Kollageenia tuottavien fibroblastisolujen toiminta hidastuu ja lopulta lakkaa. Koska kollageeni vaikuttaa merkittävästi ihon täyteläisyyteen ja kimmoisuuteen, sen väheneminen saa ihon veltostumaan ja rypistymään. Myös nivelten kollageenituotannon ehtyminen heikentää nivelrustoa ja altistaa nivelrikolle.  Kollageenivalmisteiden sanotaan nuorentavan ihoa ja lisäävän prokollageenin konsentraatiota ihossa, jolloin ihosta tulee elastisempi, jämäkämpi ja kiinteämpi. Kasvojen juonteet vähenevät tai madaltuvat keskimäärin 20 %. Myös selluliitin määrä ihossa saattaa vähentyä. Tuloksia luvataan jo 4-8 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

 


Miksi kuitu on tärkeää?

 

Monimuotoiset kuidut edistävät suolen toimintaa ja muokkaavat myös sokeri- ja rasva-aineenvaihduntaa terveyttä edistävään suuntaan. Kuitu turpoaa suolistossa ja sitoo itseensä myrkkyjä ja epäpuhtauksia, kuljettaa ulostemassaa nopeammin paksusuolessa ja on ravintoa suoliston hyville bakteereille. Kuitu onkin elintärkeää suoliston hyvinvoinnille ja mikäli ruokavalio on riittävän kuitupitoinen ulosteesta tulee pehmeämpää ja vatsa toimii säännöllisesti. Runsaskuituista ravintoa nauttineilla on pienentynyt riski sairastua tyypin 2 diabetekseen  ja sepelvaltimotautiin.  Myös paksusuolisyövän riski on useiden tutkimusten mukaan pienentynyt kuitupitoisia ruokia runsaasti käyttävillä. Kuitua pitäisi saada päivässä 25-35 g päivässä. Viljatuotteiden lisäksi kuitua saa esimerkiksi kasviksista, hedelmistä, siemenistä ja marjoista. Suomalaiset saavat kuitua 20-25 grammaa päivässä, kun suositus aikuisille on 30-35 grammaa.
 
Puhdas+ akaasiakuitu on maultaan neutraali ja sekoittuu hyvin nesteeseen. Tämä kuitu ei turpoa nesteessä, joten se sopii hyvin jogurtin sekaan tarjoten probiooteille ruokaa eli prebiootteja. Puhdas+ akaasiakuitua voit tilata täältä.Puhdas+ vahvat probioottikapselit sisältävät neljää eri bakteerikantaa. Yhdessä kapselissa on 10 miljardia bakteeria. Tuotetta voit tilata täältä.


Miksi Puhdas+ tuotteita

Puhdas+ tuotteissa minua kiehtoo niiden korkea laatu ja puhtaus: puhtaiden ja toimivien lisäravinteiden löytäminen voi olla työlästä ellei ole aikaa perehtyä asiaan perinpohjaisesti. Hyvällä omallatunnolla voin suositella Puhdas+
tuotteita, joka on kotimainen terveystuotteiden sarja riisuttuna kaikesta ylimääräisestä. Maksaa ei rasiteta säilöntäaineilla, pintakäsittelyaineilla, keinotekoisilla väriaineilla, makeutusaineilla eikä magnesiumstearaatilla. Mielestäni ei ole mitään järkeä rasittaa kehoaan millään ylimääräisellä, koska lisä-aineita tulee ihan tarpeeksi terveellisestä ruoastakin. Meidän koko perhe käyttää Puhdas+:n tuotteita juuri edellämainituista syistä.

tuorepuuro suoliston ja ihon hyvinvointiin ohje

 

 

Sekoita kaikki aineosat keskenään ja laita jääkaappiin tekeytymään yön ajaksi.

Puhdas+ tuotteita voit tilata täältä.
Terveellistä elämää instassa: satusjoholm

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.