Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Koko-oven koiraportti- tukevaa tekoa ja kivan näköinen

Kaupallinen yhteistyö: https://www.jvartiainen.fi/

Koko-oven koiraportti mahdollistaa tilan rajaamisen turvallisesti pentuaikana

 

 

Meidän suihkuhuoneen oveen kiinnitettiin viime viikolla JVartiasen koko-oven koiraportti. Koko-oven koiraportille tuli tarvetta kun hankimme viime viikolla toisen saksanpaimenkoiran Oven. Tuto on yli 9-vuotias reviiritietoinen narttu enkä tiennyt varmuudella miten suhtautuu pieneen pentuun, joten ajattelin varmuuden vuoksi pitää koirat erillään toisistaan siihen asti kunnes näen miten Tuto suhtautuu Oveen. Todellisuudessa koirat pidettiin erillään ainoastaan ensimmäisenä iltana ja sen jälkeen molemmat ovat olleet sekä sisätiloissa, terassilla että ulkona täysin vapaasti. Vaikka koiria ei nyt tarvitsekaan eristää toisistaan, niin koko-oven koiraportille tulee olemaan meillä tulevaisuudessa tarvetta.  Jos ei muuten, niin koiraportin ansioista saan käydä rauhassa suihkussa:) Ennen koiraporttia maailman läheisriippuvaisin Tuto aukaisi suihkuhuoneen oven ja tuli perässä suihkuun:) Nyt saa sitten odottaa portin toisella puolella kun olen koiraportin takana suihkussa 😉

 

 

Mistä tietää, että Mamma on suihkussa?

 

Ethän sä nyt huku sinne suihkuun?

 

 

 

Tuto ei edes pentuna tuhonnut mitään, joten sen kohdalla ei ole koskaan tarvinnut edes miettiä sitä, että koira pitäisi yksin ollessaan rajata pienempään tilaan. Nyt meillä on kuitenkin se tilanne, että koirat pitää välillä jättää kahdestaan kotiin eikä suuren kokoeron vuoksi uskalleta niitä alkuun jättää samaan tilaan. Tutoa en halua portin taakse jättää koska on jo vanha koira, joten Ove opetetaan siihen, että se on suihkuhuoneessa kun ovat kaksin kotona. Ovi jätetään auki ja Tuto jää viereiseen huoneeseen, jotta näkevät toisensa. Olen ihan varma, että Tuto päivystää portin toisella puolella koko sen ajan kun ovat yksin kotona. Se nimittäin vahtii aina Oven untakin: makaa vieressä ja katsoo  kun se nukkuu. Eilenkin Ove nukahti nurmikolle ja Tuto oli possu suussa sen vieressä kunnes Ove heräsi. Ei koskaan jätä sitä yksin nukkumaan.

 

 

 

Koko-oven koiraportti- tukevaa tekoa ja helppo asentaa

 

 

Kiinnostuin J.Vartiaisen koko-oven koiraportista monestakin syystä: se on tosi tukeva, kivan näköinen ja monella koiranomistaja tutullani on sellainen. Koiran pentuaikana tilan rajaaminen luo usein turvallisuutta. Koko-oven koiraportin avulla tilan pystyy rajaamaan siten, että koiralla on tilaa liikkua kunnolla vaikka onkin rajatussa tilassa. Sisähäkit taas ovat usein aika pieniä (ellei ole kyse suuresta kehikosta) eikä koira pysty niissä kunnolla liikkumaan. Ennen koko-oven koiraporttia Tuto on ollut elämässään yhden kerran koiraportin takana: lainasimme naapureiltamme koiraportin Allun ylioppilasjuhlien ajaksi. Vartin päästä huomasin, että siellä se Tuto seurusteli terassilla vieraiden kanssa eli yhtälö ei oikein toiminut:) Tämänkin vuoksi halusin nyt sellaisen koiraportin, joka on varmasti tukeva eikä koira tule siitä läpi.

 

 

 

Tietoa koko-oven koiraportista

 

 

Koko-oven koiraportti on tukeva ja se kiinnitetään oven sisäkarmiin. Tilatessa pitää kertoa oviaukon tarkka leveys karmista karmiin. Koko-oven koiraportin korkeus on 180 cm, kalteriväli 6 cm ja sitä saa eri levyisinä. Kiinnittäminen on helppoa ja onnistuu ihan muutamassa minuutissa. Toiselle puolelle kiinnitetään saranat ja toiselle puolelle lukon vastapala. Lukon kahvan voi kääntää ylös tai alas. Välioven voi irroittaa kokonaan (monet ovat tehneet niin), mutta me haluttiin jättää se paikoilleen, koska koiraportti on alakerran suihkuhuoneessa:) Ovessa on aika kookas kahva ja sen vuoksi emme kiinnittäneet koiraporttia ihan karmien keskelle vaan aika lähelle toista reunaa- näin ovi mahtuu menemään kiinni ihan normaalisti.

 

 

Tilaa koko-oven koiraportti täältä.

 

Seuraa Tuton ja Oven elämää instassa: 2blackgsd

 

viimeisimmät postaukset

 

 

Kaupallinen yhteistyö: https://www.jvartiainen.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.