Hae
Kutsu vapauteen

Warrior Coffee kahvituotteiden ARVONTA kahdelle!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä
Nyt järjestetään arvonta sen kunniaksi, että blogin facebookissa ylittyi 7 000:n tykkääjän raja (seuraajia on lähes 7 400) ja blogissa on 3,1 miljoonaa sivunavausta! Arvonnan yhteistyökumppani on Warrior Coffee, joka on tunnettu luomulaatuisista ja laadukkaista kahvituotteista. Olen kirjoittanut aiheesta postauksen, löydät sen täältä. Kotona käytämme päivittäin sekä Warrior Coffeen kahvipapuja että soudatinkahvia. Reissussa ja kahviloissa käytän Warrior Coffeen instant voikahvipakkauksia, jotka ovat helpottaneet elämääni kummasti ketogeenisellä ruokavaliolla. Pakkaus sisältää luomukahvia, kookosöljyä ja kirkastettua voita eli gheetä. Minulla on aina laukussa muutama paketti voikahvia ja käytän niitä usein myös kokouksissa varsinkin jos kokoustarjoilut eivät sovi yhteen ketoruokavalion kanssa- aika harvoin muuten sopii ellei halua syödä leivistä pelkkiä päällisiä?


Haluamme siis tarjota yhdessä Warrior Coffeen kanssa kahdelle lukijalleni mahdollisuuden tutustua tuotteisiin ja arvommekin tämän postauksen yhteydessä kaksi kahvipakettia, johon kuuluu paketti voittajan valitsemaa luomukahvia ja instantkahvipakkaus. Voit jo käydä fiilistelemässä mahdollista voittoasi ja käydä tutustumassa tuotteisiin Warrior Coffeen sivuilla eli täällä. Luethan tarkasta arvonnan säännöt, jotka on esitetty postauksen lopussa. Onnea kaikille arvontaan?

ARVONNAN SÄÄNNÖT (kaksi Warrior Coffeen tuotepakettia)
1. Arvonta suoritetaan blogin facebook sivulla eli täällä
2. Kommentoi arvonta postauksen kohdalle mukana
3. Tykkää blogin facebook sivusta ja jaa postaus

Arvonnat suoritetaan viikon kuluttua postauksen julkaisemisesta ja arvontojen voittajille (kaksi kappaletta) ilmoitetaan voitosta viestillä facebookissa.

Seuraa ketogeenistä matkaani somessa

Päivitän säännöllisesti instaani kuvia ketogeenisistä ruoka-annoksista ja jumppavideoita . Löydät minut instasta nimellä satusjoholm.
Blogin terveellisiä ruokaohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.
Blogin meditaatio-, jooga- ja hengitysharjoituksia löydät täältä.Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. 

Kaupallinen yhteistyö Warrior Coffee

6 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  mukana

 2. Unknown kirjoitti:

  Niin mukana.
  Voikahvi kiinnostaa.
  Matalahiilihydraattisella dietillä.

 3. Erkki Y-H kirjoitti:

  Mukana

 4. Oscari kirjoitti:

  Miksi aina Naamakirjassa? En vain halua olla siellä. Kuitenkin olen lahdettänyt 17 kuukauden aikana itsestäni 42 kiloa ja tänä n vuonna siitä 30 kiloa. Ja olen opetellut juomaan kahvia, kun väittävät sitä terveeliseksi. Elimukana ollaan.

 5. Minnariitta kirjoitti:

  Mukana ihanassa arvonnassa ❤
  Olis mukava testata kahveja.

 6. Anonyymi kirjoitti:

  Mukana.
  Valitettavasti en ole facessa.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.