Hae
Kutsu vapauteen

VHH mango brownie

*Sisältää mainoslinkkejä

VHH mango brownie pääsiäisen herkutteluhetkiin

 

 

VHH mango brownie sopii hyvin pääsiäisen herkutteluhetkiin- se suoraan sanoen sulaa suuhun! Tämä ohje on hyvin samanlainen kuin blogissa aikaisemmin julkaistu VHH lakritsi-vanilja brownie ohje, joka löytyy VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjasta sivulta 163. Tein näitä VHH mango brownieta viime viikon loppuna kun meille tuli vieraita ja taidan tehdä myös pääsiäiseksi. Ellen sitten tee tätä VHH mangokakkua– valinta on vaikea, koska molemmat ovat niin ihanan makuisia. Hiilareita yhdessä ISOSSA VHH mango browniessa on 7 g eli voipi olla hyvinkin, että puolikas browniekin riittää vallan hyvin ellei herkuttelu lähde lapasesta:) Tämä ohje on hieman vaikeampi valmistaa kun useimmat blogin VHH herkkuohjeet, mutta vaivannäkö palkitaan kun jaksaa hieman panostaa.

 

 

 

VHH mango brownie MAKROT 1 ANNOS

  • p 8 g
  • r  46 g
  • hh 7  g
  • kcal 474

 

Lisätietoja: Makrot laskettu sokeroimattoman mangososeen mukaan

 

 

 

 

vhh mango brownie ohje 5 annosta

 

Pohja

 

 

 

 

Ohjeessa *tummennetulla esiintyviä tuotteita voi tilata edullisesti *täältä. Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.

 

 

  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen
  2. Sulata rasva ja suklaa vesihauteessa
  3. Vatkaa kananmunien rakenne rikki käsin kulhossa
  4. Sekoita jäähtynyt rasva-suklaaseos kananmunien joukkoon
  5. Lisää loput raaka-aineet, sekoita huolellisesti
  6. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun korkeareunaiseen vuokaan (koko 20 x 10 cm)
  7. Paista noin 20 minuuttia.
  8. Anna pohjan jäähtyä kunnolla ennen täytteen levittämistä.

 

 

täyte

 

 

 

Ohjeessa *tummennetulla esiintyviä tuotteita voi tilata edullisesti *täältä. Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.

 

 

  1. Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa.
  2. Kuumenna sokeria ja kananmunia miedossa vesihauteessa koko ajan sekoittaen (etteivät kananmunat kokkaroidu).
  3. Kun tahna on sakeutunut, lisää joukkoon rasva ja sekoita, kunnes rasva on sulanut. Anna seoksen jäähtyä kunnolla.
  4. Soseuta mango sauvasekoittimella sileäksi.
  5. Vatkaa kerma vaahdoksi sähkövatkaimella ja sekoita mangosurvos kermavaahdon sekaan.
  6. Yhdistä kerma-mangoseos sokeri-muna-voiseokseen, sekoita huolellisesti.
  7. Liota liivatteita kylmässä vedessä vähintään 5 minuuttia.  Kuumenna vesi kiehuvaksi. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja lisää ne kuuman veden sekaan. Sekoita niin kauan kunnes ne ovat sulaneet tasaiseksi seokseksi.
  8. Lisää jäähtynyt liivateseos täytteeseen koko ajan sekoittaen.

 

 

Kokoaminen

 

  1. Ota jäähtynyt pohja varovasti pois vuoasta ja poista leivinpaperi. Vuoraa vuoka kelmulla (nyt kärsivällisyyttä) ja laita pohja takaisin vuoan pohjalle kelmun päälle.
  2. Kaada jäähtynyt täyte pohjan päälle ja tasoita pinta sileäksi.
  3. Anna VHH mango brownien jähmettyä jääkaapissa yön yli. Paloittele browniet viiteen osaan tai haluamasi kokoisiksi paloiksi.

 

 

 

TILAA SUPER SUOSITTU VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEITA KIRJA

 

 

VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjan voit tilata täältä: kari.sjoholm10@outlook.com Kirja maksaa blogini lukijoille 23,50 + postimaksu 4,90 euroa.
 

kokeile myös

 

 

Suussa sulava VHH juustokakku- 2 g hh yhdessä palassa!

 

 

samantyyppisiä ohjeita blogissa (klikkaa ohjeen nimeä, niin se aukeaa)

 

 

VHH  suklaa-vadelma browniet

 

Ohje löytyy myös VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjan sivulta 175.

 

 

VHH  lakritsi-vanilja-brownit

Ohje löytyy myös VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjan sivulta 163.

 

 

 

KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *