Hae
Kutsu vapauteen

HCA Health Concept Oy:ltä tuotteita testiin


Sain HCA Health Concept Oy:ltä testiin neljä tuotetta: nestemäisen monivitamiinivalmisteen Protectorin, fermentoidun maitohappo-kasviuutevalmisteteen Mikroveda Lifen, PhenoCur kurkumavalmisteen ja kasviuute-aminohappo-kaseiinivalmisteen Target 1:n. Yhteistyökumppanini Klinikka Kaarina Krogerus oli jo aikaisemmin suositellut minulle edellä mainittuja tuotteita ja vinkkasikin tästä mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä HCA Health Concept Oy:kin kanssa. Kiitos Kaarina tästäkin:)

Vaikka syönkin todella terveellisesti, en elä siinä uskossa että saan ruoasta kaiken tarvitsemani vitamiini- ja hivenaineet. Käytän joka tapauksessa ravintolisiä ja laadukkaita sellaisia ja tässä asiassa olenkin saanut paljon apua Kaarina Krogerukselta. Ravintolisien viidakko on niin valtava, että on lievästi sanottuna haastavaa löytää tuotteiden seasta ne toimivat valmisteet, jotka vielä imeytyvätkin hyvin. Toki hyvänkin valmisteen imeytyvyyttä voi heikentää esimerkiksi suoliston huono kunto.

Olen jo vuosia sitten kokeillut fermentoitua maitohappo-kasviuutevalmistetta Mikroveda Lifeä, joka on nestemäinen maitohappobakteeri- ja entsyymivalmiste. Tuote maistuu pahalta (kyllä siihen tottuu), mutta on tehokas. Myös mieheni ja isäni ovat alkaneet käyttää kyseistä tuotetta ja ovat välittömästi todenneet sen tehokkaaksi erilaisiin vatsavaivoihin. Tuote kannattaa ottaa aamulla ensimmäiseksi tyhjään vatsaan.



Vaikka pidinkin kaikista tuotteista, niin Target 1 sekä Protector ovat ehdottomasti suosikkejani. Target 1 on kasviuute-aminohappo-kaseiinivalmiste, joka vähentää väsymystä ja uupumusta. Target 1:n sisältämä venäjänjuuri on adaptogeeni, joka auttaa kehoa puolustautumaan stressiä vastaan. Venäjänjuuri rentouttaa, ylläpitää normaalia verenpainetasoa sekä vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa.

Se ylläpitää normaalia henkistä ja kognitiivista aktiivisuutta sekä edistää henkistä ja fyysistä toipumisprosessia.


Valmisteen vaikutuksen huomaa kyllä välittömästi varsinkin kun sen ottaa yhtä aikaa Protectorin kanssa, joka on hyvinkin piristävä. Targetin pyrin ottamaan iltapäivään mennessä ettei sen virkistävä vaikutus häiritse yöunta. Valmiste sisältää mm. tauriinia, jota monet käyttävät menestyksekkäästi mm. migreenin hoitoon. Energiajuomathan sisältävät myös tauriinia, mutta otan tauriinin mieluummin Targetin muodossa. Mitä upein ravintolisä stressaavaan kaamosaikaan, suosittelen!
Nestemäinen monivitamiini-, kivennäis- ja kasviuutevalmiste Protector on toinen suosikkini. Sen virkistävä vaikutus tuntuu välittömästi eikä tarvitse ihmetellä kun vilkaisee tuoteselostetta. Valmiste sisältää mm. marjojen ja hedelmien antioksidantteja, vitamiineja ja karotenoideja. Ja koska tuote on nestemäisessä muodossa, se myös imeytyy hyvin. Ei maistu pahalta:)

Yhteenvetona todettakoon, että olen ollut tuotteisiin tyytyväinen; ne ovat selvästi antaneet lisäenergiaa pimeään kaamosaikaan. Voin lämpimästi suositella tuotteita muillekin ja aion itsekin jatkaa niiden käyttöä.


Valmisteen luvataan vähentävän väsymystä ja uupumusta (B2-,B3-,B5-,B12-,C-vitamiini ja foolihappo), edistävän normaalia energia-aineenvaihduntaa (B1-,B2-,B3-,B6-,B12-,C-vitamiini, biotiini,foolihappo,jodi,kupari,mangaani,rauta,sinkki,kalsium sekä ubikinoni Q10), tukevan hermoston normaalia toimintaa (B1-,B2-,B3-,B6-,B12-,C-vitamiini,jodi ja kupari), edesauttavan normaalia henkistä suorituskykyä (B5-vitamiini), edistävän verenpaineen pysymistä normaalina (kalium) ja edistävän sydämen normaalia toimintaa (B1-vitamiini ja kalium).


PhenoCur -kurkumavalmisteen luvataan helpottavan tehokkaasti ja luonnollisesti epämukavaa oloa, ilman haittavaikutuksia. Tuote sisältää DL-fenyylialaniinia, Boswellia serrata -uutetta, Kurkumiiniuutetta ja Alfalipoiinihappoa. Minulla on ollut aika ajoin lieviä polvikipuja, joita ei ole kyllä esiintynyt tuotteen käyttämisen aikana. Todennäköisesti kurkuma yhdessä muiden aineosien kanssa on vaikuttanut positiivisesti asiaan.
HCA Health Concept Oy perustaja Sinikka Sepponen on toiminut terveystuotealalla vuodesta 1985, jolloin hän jatkoi yrittäjänä suvun terveystuotekaupassa. Putiikki Sepponen nousi lyhyessä ajassa maan johtavien terveystuotekauppojen joukkoon ja sijaitsee edelleen Pieksämäellä. Vuonna 1990 toiminta laajeni, kun maahantuontiyritys Fitline Oy perustettiin. Myöhemmin Fitline Oy vaihtui Vitacom Pharma Oy:ksi, kun Fitline-nimi myytiin saksalaiselle yritykselle vuonna 2006. Vitacom Pharma Oy:n aikana yrityksen lanseeraamat tuotteet saivat Suomessa useita palkintoja. Tämä kappale on suora lainaus yrityksen nettisivuilta.

Alla olevaa linkkiä klikkaamalla voit lukea lisää tuotteista:

http://www.hca.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *