Hae
Kutsu vapauteen

Kansikuva minusta Luontaisterveys lehden kannessa

Kansikuva Luontaisterveys lehdessä ja juttu kauppasuomessa

 

 

Minusta on kansikuva ja  Reetta Reinmanin kirjoittama juttu perjantaina 9.102020 ilmestyvässä Luontaisterveys lehdessä. Kannen kuvan on ottanut luottovalokuvaajani Pasi Hakala Studio Varjosta. Minusta oli tosi hienoa, että Pasin ottama kuva pääsi kansikuvaksi! Luontaisterveyden juttu käsittelee VHH ruokavaliota, tulevaa kirjaani, ihon hoitoa ja se sisältää myös 4 VHH ruokaohjetta. Viime viikolla minusta oli myös  ”Pienin askelin hyvää oloon” -juttu KauppaSuomen ilmaisjakelulehden Hyvinvointi osiossa, voit lukea jutun täältä. Luontaisterveys lehdessä on myös juttu unesta ja siitä, miten uni huuhtoo aivoista kuonaa ja mantelimaidon hapattamisesta- kannattaa lukea! Eli lehti ilmestyy lehtipisteisiin huomenna:)

 

 

 

KauppaSuomen juttu

 

 

Terveellistä elämää instassa: satusjoholm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.