Hae
Kutsu vapauteen

DS kampaamotuotesarja- hajusteeton ja vegaaninen ilman turhia kemikaaleja

DS kampaamotuotesarja on kotimainen, hajusteeton, vegaaninen ja korkealuokkainen kampaamotuotesarja, jossa on minimoitu kemikaalikuormitus ja otettu ertiyisesti huomioon hajusteyliherkkyys. Vaikka itse en kärsi hajusteyliherkkyydestä, niin siitä huolimatta pyrin käyttämään tuotteita, jotka eivät turhaan kuormita elimistöä ja hengitysteitä. Ajatus siitä, että käyttämäni tuotteet saattavat aiheuttaa kemikaali- ja hajusteyliherkille oireita, on myös erittäin epämiellyttävä. Mielestäni meidän kaikkien tulee kantaa vastuuta oman hyvinvoinnin ja terveyden lisäksi myös kanssakulkijoista varsinkin julkisissa tiloissa työskennellessämme ja matkustaessamme. Viimeksi matkustaessani junalla allergiavaunussa sinne tuli erittäin voimakkaasti tuoksuva tai itse asiassa haiseva rouva. Hän kysyi tahdikkaasti, että haittaako minua, että hänellä on hajuvettä. Vastasin, että minua ei haittaa, mutta seuraavaa matkustajaa voi haitata ja että tämä on hajusteeton allergiavaunu. En meinannut uskoa silmiäni kun rouva haiseva tuli hajusteineen allergiahyttiin. Olin niin pöyristynyt, etten saanut sanaa suustani, sillä tiesin takuu varmasti mitä tapahtuu mikäli hajusteyliherkkä tulee samaiseen hyttiin myöhemmin istumaan. 


DS –tuotteista on karsittu kaikki turhat raaka-aineet ja tuotteisiin ovat valikoituneet ainoastaan ne raaka-aineet, joilla on selkeä funktio tuotteen toimivuuteen. Sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla ja tuotteet ovat myös  vegaanisia.Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksia puhtaasti, mutta tehokkaasti kuitenkaan laadusta tinkimättä. On tärkeää valita hiustenhoitotuotteet juuri oman hiustyypin mukaan eli ensimmäisenä hiustuotteita valittaessa tulisi hetken miettiä omaa hiustyyppiään. Ovatko hiukset kuivat ja karheat, ohuet, helposti rasvoittuvat ja halutaanko esimerkiksi muotoilu- ja viimeistelytuotteilta mattamaista tekstuuria, rakennetta ja volyymia, lämpösuojaa, kevyttä pitoa kampauksen alle tai pitävää tukea ja viimeistelyä. 

5 tuotetta testiin

Sain Sim Sensitiveltä testiin 5 ihanaa tuotetta: shampoon, 2 hoitoainetta, lämpösuojasuihkeen ja hiuskiinteen. Yhteisesti täytyy todeta, että olen positiivisesti yllättynyt tuotteiden korkeasta laadusta. Pääsääntöisesti voin todeta, että kaikki tuotteet tekevät sen mitä lupaavat. Tuotteet ovat todellakin täysin hajuttomia. Purkit ovat tyylikkäät ja miellyttävän muotoiset eli niin sanotusti käteen ja silmään sopivat?

Miten käytän tuotteita?

.Kävin leikkauttamassa hiuksiani muutama viikko sitten pitkästä puolipitkään polkaan. Hiukseni ovat hyväkuntoiset, mutta ponihäntä look alkoi kyllästyttää? Viimeisen puolentoista vuoden aikana olen värjännyt hiuksiani mustalla ekovärillä ja käyttänyt pääsääntöisesti luonnonmukaisia shampoita ja hoitoaineita. Viime aikoina ongelmaksi on muodostunut se, että hiukseni ovat olleet hyvin raskaan tuntuiset. Keskustelin asiasta kampaajani kanssa ja hän oli sitä mieltä, että ongelman voi aiheuttaa käyttämäni shampoo ja hoitoaine. 

Testattuani ensimmäisen kerran DS:n värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta ongelma poistui. Testasin vielä muutaman kerran lisää, jotta uskallan asiasta kirjoittaa. Hiukseni ovat olleet aivan mahtavan ilmavan tuntuiset pesun jälkeen. Myöskin erityisesti shampoon rakenne ja koostumus tuntuvat erityisen laadukkaalta ja hyvältä. Voin rehellisesti sanoa, että tuotteiden hinta laatu suhde on erinomainen.

Siirryttyäni takaisin polkkatukkaan, suoristan luonnontaipuisat hiukseni suoristusraudalla  pesun jälkeen. Suihkutan pesun jälkeen hiuksiini lämpösuojasuihketta, jonka jälkeen kampaan hiukset suoriksi ennen raudan käyttöä. DS:n lämpösuojasuihke toimii jopa niin hyvin, että joskus jätän hiukseni suoristamatta raudalla sillä ne suoristuvat jo pelkällä suihkeella ja kampaamisella. Toki jos haluan parantaa lopputulosta ja hiuksiini sileän vaikutelman ja kiillon, niin käytän rautaa.

Hiuskiinnettä käytän todella harvoin, mutta silloin kun käytän, niin yleensä inhoan niiden tuoksua! Tämän vuok
si olen erittäin iloinen löytäessäni hajuttoman hiuskiinteen, joka ei jätä hiuksiani tahmaiseksi?


Mikäli värjää hiuksia ekoväreillä, niin hiukset kuulemma kannattaisi pestä luonnonmukaisella shampoolla ja hoitoaineella värin pysyvyyden vuoksi. Ilokseni olen huomannut, että hiusteni väri ei ole haalistunut vaikka olen käyttänyt muutaman viikon aikana DS kampaamotuotesarjaa?
Sim Sensitiven facebook sivut löydät täältä.
Sim Sensitiven nettisivut löydät täältä
Lue lisää DS-tuotteista täältä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.