Hae
Kutsu vapauteen

Ketoleivos- vain 4 g hiilaria yhdessä leivoksessa

*Sisältää mainoslinkkejä

ketoleivokset tarjoillaan kermavaahdon kanssa

 

 

Suussasulavat ketoleivokset maistuvat taivaallisilta kermavaahdon kanssa! Ketoleivokset on tehty pitkälti VHH tiikerikakku tuorejuustolla- ohjeen pohjalta, joka on mielestäni yksi blogin kaikkien aikojen suosituimpia VHH herkkuohjeita. Ne ovat niin taivaallisen hyviä. Ketoleivokset sopivat ketogeeniseen, VHH ja viljattomaan ruokavalioon ja ne voi valmistaa myös maidottomasti. Hiilaria on yhdessä ketoleivoksessa ainoastaan 4 g. Valmistaminen on taas kerran helppoa eli ei jää leipomistaidoista kiinni näiden ketoleivosten tekeminen:) Ketoleivosten rakenne on hyvä ja tiivis. Mantelijauhon voi korvata osittain tai kokonaan lupiinijauholla. 80-prosenttisen tumman suklaan voit korvata 70-prosenttisella, se ei juurkaan nosta hiilarimäärää. Mikäli haluat valmistaa kakun maidottomana, niin käytä maidotonta margariinia, suklaata ja kermavaahtoa.

 

 

ketoleivos MAKRORAVINTEET YHDESSÄ ANNOKSESSA

 

 

r 27 g

p 6 g

hh 4 g

kcal 283

 

 

Lisätietoja: Makroihin ei ole laskettu kermavaahtoa.

ketoleivos ohje , 10 annosta

 

* merkittyjä tuotteita voit tilata edullisesti  *täältä. Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.
 

ketoleivos valmistus

  • Sulata rasva.
  • Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
  • Lisää jäähtynyt rasva muna-sokeriseokseen.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita varovasti taikinan sekaan. Tarkista makeus ja lisää tarvittaessa sokeria.
  • Paloittele suklaa pieniksi paloiksi ja lisää taikinan sekaan.
  • Kaada voideltuun irtopohjavuokaan (halkaisija 22 cm ja tasoita lusikalla.
  • Paista 175 asteessa 40-50 minuuttia. Anna jäähtyä kunnolla ennen varovaista irrotusta.
  • Koristele halutessasi kermavaahdolla ja tummalla suklaalla (koristeita ei ole laskettu makroihin).
Seuraa instassa: satusjoholm ja 2blackgsd

katso myös

 

VHH tiikerikakku tuorejuustolla, ohje täällä

 

VHH suklainen kuivakakku, ohje täällä

 

 

viimeisimmät postaukset

 

 

 

BLOGIN SUOSITUIMMAT POSTAUKSET

 

 

 

 

TILAA SYYSKUUSSA 2020 ILMESTYVÄ VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET KIRJA ENNAKKOON  TÄÄLTÄ.

 

 

 

KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

 

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

                                                     

2 kommenttia

  1. Seija kirjoitti:

    Hei. Kiinnostava ohje. Miten se tuo suklaa laitetaan mukaan. Sulatetaanko vai palastellaan vai…?
    Jos käyttää Pofiberiä jauhona, niin paljonkohan sitä?

    • kutsuvapauteen kirjoitti:

      Kiitos:) Laita vaikka puolet ja puolet. Kakusta tulee aika kuiva, joten kostuta se paistamisen jälkeen kun
      se on jäähtynyt. Oho, tuo suklaa olikin unohtunut valmistusvaiheessa kirjoittaa auki. Lisäsin sen, kiitos:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *