Hae
Kutsu vapauteen

Kollageenikahvi ja Puhdas+ lahjakortin (arvo 69 euroa) ARVONTA


Olen nauttinut jo muutamana aamuna tätä ihanan makuista kollageenikahvia, johon sain idean selaillessani ulkomaisia terveysblogeja. Jenkit hehkuttaa tätä kahvia ja sen kaunistavaa ja nälkää pitävää vaikutusta (kollageeni ja proteiini) ihan täysillä, joten pakkohan tästä oli tehdä ihan omannäköinen versio tänne blogiin. Mikäs sen mukavampaa kuin saada kaksi hyvistä eli kananmuna ja kollageeni heti aamusta nautittua rakastamani kahvin muodossa ja kaunistua siinä samalla? Raaka kananmuna tuo tähän kahviin mukavaa kermaista rakennetta ja saahan siitä mukavasti protskua (100 grammassa noin 12.5 g protskua). Suomalaisia raakoja munia uskallan syödä, ulkolaisia en söisi. Itse inhoan ylenmääräistä rasvan kanssa lääräämistä, joten tämä on loistava vaihtoehto bullet proof kahville, koska tässä rasvaa ei tarvitse lainkaan lisätä ellei  nyt välttämättä halua. Rasva on meille kaikille tarpeellista, mutta kohtuus kaikessa. Kollageenia olen nauttinut päivittäin jo muutaman vuoden ajan enkä tule siitä koskaan luopumaan, koska se vaikuttaa ihan selvästi ihon kuntoon ja mielestäni madaltaa jopa hieman juonteita. Lisäksi se tekee hyvää nivelille. 

Kollageeni aktivoi nivelten kollageenintuotantoa ja estää nivelrustoa vaurioittavien entsyymien toimintaa. Nivelten kollageenintuotanto alkaa vähentyä 25 ikävuoden jälkeen ja loppuu lähes kokonaan 40 ikävuoden jälkeen. Nivelten kollageenituotannon ehtyminen heikentää nivelrustoa ja altistaa nivelrikolle. Nivelten urheiluvammat paranevat elimistön nivelissä tuottaman nivelrustoa vahvistavan kollageenin ansiosta.


Kylmä kahvi kaunistaa vai kaunistaako?

Mietin tänään aamulla herätessäni sanontaa kylmä kahvi kaunistaa- onkohan sillä mitään totuusperää? Yleensähän tämmöisillä sukupolvelta toiselle kulkeutuvilla sanonnoilla on jokin totuusperä, mutta mitenkähän on tämän laita. Noh, joka tapauksessa mikäli haluat nauttia kahvisi lämpimänä, niin lämmitä maito. Muutoinhan kahvi on haaleaa. Mikäli omistat kahvikoneen, voit valmistaa kahvin myös siten, että valmistat laten eli vaahdotat 1,5 dl maitoa maidonvaahdottimella ja lisäät lopuksi blenderiin tuplaespresson. 

Syy miksi valitsin Puhdas+ tuotteen taas kerran on se, että luotan tuotteiden puhtauteen: maksaa ei rasiteta säilöntäaineilla, pintakäsittelyaineilla, keinotekoisilla väriaineilla ja makeutusaineilla. Mielestäni ei ole mitään järkeä rasittaa kehoaan millään ylimääräisellä, koska lisä-aineita tulee ihan tarpeeksi terveellisestä ruoastakin. HUOM! Kuvassa näkyvä Premiun collagen ei ole ehkä paras vaihtoehto tähän kahviin vaan käytä mieluummin Puhdas+:n peruskollageenia, jonka löydät täältä. 

Tämän postauksen yhteydessä suoritetaan Puhdas+ lahjakortin arvonta, jonka arvo on 69 euroa. Voit tilata lahjakortilla mitä tahansa Puhdas+ tuotteita Puhdas+:n verkkokaupasta eli täältä. Postauksen lopussa on ohjeet miten voit osallistua arvontaan. 


Ohje:

1,5 dl valmiiksi keitettyä luomukahvia
0,5 dl kylmää tai lämmitettyä kookosmaitoa tai tavallista maitoa
1-2 tl Puhdas+ kollageenijauhetta*
1-2 raakaa kotimaista kananmunaa
1-2 tl kookos- tai MCT-öljyä (tarvittaessa)
ripaus ait
oa vaniljaa

ripaus ceylonin kanelia

*Voit tilata tuotetta täältä.

Keitä kahvi ja lämmitä maito tai vaahdota se vaahdoksi maidonvaahdottajalla. Laita blenderiin kaikki aineosat paitsi kahvi. Blendaa hyvin. Lisää lopussa kahvi ja blendaa vielä pari sekunttia. Ripoittele päälle kanelia. Nauti.


Seuraa blogia facebookissa ja instagramissa

Blogin uusimmat ruokaohjeet ja muut terveyteen liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. Päivitän myös säännöllisesti blogin uusimpia ruokakuvia instagramiin, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä. Blogiin pääset täältä.

Blogin terveellisiä ruoka-ohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Myös Wanda vom Pfälzer-Hof luottaa Puhdas+ tuotteiden puhtauteen


Arvontaan voi osallistua blogin Facebook sivustolla seuraavasti:

1. Tykkää ja jaa blogin Facebook sivustolla arvonta postauksesta. Blogin facebook sivustolle pääset täältä.

2. Varmista mukana olosi kirjoittamalla blogin Facebookin kommenttikenttään jotakin.

3. Arvonta on tarkoitettu niille henkilöille, jotka ovat tykänneet blogin facebook sivustosta eli ovat blogin seuraajia. 

4. Arvonta suoritetaan 16.12.2018.

Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Kaupallinen yhteistyö: Puhdas+

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.