Hae
Kutsu vapauteen

Energisoiva ja virkistävä mediataatioharjoitus

Energisoiva ja virkistävä meditaatioharjoitus kannattaa tehdä silloin kun tunnet itsesi nuutuneeksi ja vetämättömäksi. Tee harjoitus rauhallisessa paikassa risti-istunnassa tai tuolilla istuen. Harjoituksen kesto on noin 8 minuuttia. Avaa harjoitus klikkaamalla alla olevaa youtube linkkiä.

Täältä löydät lisää blogin jooga-, hengitys- ja meditaatioharjoituksia.
Täältä pääset katsomaan blogin terveellisiä ruokaohjeita.
Täältä pääset blogin etusivulle.

2 kommenttia

  1. Nanne - Elämää Koivurannassa kirjoitti:

    Hymyilyttää vieläkin kun tuossa tammikuun alkupuolella oli vähän vauhdikas päivä. Ensin Viskin kanssa hammasröntgenissä ja sit samana päivänä meni isännältä leukaluu poikki. Siinä sit odottelin sairaalan pihassa väsyneen koiran kanssa. Onneksi meillä oli silloin pakettiauto, johon koiralle oli muokattu oma iso tila ja makoilin siellä koiran kanssa ja lueskelin blogeja. Ja bongasin sun yhden meditaatioharjoituksen. Siinä kun ei oikein nukuttanut niin päätin sitten alkaa meditoimaan sun youtube videon avulla. Ja voin sanoa että tuli uni aika hätäseen! Pari tuntia ehdin vettä unta palloon, kunnes vaihdettiin toiseen sairaalaan. Voin siis suositella, että nämä toimivat kyllä vaikka sairaalan parkkipaikalla pakettiauton takaboxissa! 😀

  2. Satu Sjöholm kirjoitti:

    Voi kun ihana kuulla❤️❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.