Hae
Kutsu vapauteen

Mansikka raakasuklaa

Poikkeukselliset helteet jatkuvat Suomessa. Ihmiset valittavat ettei ruoka maistu ja tekee vaan mieli jäätelöä  ja kylmää syötävää ja  juotavaa. Kukaan ei varmaan jaksa nyt blogejakaan lukea eikä itselläkään ole mitään hirveää kirjoittamisen intoa tällä hetkellä. Uimassa käyntikään ei vilvoita, koska järvivesi on tosi lämmintä. Äsken käytiin kaupoilla etsimässä viilentimiä toisen poikani kerrostaloasuntoon, niin kaikki viilentimet ja pöytätuulettimet olivat loppu. Harvinaista herkkua suomalaisille tämmöiset helteet, vanhuksia ja koiria tulee kyllä sääli.

Kari kävi ostamassa meille muutaman laatikollisen luomumansikoita, joista tein yhtenä iltana aivan ihanan makuista raakasuklaata. Suklaa valmistui parissa tunnissa pakastimessa ja maistui todella hyvältä kahvin kanssa. Jopa niin hyvältä, että se loppui kesken alta aikayksikön. Blogissahan on runsaasti hyviä raakasuklaaohjeita eli mikäli tämä ohje ei nappaa, niin sieltä kannattaa katsella lisää jos löytyisi mieluinen. Mikäli haluat valmistaa vähähiilarista suklaata, niin käytä blendattua koivusokeria.

TUOTTEITA EDULLISESTI FITNESSFIRSTISTÄ

Blogin lukijana saat Fitnessfirstin normaalihintaisista tuotteista -10 %:n alennuksen koodilla ”kutsuvapauteen”. Kun klikkaat ohjeessa tummennetulla fontilla olevia tuotteita, niin pääset suoraan nettikauppaan ja voit ostaa tuotteita huomattavasti edullisemmin kuin marketeista.

Täältä pääset Fitnessfirtin nettikauppaan.

Täältä löydät lisää blogin ruokaohjeita.

Ohje:

1,5 dl kaakaovoita
3/4 dl raakakaakaota
2 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä
0,5 dl hunajaa tai blendattua koivusokeria
1 rkl lucumaa tai tocoa
2 dl pikottuja tuoreita mansikoita

Pilko mansikat neljään osaan (isot mansikat useampaan). Sulata miedolla lämmöllä vesihauteessa kaakaovoi ja kookosöljy. Sekoita jäähtyneen kaakaovoi-öljyn seoksen joukkoon muuta aineosat paitsi mansikat. Sekoita hyvin. Lado mansikat muottiin (10×15 cm) tai vaikkapa jonkun suorakulmion muotoisen kulhon pohjalle samansuuntaisesti. Kaada seos mansikoiden päälle ja laita pakastimeen pakastumaan vähintään pariksi tunniksi. Säilytä raakasuklaata pakastimessa tai jääkaapissa sillä se sulaa helposti.

Seuraa blogia facebookissa ja instagramissa

Blogin uusimmat ruokaohjeet ja muut terveyteen liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. Päivitän myös säännöllisesti blogin uusimpia ruokakuvia instagramiin, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä.

Täältä löydät lisää blogin ruokaohjeita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *