Hae
Kutsu vapauteen

Mansikka raakasuklaa

Poikkeukselliset helteet jatkuvat Suomessa. Ihmiset valittavat ettei ruoka maistu ja tekee vaan mieli jäätelöä  ja kylmää syötävää ja  juotavaa. Kukaan ei varmaan jaksa nyt blogejakaan lukea eikä itselläkään ole mitään hirveää kirjoittamisen intoa tällä hetkellä. Uimassa käyntikään ei vilvoita, koska järvivesi on tosi lämmintä. Äsken käytiin kaupoilla etsimässä viilentimiä toisen poikani kerrostaloasuntoon, niin kaikki viilentimet ja pöytätuulettimet olivat loppu. Harvinaista herkkua suomalaisille tämmöiset helteet, vanhuksia ja koiria tulee kyllä sääli.
Kari kävi ostamassa meille muutaman laatikollisen luomumansikoita, joista tein yhtenä iltana aivan ihanan makuista raakasuklaata. Suklaa valmistui parissa tunnissa pakastimessa ja maistui todella hyvältä kahvin kanssa. Jopa niin hyvältä, että se loppui kesken alta aikayksikön. Blogissahan on runsaasti hyviä raakasuklaaohjeita eli mikäli tämä ohje ei nappaa, niin sieltä kannattaa katsella lisää jos löytyisi mieluinen. Mikäli haluat valmistaa vähähiilarista suklaata, niin käytä blendattua karppisokeria.
Ohje:
1,5 dl kaakaovoita
3/4 dl raakakaakaota
2 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä
0,5 dl hunajaa tai blendattua koivusokeria
1 rkl lucumaa tai tocoa
2 dl pikottuja tuoreita mansikoita
Pilko mansikat neljään osaan (isot mansikat useampaan). Sulata miedolla lämmöllä vesihauteessa kaakaovoi ja kookosöljy. Sekoita jäähtyneen kaakaovoi-öljyn seoksen joukkoon muuta aineosat paitsi mansikat. Sekoita hyvin. Lado mansikat muottiin (10×15 cm) tai vaikkapa jonkun suorakulmion muotoisen kulhon pohjalle samansuuntaisesti. Kaada seos mansikoiden päälle ja laita pakastimeen pakastumaan vähintään pariksi tunniksi. Säilytä raakasuklaata pakastimessa tai jääkaapissa sillä se sulaa helposti.

OHJEESSA ESIINTYVISTÄ TUOTTEISTA

Ohjeessa esiintyviä tuotteita voi tilata edullisesti *täältä.  Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.

KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *