Hae
Kutsu vapauteen

Mulperi-goji-Rocky-Road

Rocky Roadit ovat niin hyviä, että varmaan jokaisella on vaikea niitä vastustaa jo pelkän ulkonäönkin vuoksi. Minun on jo pitkään pitänyt kehitellä terveellinen versio Rocky Roadeista ja se on nyt tässä- olepa hyvä! Sain idean Lifen ilmaisjakelulehdestä ja muokkasin siinä esiintyvää ohjetta oman näköisekseni. Ja nyt varoitus: tämä ei ole vhh ohje, koska noissa kuivatuissa hedelmissä ja taateleissa on paljon hiilareita. Maidottomaan ruokavalioon nämä sopivat erittäin hyvin. Ohje ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria, toki noissa kuivatuissa hedelmissä on tietenkin hedelmän omaa sokeria.

Hyviä rasvahappoja pursuavat mulberry-goji-rocky-roadit sopivat loistavasti illanistujaisiin tai vaikkapa pikkujoulu herkuiksi. Ainut huono puoli näissä on se, että näitä on vaikea syödä vain yksi- arvaat varmaan miksi:) Mielestäni tämä ohje on taasen osoitus siitä, että terveellinen voi olla hyvää eli ”kaikki hyvä on epäterveellistä”- lause ei enää pidä paikkansa. Se on kumottu jo tuhat kertaa ja hyvä niin.

Ohjeessa käytettäviä tuotteita löydät edullisesti Fitnessfirstin nettikaupasta

Postauksessa käytettyjä tuotteita voit tilata Fitnessfirstin nettikaupasta edullisesti. Blogin lukijana saat Fitnessfirstin normaalihintaisista tuotteista -10 %:n alennuksen koodilla ”kutsuvapauteen”. Kun klikkaat ohjeessa tummennetulla fontilla olevia tuotteita, niin pääset suoraan nettikauppaan ja voit ostaa tuotteita huomattavasti edullisemmin kuin marketeista.

Täältä pääset Fitnessfirtin nettikauppaan.

Ohje:

1 dl cashewpähkinöitä
1dl hasselpähkinöitä
1 dl kivettömiä taateleita
1,5 dl kookosöljyä
0,75 dl raakakaakaojauhetta
1 dl mantelijauhetta
0,5 dl gojimarjoja
0,5 dl mulberrymarjoja
0,25 dl kuivattua inkivääriä tai vaikkapa mangoa
1 tl bourbour vaniljauutejauhetta tai aitoa vaniljaa

Paahda pähkinöitä 180 asteessa uunissa reilu 5 minuuttia. Kun pähkinät ovat hieman jäähtyneet voit laittaa ne pussiin ja hakata niitä hieman pienemmiksi. Blendaa taateli, kookosöljy, mantelijauho, vanilja ja kaakaojauhe blenderissä sileäksi. Kaada massa kulhoon ja sekoita joukkoon paahdetut pähkinät ja kuivatut marjat. Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja laita hetkeksi jääkaappiin tai pakastimeen jähmettymään. Paloittele jähmettynyt massa haluamasi kokoisiksi paloiksi.

Täältä löydät lisää blogin ruokaohjeita.


Oletko jo maistanut vähähiilarisia lakritsi-vanilja-brownieta? Ohje löytyy blogista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.