Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

TaikaUni-painopeitto- kokemuksia painopeitosta

Kaupallinen yhteistyö: https://www.taikauni.fi/

TaikaUni-painopeitto käytössä alkuvuodesta saakka

 

Minulla on ollut päivittäisessä käytössä TaikaUni-painopeitto alkuvuodesta ja kirjoitan tässä postauksessa käyttökokemuksia ja siitä miten käytän painopeittoa. Kirjoitin helmikuussa postauksen Neurosonic mobiilipatjan käytöstä ja tuossa yhteydessä jo mainitsin TaikaUni-painopeitosta, lue postaus täältä.  Alkuun olin skeptinen painopeiton suhteen ja mietinkin, otanko peittoa ja päällistä edes testiin. Uteliaisuus kuitenkin voitti ja päätin testata tuotetta ja hyvä että testasin. Nimittäin TaikaUni-painopeitto on minulla nykyään päivittäin käytössä ja kaksi meidän perheen miehistä nukkuu painopeitolla.

 

 

mihin taikauni-painopeiton vaikutus perustuu

 

TaikaUni-painopeiton vaikutus perustuu miellyttävän painon tunteen aiheuttamaan syväpainetuntoon, joka lisää mielihyvähormonien tuotantoa aivoissa. Itselleni tulee sellainen olo kuin olisin käärittynä kapalon sisään. Joitakin ihmisiä painon tunne ahdistaa, joitakin se rauhoittaa. Itse kuulun jälkimmäiseen ryhmään eli kun vedän peiton päälleni, niin minulle tulee ihana rauhallisen lämmin olo: ikäänkuin joku painaisi minua päättäväisen varovasti hieman olkapäistä patjaa vasten. Aloittaessani asthangajoogan 2000-luvun alussa muistan kuinka ohjaaja loppurentoutuksessa avusti  painamalla olkapäitäni mattoa vasten ja se auttoi minua pääsemään syvemmälle rentoutuksen tilaan. Selvästi asia on jättänyt muistijäljen aivoihini, koska painopeiton aiheuttama paine saa aikaan saman reaktion kehossani.

 

 

miten käytän TaikaUni-painopeittoa

 

Käytän TaikaUni-painopeittoa päivittäin meditoidessani. Usein yhdistän meditaatioon Neurosonic hoidon ja mielestäni painopeiton käyttö tehostaa Neurosonicin vaikutusta. Öisin en pysty painopeittoa käyttämään, koska nukun kyljelläni ja painopeitto painaa liikaa rintarankaani aiheuttaen ikäviä tuntemuksia rintarangassa. Painopeiton suositeltu paino on 10 % käyttäjän painosta eli minulla on käytössä 6 kilon painopeitto. Olen testannut myös 4 kilon painopeittoa nukkumiseen, mutta sekin painaa liikaa rintarankaani. Eli käytän TaikaUni-painopeittoa ollessani selinmakuulla ja näin se toimii minulla täydellisesti. Painopeiton käyttö yhdistettynä meditaatioon rauhoittaa hermostoa ja edesauttaa palautumista.

 

Lue lisää TaikaUni-painopeitosta täältä.

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

 

Kaupallinen yhteistyö: https://www.taikauni.fi/

2 kommenttia

  1. Leena Salminen kirjoitti:

    Nukun joka yö painopeiton kanssa. Rauhoittaa uneen ja uni on syvempää. Tykkään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *