Hae
Kutsu vapauteen

TV-ohjelma ja muodonmuutos- jännitystä ihan tarpeeksi

TV-ohjelma näkyy jo ruudussa

 

Ollaan eletty viime aikoina tosi jännittäviä aikoja monenkin asian suhteen. Korona tuo tietty oman jännityksensä, mutta sen lisäksi me nähtiin se meidän TV-jakso eilen ensimmäistä kertaa Ruudusta. Se ilmestyi sinne klo 20 ja sen voi katsoa sieltä kahden vuoden ajan. TV 4:lla se näytetään ekan kerran ensi keskiviikkona eli 1.4.2020 klo 20 (ja se pyörii seuraavan viikon eri kanavilla monta kertaa uusintana). Ohjelman nimi on niinkin kamala kuin RIKKAAT JA RAHATTOMAT.  Tuon inhottavan nimen vuoksi mietimme pitkään osallistummeko koko ohjelmaan, mutta koska käsikirjoitus ja itse ohjelma on tosi hyvä, niin päätettiin osallistua. Alkuperäinen ohjelman nimi on ollut Vaihtokaupat ja mielestäni se nimi kuvaakin koko ohjelmaa paremmin. Mietinkin sitä, että mikä voisi olla pahempi nimi ohjelmalle kuin Rikkaat ja rahattomat: miten olisi vaikkapa timmit ja läskit tai älykkäät ja tyhmät 😛

Jännitin sitä tosi paljon, että minkälaisia ihmisinä meidät esitellään ohjelmassa ja luojan kiitos meidät esiteltiin juuri sellaisena kuin me oikeasti ollaan<3 Kuten kaikki tietää, niin kuvamateriaalin leikkauksella saadaan aika paljon vaikutettua siihen miltä asiat näyttävät ja vielä jos asioita aletaan irroittelemaan kontekstista, niin homma voi mennä aika mielenkiintoiseksi. Tuotantoyhtiö Aitomedia (aivan huippuja tyyppejä<3<3<3) piti siis lupauksensa sen suhteen, että ohjelma ON hyvänmielen ohjelma vaikka draamaakin esiintyy. Ilman draamaa ei taas ole mielenkiintoa. Ja sen voin sanoa, ettei todellakaan ollut helppoa katsoa omia kasvoja tv-ruudusta 😎 Koko ajan mietin, että miksi sanoin tuossakin noin tyhmästi ja että tuon ja tuon olisi voinut sanoa toisin eli loputonta jossittelua 😎

 

Muodonmuutos- multa lähti tukka!

 

Toinen asia mikä mua on jännittänyt on mun tukka. Mulla on ollut jo kolmenkymmenen vuoden ajan unelma yhdestä hiusmallista, mutta en ole uskaltanut sitä koskaan toteuttaa. Alkuvuodesta tuli sellainen olo, että vaikka viihdynkin nykyisessä polkkatukassani, niin nyt se saa lähteä. Keskustelin asiasta kampaajani Ursula Vatasen kanssa Hiussalonkin Ykkösestä ja päätimme toteuttaa oikein kunnon muodonmuutoksen. Tulen kirjoittamaan tästä muodonmuutoksesta postaussarjan, jonka julkaisen ihan lähipäivinä. Muutos on tosi iso, tulette sen sitten itse näkemään ja tämä on myös jatkuva prosessi eli muutosmatka, koska hiusmalli tulee hakemaan omia muotojaan niin leikkauksen kuin värinkin kanssa aikaa myöten. Tähän muutosmatkaan liittyy muutakin kuin pelkät hiukset: tulen kirjoittamaan ihonhoidoista, joita minulle tehdään Klinikka Kaarina Krogeruksella. Postausten kuvaajana toimii Studio Varjon valokuvaaja Pasi Hakala. Tähän postaukseen laitan vielä vanhat hiuskuvat, koska en halua laittaa vielä kuvaa uusista hiuksista. Ne näette sitten ihan muutaman päivän kuluttua postauksesta.

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

2 kommenttia

  1. Maiju kirjoitti:

    Katsoin ohjelman aamulla Ruudusta. Täytyy sanoa, että olit kyllä niin ihana. Aina on pelko, että millaisena tuotantoyhtiö haluaa toisen tuoda esiin, mutta onneksi pitivät sanansa <3

    • kutsuvapauteen kirjoitti:

      Voi kiitos ihana<3<3<3 Juu nuo ohjelmat sisältää niin lyhyitä pätkiä, että asioista voi tulla väärä käsitys:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.