Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Uusi koiran autohäkki pakettiautoon- nyt on Ovella luksus oltavat!

Kaupallinen yhteistyö: https://www.jvartiainen.fi

Uusi koiran autohäkki ja pakettiauto

 

Mulla on ollut etsinnässä Ovelle uusi koiran autohäkki siitä asti, kun vaihdoin pikku mersun Caddyn pakettiautoon. Pikku mersu jäi auttamattomasti kahdelle saksanpaimenkoiralle pieneksi ihan niin kuin Oven autohäkkikin: jouduin poistamaan häkistä katon, että Pitkä Poika pystyi istumaan selkä suorana. Yllättävän hyvin koira häkissä pysyi eli ei kertaakaan hypännyt häkistä pois, vaikka olisi siihen helposti pystynyt. Mutta eihän autohäkki ilman kattoa ole turvallinen eikä vastaa tarkoitustaan, joten uusi oli saatava. Halusin mahdollisimman tilavan ja mukavan häkin, koska harrastuskoira viettää siellä niin paljon aikaa.

En tiedä mikä vamma mulla on päässä, mutta olen jo pitkään haaveillut pakettiautosta. Minussahan on 2 hyyyyvin erilaista puolta: prinsessa ja äijä. Ja tuo äijä minussa pääsee toteuttamaan itseään näissä koirahommissa ja tuohon kuvioon pakettiauto mätsää täydellisesti. Olen ollut pakettiautoon liikuttavan tyytyväinen- tosin sopivan auton löytäminen oli oma shownsa, jota meidän miesväki hämmensi monellakin tapaa. Mutta kun pidin pääni ja ostin sellaisen pakun mistä MINÄ pidän, niin homma alkoi pelittää.  Ja ensimmäinen ja tärkein hankinta uuteen autoon oli Oven häkki

 

 

laadukas koiran autohäkki JVartiaiselta

 

Sopivan kokoisen koiran autohäkin löytäminen tuntui olevan vielä vaikeampaa kuin pakettiauton. Löysin muutamia vaihtoehtoja, mutta homma jäi aina sentistä tai parista kiinni. Lisäksi valmiina myynnissä olevien häkkien ulkonäkö ei miellyttänyt. Eihän siinä sitten auttanut muu kuin kääntyä taas  JVartaisen puoleen, ihan niin kuin koko oven koiraportinkinkin kanssa. Olemme olleet todella tyytyväisiä koiraportin toiminnallisuuteen, laatuun ja ulkonäköön. Ove on portin takana kylpyhuoneessa silloin kuin koirat ovat kahdestaan kotona (kesällä hyvällä säällä ulkotarhassa). Koira juoksee onnesta vauhkona kylpyhuoneeseen huomatessaan että isäntäväki alkaa valmistella lähtöä. Kylppäri onkin yksi herran lempipaikoista, ihan niin kuin autokin. ”Tein nimittäin vähän tunnetilaa” em. paikkoihin pentuaikana! Eli vein ja vieläkin vien aina yhden namin kylppäriin/ulkohäkkiin etukäteen ja lisäksi ripottelen lattialle/maahan pieniä juuston palasia, joita Ove saa etsiä. Ja Ovehan on tunnetusti ahne possu, joten asiaa tuskin tarvitsee avata enempää:) Poika on myös hyvin mustasukkainen omasta tilastaan, joten Tutolla ei ole kylppäriin mitään asiaa.

 

Lue myös: Koko oven koiraportti- tukevaa tekoa ja kivan näköinen

 

Kuvassa näkyy koiran autohäkin tarkat mitat.

koiran autohäkki mittatilaustyönä

 

Sovimme JVartiaisen kanssa, että he valmistavat koiran autohäkin mittatilaustyönä. Eli otin tarkat mitat autosta, jotka sitten toimitin Jouni Vartiaselle. Halusin häkistä niin korkean, että koira pystyy vaivatta seisomaan ja istumaan hyvässä ryhdissä häkissä. Häkin katto ja lattia ovat vaneria ja myös häkin sivu- ja takaseinien alaosassa on vaneria. Häkin päällä on kaiteet treeni varusteiden säilyttämistä varten. Sain Jounilta kaivattua apua ja vinkkejä häkin suunnittelussa, mikä näkyy nyt lopputuloksessa. Kari haki häkin Lieksasta alku viikosta ja se on täydellinen: juuri sopivan kokoinen, laadukas, tukeva ja kivan näköinen. Lukko on laadukas, väri on kiva ja vanerit häkin alaosassa lisäävät turvallisuutta.  Ja tarpeeksi korkea, jotta häkin pohjalle voi laittaa superloni patjan ja sen päälle alustan ja vieläkin jää pään yläpuolelle tilaa.  Ove nimittäin arvostaa pehmeää alustaa yli kaiken- huomasin sen jo pentuna kun Herra etsi aina talon pehmeimmän paikan ja tapa on jatkunut tähän saakka. Pitkä Poika suosii erityisesti lampaan taljoja ja kehon painosta muotoutuvia alustoja:)

 

Seuraa Oven ja Tuton aktiivista elämää instassa @2blackgsd

 

Tältä näyttää häkki sisustettuna:

Tässä näkymät auton takaovesta. Mummukan häkin edessä peitto, koska Tuto arvostaa pesämäistä tunnelmaa:)

koiran autohäkki valmistui sopivasti juuri harrastuskauden alkaessa

 

Koiran autohäkki valmistui juuri sopivasti: harrastuskausi on juuri alkamassa ja kestää aktiivisena loppu syksyyn saakka. Nyt voin huoletta jättää Caddyn sivu- ja takaoven auki lämpöisillä ilmoilla kun tiedän, että koira pysyy häkissä. Olen vielä miettinyt kuskin takana olevan seinän poistamista, jotta auton takaosa viilenisi lämpimillä ja lämpiäisi kylmillä keleillä. Ja vielä pitää kiinnittää molemmat häkit hihnoilla autoon kiinni ja se on sitten siinä. Ove otti uuden häkin heti omakseen ja viihtyy siellä erinomaisesti. Kiitos Jouni Vartainen taas kerran: tälläkin kerralla laatu ja palvelu ylitti kaikki odotukset. Itsekin tykkäisin enemmän autoilusta jos minulla olisi yhtä luksus oltavat autossa kuin Ovella:) Koira itsekin tuumasi (Ovehan on oppinut viime aikoina myös puhumaan), että nyt alkaa olla olosuhteet kohdillaan: autosta puuttuu kuulemma enää tuoretta lihaa pursuava jääkaappi, johon Herralla tietenkin olisi rajoittamaton käyttöoikeus…

 

Ps. Laittakakaa pliiiis kuvia teidän harrastus autojen sisustuksista…

 

Täältä voit katsella JVartiaisen tuotteita ja tilata koiran autohäkin mittatilaustyönä. Nettisivuilla on myynnissä myös valmiita häkkejä, joiden toimitusaika on ainoastaan muutamia päiviä.

 

Kaupallinen yhteistyö: https://www.jvartiainen.fi

2 kommenttia

  1. Kati kirjoitti:

    Eipä se kannata kuunnella kuin omaa mielipidettä autoa valitessa 😀 hyvännäköinen häkki tuli ja hyvä kuulla että Ovekin nauttii. Mietin myös koiran kuljetushäkkiä meidän autoon, pakkohan se on varmaan mittatilauksena teettää.
    https://www.jvartiainen.fi/tuoteryhma/1010439

    • kutsuvapauteen kirjoitti:

      Suosittelen kyllä tilamaan mittatilaustyönä: saa varmasti sellaisen kun haluaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *