Hae
Kutsu vapauteen

Pennun valinta- kuka valitsi ja kenet

perhosia vatsanpohjassa

 

 

Eilen kävimme katsomassa Ovea ensimmäisen kerran Hollolassa, jossa Kennel Webekhet`s sijaitsee. Pennut syntyivät ja ovat kasvaneet emänsä luona, mutta ovat Kennel Evergreysin pentuja. Mua jännitti ihan kamalasti, että mitäs jos yksikään uroksista ei osoita mitään kiinnostusta meitä kohtaan? Tai että jos kaikki ovatkin ihan samanoloisia ja vielä kotimatkallakin mietitään, että mikä niistä on meidän pentu? Tai mikä pahinta, entäs jos myöhemmin jossittelemme, että oliko pentu sittenkään oikea? Tai se kaikista pahin vaihtoehto: haluankin ne kaikki kolme 😛

 

 

Kuva Riitta Vainontaus

 

 

pennun emä teki vaikutuksen

 

 

Kun saavuimme pihaan iso musta saksanpaimenkoira juoksi luoksemme. Avatessani auton oven se hyppäsi suoraan paikalleni ja meni nuolemaan Karin naaman. Sen jälkeen se juoksi luokseni häntä heiluen, nuoli naamani ja kiepahti iloisesti kainalooni. Oltiin Karin kanssa ihan myytyjä! Emä on Tuton siskon tyttö ja ihan Tuton kaksoisolento ulkoisesti. Luonteeltaan on ihan erilainen eli paljon avoimempi ja ystävällisempi vieraita kohtaan. Tutohan vahtii ja tarkkailee vieraita tosi pitkään. Ei ole aggressiivinen, mutta jos silmä välttää, niin käyttäytyy vieraita kohtaan dominoivasti eli tekee selväksi, kenen reviirille ovat saapuneet. Joskus käy niin, että hänen ylhäisyytensä menee vieraan eteen istumaan rapsutettavaksi. Tätä tapahtuu todella harvoin. No siinä tilanteessa sitten onkin suuren urheilujuhlan tuntua 😎

 

 

yhteys syntyi heti

 

 

Pennut nukkuivat ulkona tarhassa kun saavuimme. Katselimme niitä hetken aikaa. Ensimmäisenä heräsi violetti uros, jota olimme jo kuvien perusteella veikanneet Oveksi. Violetti meni suoraan Karin luokse vaikka tarhassa oli useita muitakin ihmisiä. Se tervehti Karia, jonka jälkeen merkkasi minut. Se tuli luokseni, kiipesi syliin ja nuoli naamaani tosi pitkään lievästi sanottuna iloisesti. Sitten se nukahti levollisesti syliini eli sai rauhan sylissäni. Ja siinä se nukkui pitkän aikaa. Ajan kanssa muutkin pennut tulivat tervehtimään, mutta kukaan niistä ei osoittanut meitä kohtaan niin intensiivistä huomiota kuin violetti. Se kirjaimellisesti liimautui syliini, ihan kuin olisi aina ollut siinä. Tilanne oli lievästi sanottuna mystinen eikä kenellekään jäänyt epäselväksi mikä noista pennuista on meidän pentu! Yhteys syntyi heti!

 

 

Löysin rauhan Mamman sylissä

 

 

Ove valitse meidät, ihan niin kuin Tutokin aikoinaan

 

 

Olen aina sanonut, että pentu valitsee ihmisen eikä toistepäin. Tai ainakin minun kohdallani se pitää mennä niin päin. Sama juttu oli yli 9 vuotta sitten Tuton kohdalla. Pihalla oli kolme pentua ja kun Tuto näki meidät, niin sitä riemua ei voi sanoin kuvailla. Sen olemus huuti, että nytkö te tulitte hakemaan mut kotiin. Tuto ei muuten nähnyt eilen Ovea vaan odotti autossa. Toki haisteli mun vaatteita kovasti kotona. Mutta kyllähän se vaistoaa mitä kahden viikon kuluttua tapahtuu, siitä ei ole epäilystäkään. Tuoksun vieläkin aivan pennulta, sillä en malttanut mennä illalla suihkuun:) Don`t worry: menen kyllä suihkuun tänään eli en aio olla kahta viikkoa pennun tuoksuisena:) Vaikka mun pää onkin tällä hetkellä suloisesti sekaisin<3

 

 

 

 

tuton ja oven oma instakanava

 

 

Olen perustanut Tutolle ja Ovelle oman kanavan instagramiin. Sinne lataan kuvia noista kahdesta enemmän kuin omaan instaani ja facebookiin. Toki niihinkin laitan kuvia aina silloin tällöin. Tuu seuraamaan kahden mustan saksanpaimenkoiran elämää ja treenijuttuja. Insta löytyy nimellä 2blackgsd.

 

 

Lue myös

 

 

 

viimeisimmät postaukset

 

 

Tuu instaan: 2 blackgsd  ja satusjoholm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.