Hae
Kutsu vapauteen

Keto herkkuja juhannuksi

Makeita keto reseptejä juhannukseksi

 

Tähän postaukseen on koottu makeita keto reseptejä, jotka sopivat juhannukseen. Mulle on tullut jo kyselyjä asiasta:) Tällä viikolla aion tehdä vielä aivan ihanan ketoon sopivan raparperi-mansikka kääretortun, joka ei ehtinyt tähän postaukseen. Mutta mikäli se onnistuu, niin laitan siitä reseptin blogiin vielä ennen juhannusta. Juhannukseen sopivia suolaisia VHH resepteistä löydät  täältä.  Blogissa on pitkälti yli 200 VHH ja keto reseptiä, joten voit itsekin katsella VHH reseptejä kootusti yhdeltä sivustolta  täältä. Ja mikäli tykkäät katsella ohjeita enemmän kirjasta, niin tilaa mun kirja, ohjeet tilaamiseen löytyy postauksen lopusta.

 

TULE MUKAAN KETO RISE UP VERKKOKURSSILLE

 

Laihdu pysyvästi, energisoidu ja palaudu paremmin koulutetun valmentajan ohjauksessa. Mukana jo satoja osallistujia! Osta hyvää palautetta saanut verkkokurssi ALE hintaan täältä: https://www.campwire.com/buy_flexible/7f37143f-bb8c-42e8-bd8d-45d0da8d327a

 

keto herkut

 

Ketovinkkejä ja kasvojoogaa instassa @satusjoholm

TILAA SUPER SUOSITTU VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEITA KIRJA ALEHINTAAN TÄÄLTÄ.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.