Hae
Kutsu vapauteen

2. korona päivä

Tässä toisen korona päivän ”päiväkirja”. Eilen minulla oli kuumetta lähes 39 astetta, Karilla vähän enemmän, lue lisää täältä. Me oltiin kyllä molemmat tosi huonossa hapessa! Kari käytti Oven illalla lenkillä ja minä köpöttelin ihan horkassa Tuton kanssa korttelin ympäri TALVIVAATTEET PÄÄLLÄ. Pipokin oli tiukasti silmillä. Naapurin rouva tuli vastaan ja katsoi niin pitkään, että oli ihan pakko selittää, että huojuminen johtuu koronasta eikä humalasta:) Otettiin illalla 2 buranaa, jotka eivät juurikaan auttaneet. Sitten sain tietää, että banadol auttaa koronaan paremmin ja sen jälkeen kun otimme molemmat banadolit, niin minulla kuume alkoi laskea. Karilla sen sijaan vilun väreet jatkuivat lääkkeestä huolimatta. Puoli yhdentoista maissa illalla mulle tuli yllättäen nälkä. Käytiin molemmat syömässä, jonka jälkeen mentiin nukkumaan. Yö meni hyvin eli saatiin nukuttua.

 

aamulla mulla oli yllättävän hyvä olo

 

Aamulla mulla oli huomattavasti parempi olo: kuumetta ei enää ollut ja yskä oli tipotiessään, tosin olo oli tosi heikko. Karilla sen sijaan oli lämpöä 37,5, mutta yhden banadolin jälkeen hänen olonsa kohentui sen verran, että hän halusi käyttää Oven lenkillä ettei minun tarvitse. Herrasmies on herrasmies vaikka voissa paistaisi!!! Minä olin Tuton kanssa sitten meidän pihassa sen aikaa, että koira sai tehdä tarpeensa ja vähän liikuntaa. Tuto tekee tarpeensa meidän pihaan päinvastoin kuin Ove, joten Poika on käytettävä lenkillä 2 kertaa päivässä. Puhuttiin Karin kanssa, että eihän tässä enää mitään olisikaan ellei olisi noita koiria. Koirat on hoidettava vaikka olisi kuinka kipeä. Ja noi meidän koirat on sen verran vaativia, ettei niitä voi kuka tahansa käyttää lenkillä, todellakaan!!! Onneksi meillä on kuitenkin tuo aidattu pida, se auttaa tässä(kin) tilanteessa tosi paljon. Just äsken jaksoin treenata koirien kanssa meidän pihassa ja pian lähdetään käyttämään niitä yhdessä lenkillä…

 

ei se kova kuume nyt sitten niin huono juttu ollutkaan

 

Eli juuri nyt näyttää minun korona tilanne paremmalta ja näköjään se mun immuniteetti toimi sittenkin juuri niin kuin pitääkin: nosti kovan kuumeen hetkellisesti, mutta kuume laski nopeasti ja vointi kohentui. Tosin nyt on tietenkin ihan turhan aikaista vielä sanoa mitään koska toinen päivä vasta menossa. Ja enhän minäkään todellakaan vielä terve ole: olo on heikko ja hieman tukkoinen. Onneksi kuitenkin lihas- ja päänsärky ja yskä on helpottanut. Karilla taasen on ollut kuumetta koko päivän eli hänellä kuume ei ole vielä laskenut. Parhaat kotikonstit koronaan ovat mun mielestä olleet lepo, banadol, C-vitamiini ja elektrolyyttijuoma. Se on pakko vielä todeta, että normiflunssat ei kyllä mua petiin kaada eli on tää kyllä ihan oikea tauti jos pohojalaasen akan kaataa! Yrittäkää pysyä terveenä. Tosin olen sitä mieltä, että kyllä tämä tauti jokaisen jossakin vaiheessa tavoittaa. Tänä aamuna luimme lehdestä, että nyt on uusi ärhäkkä variantti taas leviämässä. Kenties meillä on se…

 

Insta storeissa enemmän @satusjoholm

4 kommenttia

 1. Ulla kirjoitti:

  Koronan sairastaneena totesin sen olevan myös hermoston sairaus. Varsinkin jälkioireet vaikuttavat hermostoon. Olenkin ohjannut niin itseni, kuin asiakkaat, olemaan ja ottamaan hyvin rauhallisesti useita viikkoja koronan sairastamisen jälkeen. Syketaso on perustervellä nuorillakin noussut korkeisiin lukemiin, levossa ja yöaikaan.
  Sydän oireili itsellä rytmihäriöillä useita viikkoja.
  Malttia toipumiseen.

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Kiitos Ulla tästä tiedosta❤️ Itse aion ottaa rauhallisesti, mutta pahoin pelkään Karin puolesta miten malttaa. Golfin SM-kisat jatkuvat ensi viikolla…

 2. Maija kirjoitti:

  Se olikin muuten ihmeellistä, kun sykekelloni pari viikkoa koronan jälkeen toppuutteli minua koko ajan, että treenaan liikaa ja liian rankasti, enkä ollut tehnyt juuri muuta kuin maannut (toki sen verran pidin itseäni liikkeessä ettei mitään tukosta pääsisi tulemaan) mutten todellakaan treenannut, sykkeet olivat vaan niin korkealla, että kello luuli minun treenaavan.

 3. Mia Kirjalainen kirjoitti:

  Hei. Toivon teille vain hyvää. Mutta oletko miettinyt miksi rokotevalmistaja salaa tuoteselosteen ja kun se pakotettiin julki, se sisältää myrkkyjä. Miksi valmistaja/Suomi ei korvaa haittoja? Haittoja ilmoitettu enemmän kuin muista rokotteista yhteensä historian aikana. Ei ole mutua. Tämä pistos tuhoaa immuniteettia. Linkkejä on jos sinua kiinnostaa. Itsekin löydät tietoa maailmalta tutkijoilta, kunhan etsit muualta kuin thl, yle, yms.
  Eduskunnan sivuilta suomi 100, who:n sivuilta puheita siitä kuinka tällä pallolla on liikaa ihmisiä, event201, world economic forum…ihmisiä on liikaa ja 7,1 miljoonaasta pitäis päästä eroon…parissa vuodessa…älä usko mua mutta tutustu asiaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.