Hae
Kutsu vapauteen

Parhaat anti-aging ihonhoitotuotteet

*Sisältää mainoslinkkejä

Parhaat ihonhoitotuotteet joita käytän juuri nyt

Postauksen aiheena on parhaat ihonhoitotuotteet, joita käytän tällä hetkellä. Minulta kysellään tästä aiheesta todella paljon instassa ja myös LIFT UP kasvojoogaverkkokurssiin liittyen, joten nyt on aika kertoa teille suosikkituotteistani. Minulla on pintakuiva ja herkkä iho ja kärsin lievästä ruusufinnistä (poskien alaosassa punoitusta), joten joudun olemaan todella tarkka mitä tuotteita käytän. Liian usein ostamani ihonhoitotuote jää käyttämättä sen vuoksi koska se ei sovi iholleni. Ihoni ei ole suinkaan aina ollut herkkä, vaan se herkistyi muutama vuosi sitten, joten olen todellakin ollut välillä IHAN PULASSA ihoni kanssa kun tuntuu, ettei oikein mikään tuote ole sopinut iholleni. Ja erittäin mielenkiintoista on se, että yleensä ihoärsytystä ainakin alkuun aiheuttavat voimaakkaana pidetyt hapot (jopa AHA), A-ja C-vitamiini taasen sopivat iholleni loistavasti! Eli tästä näkökulmasta tarkasteltuna ihoni ei olekaan niin herkkä. Otapa asiasta sitten selvää! Olen siis nähnyt valtavasti vaivaa, jotta olen löytänyt juuri minun ihotyypilleni sopivat tuotteet, jotka ovat myös tehokkaita ja hoitavia.

Postaus etenee siten, että esittelen suosikki puhdistus, kosteutus, päivä- ja yövoide, seerumit ja kasvojoogassa käytettävät tuotteet. Käytän sekaisin normi ja luonnonkosmetiikkaa eli tärkeintä minulle on se, että löydän iholleni sopivia tuotteita, joiden tehosta olen vakuuttunut. Näiden tuotteiden lisäksi käytän vielä kasvonaamioita ja kuorintatuotteita, mutta niistä teen erillisen postauksen myöhemmin. Käyn myös kerran kuussa kosmetologissa ihon happokuorinnassa, joka pitää ihoni hyvässä kunnossa ja ruusufinnin kurissa.

 

suosikki ihonhoitotuotteet: puhdistus

Suosikki puhdistustuotteeni löytyvät Elemikseltä. Näissä tuotteissa minua miellyttää 3 asiaa: monikäyttöisyys, koostumus ja korkea laatu. Molempia pohdistustuotteita voi käyttää myös kasvonaamiona ja silmämeikin poistoon. Eli yhdestä tuotteesta on moneksi. Voidemainen koostumus on ylellinen ja iho tuntuu puhdistuksen jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta.

*ELEMIS SUPERFOOD AHA FLOW CLEANSING BUTTER

Superfood AHA Glow Cleansing Butter on ihoa kirkastava puhdistustuote, jota voi käyttää myös syväpuhdistavana ja kirkastavana naamiona. Se poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti.  Tuote sisältää fermentoituja kurpitsan entsyymejä, AHA-happoja luontaisesti sisältävää acerolakirsikkaa sekä omegarasvahappoja sisältävää mangovoita ja chiansiemenöljyä. Koostumus muuntuu iholla maitomaiseksi kun tuotetta hierotaan ihoon. Tuotteen koostumus on erittäin miellyttävä ja väri syötävän puoleensavetävä. Herkkä ihoni sietää hyvin tätä tuotetta vaikka tämä sisältää kirkastavia happoja. Mikäli ihosi on hyvin herkkä, niin aloita tuotteen käyttö pikku hiljaa eli käytä tuotetta aluksi ainoastaan peri kertaa viikossa ja lisää käyttöä pikku hiljaa. Lue lisää tuotteestä *TÄÄLTÄ.

*ELEMIS PRO-COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM

Tämä ylellinen ruusuntuoksuinen puhdistusvoide puhdistaa kasvoilta meikin ja lian hellävaraisesti, mutta todella tehokkaasti. Pro-Collagen Rose Cleansing Balm sisältää mimosavahaa, ruusua, seljanmarjaa, Optimega-öljyjä sekä Padina Pavonica -levää. Puhdistusbalsami suojaa ihon happovaippaa ja iho tuntuu puhdistuksen jälkeen pehmeältä. Tuotetta voi käyttää myös ravitsevana naamiona. Tuotteeseen kuuluu puhdistusliina. Tuote hierotaan ihon sormenpäillä, jolloin iho saa elvyttää kasvohierontaa puhdistuksen aikana. Lue lisää tuotteestä *TÄÄLTÄ.

parhaat ihonhoitotuotteet: kasvosuihkeet

PURE=BEAUTY ROSE MIST

Pure=Beautyn suihkutettava kasvosuihke kosteuttaa tehokkaasti ja tuoksuu suloiselta ruusulta. Kotimainen luonnonkosmetiikkaan lukeutuva tuote sisältää prebiootteja ja rauhoittaa ihoa. Tuote on pakattu kauniiseen tummaan lasipulloon ja sitä on helppo käyttää. Lisään tuotetta myös päivän aikaan iholleni, mikäli iho tuntuu kuivalta ja kiristävältä. Tykkään tosi paljon myös sarjan muista kasvosuihkeista. Lue lisää tuotteestä *TÄÄLTÄ.

parhaat ihonhoitotuotteet: päivä- ja yövoide

EXUVIANCE SKIN CARING BB FLUID SPF50

Päivävoiteena käytän kevyttä ja korkean fysikaalisen UV-suojan sisältämää Skin Caring BB Fluidia. Tuote on niin kevyt, että sen kanssa käytän aina seerumia. Tuote on sävytetty kevyesti eli se tasoitta hieman omaa sävyä. Lue lisää tuotteestä *TÄÄLTÄ. Toinen hyvä korkean aurinkosuojan sisältävä päivävoide on saman merkin Sheer Refining Fluid, jota voi ostaa kauneushoitolasta. Tässä tuotteessa on mielyttävämpi koostumus kuin ensimmäiseksi mainitussa ja se ei rullaudu meikin alla lainkaan.

EXUVIANCE OVERNIGHT TRANSFORMATION COMPLEX

Yövoiteena käytän PHA-happoja sisältävää kosteuttavaa, uudistavaa ja ihanan väristä/tuoksuista Exun Overnight transformation complexia. Tuote rauhoittaa ihoani ja on mielestäni yksi parhaista yövoiteista ikinä! Tästä tuotteesta en tule koskaan luopumaan! Lue lisää tuotteest *TÄÄLTÄ.

parhaat ihonhoitotuotteet: silmänympärysvoide

EXUVIANCE RETINOL EYE CREME

Simänympärysvoiteena käytän tällä hetkellä Exun kapseloitua retinolia sisältävää tuotetta. Retinolin lisäksi tuote sisältää mm. NeoGlukosamiineja ja peptideja, joiden sanotaan edistävän solujen uusiutumista ja vähentävän ryppyjä. Tätä tuotetta ostan kauneushoitolasta.

NOVEXPERT VITAMIN C RADIANCE LIFTING EYE CONTOUR

Tämä luonnonkosmetiikkaan kuuluva silmänympärysvoide on kanssa tosi hyvä! Tuote sisältää C-vitamiinia ja sopii käytettäväksi erityisesti aamuisin kun silmät ovat turvoksissa. Radiance silmänympäysvoide on sisältää mm. hyaluronihappoa ja akaasiakuitua, sekä viittä pitkäkestoisesti tehoavaa vaikuttavaa ainetta. Geelimäinen kevyt voide imeytyy nopeasti. Lue lisää tuotteesta *TÄÄLTÄ.

parhaat ihonhoitotuotteet: seerumit

Tällä hetkellä minulla on käytössä peräti 3 erilaista seerumia, joita käytän vaihdellen.

EXUVIANCE VITAMIN C-SERUM CAPSULES

Luotan ihonhoidossa vitamiinien voimaan eli aamulla käytän C-vitamiinia ja illalla A-vitamiinia sisältävää seerumia. Exun C-vitamiini on yksittäin pakattu tehotiiviste, joka sisältää peräti 20 % C-vitamiinia. C-vitamiini tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä (ne pigmenttiläiskät!!) ja toimii antioksidanttina. Yhdessä Exuviancen patentoidun Aminofil-yhdisteen kanssa se stimuloi kollageenintuotantoa, mikä lisää ihon joustavuutta ja tekee siitä täyteläisen. Tämä tuote antaa iholle ihan mielettömän glown! Välillä tauotan tuotteen käyttöä, mutta aloitan aina uudelleen koska ihoni muuttuu sameaksi ilman C-vitamiinia. Lue lisää tuotteesta *TÄÄLTÄ.

EXUVIANCE RETINOL SERUM

Illalla käytän yövoiteen alla Exun A-vitamiinia sisältävää seerumia, joka sisältää retinolin lisäksi patentoitua NeoGlukosamin-yhdistettä. Tuote stimuloi solujen uusiutumista, vähentää juonteita ja ryppyjä sekä tasoittaa ihon sävyä. Retinoli hoitaa myös aknea ja aknearpia.  Tämän tuotteen käyttö kannattaa aloittaa vähitellen, varsinkin jos iho on herkkä. Ja A-vitamiinin kanssa on AINA käytettävä aurinkosuojaa päivisin- toki sitä kannattaa käyttää muutenkin. Lue lisää tuotteesta *TÄÄLTÄ.

EXUVIANCE VESPERA BIONIC SERUM

Vesperaa käytän silloin kun iho tuntuu kiristävältä ja kuivalta eli tämä on paras kosteuttava seerumi, jota olen koskaan käyttänyt! Lisäksi tuote vahvistaa ihon suojamuuria. AHA- että PHA-happoja sisältävä koostumus stimuloi solujen uusiutumista, parantaa ihon rakennetta, tasoittaa ihon sävyä ja antaa iholle upean glown! Tuote sopii myös herkälle iholle ja erinomaisesti meikin alle ennen päivävoidetta. Lue lisää tuotteesta *TÄÄLTÄ.

paras tuote kasvohierontaan

PUHDAS PLUS REVOLUTIONARY RETINOL ELIXIR SERUM

Ehdoton suosikkini tuotteeni kasvojoogassa on Puhdas Plussan Revolutionary Retinol Elixir seerumi, jonka uskomattoman ihana koostumus oli itselleni suuri yllätys! En olisi voinut koskaan uskoa, että retinolia sisältävä tuote voi toimia kasvojoogassa niin hyvin. Tuote elvyttää, uudistaa ja kirkastaa ihoa sekä vahvistaa ihon kollageenin tuotantoa tehden ihosta kiinteämmän. Tuote sisältää ruusunmarja- ja tyrniöljyä, A-vitamiinia ja rosmariiniuutetta. Tuotteen sisältämä retinoli voi aluksi ärsyttää ihoa! Sen vuoksi tuotteen käyttö kannattaa aloittaa asteittain mikäli ihosi ei ole tottunut retinoliin. Eli käytä tuotetta alkuun esimerkiksi 2 kertaa viikossa ja pikku hiljaa lisää käyttöä mikäli ihosi ei reagoi tuotteeseen. Lisäksi aina kun käytetään retinolia, niin iho täytyy suojata huolellisesti auringolta. Lue lisää suosikkituotteestani *TÄÄLTÄ.  Koodilla KUTSUVAPAUTEEN saat tuotteesta (ja kaikista muistakin Puhdas Plussan tuotteista) -25 %:n alennuksen.

Kasvojoogaa, kauneutta ja ketoa instassa @satusjoholm.

OSTA KETO RISE UP JA LIFT UP VERKKOVALMENNUKSET YHTEISHINTAAN AINOASTAAN 129 EUROLLA!

Osta KETO RISE UP ketogeeninen verkkovalmennus ja LIFT UP kasvojoogaverkkokurssi todella edulliseen yhteishintaan TÄÄLTÄ.  Saat molemmat verkkokurssit ainostaan 129 eurolla ja säästät puhdasta rahaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *