Hae
Kutsu vapauteen

Young Livingin eteeriset öljyt testissä


Olen hurahtanut ihan totaalisesti eteerisiin öljyihin! En siis mihin tahansa eteerisiin öljyihin vaan teraupettisen tason luonnonmukaisiin, puhtaisiin ja laadukkaisiin sellaisiin, joita Young Livingin öljyt edustavat parhaimmillaan. Käytän öljyjä päivittäin piristämään, rauhoittamaan, keskittymiskykyä ja työtehoa lisäämään, stressiä lieventämään, erilaisiin tulehduksiin, unensaantia edistämään, lihaskipuihin, flunssan hoitoon, ihon- ja hiustenhoitoon jne. Nuuskuttelen suoraan pullosta, käytän diffuuseria levittämään tuoksua huoneilmaan ja suoraan iholle. Sisäisesti en käytä vaikka tiedänkin että monet sitä tekevät. Tutokin hakeutuu diffuuserin läheisyyteen- toki olen tietoinen että tietyt tuoksut saattavat olla koiralle haitallisia ja niitä meiltä ei tietenkään löydy.

Lauman turvallisuuspäällikkönä meikä kyllä tutkii tämän laitteen tosi tarkasti:)

Olen tähän asti tilannut öljyt netistä I Herbistä (Now Foods) tai ostanut Lifesta Juila Lawlessin luomulaatuisia öljyjä. Viime syksynä Katariina Isotalus otti yhteyttä minuun ja kysyi haluasinko testata heidän Young Livingin öljyjä. Tottakai halusin testata, koska olin kuullut niiden hyvästä laadusta ja siitä, että tuotteet sisältävät ainoastaan puhtaita aktiiviaineita.  Ensimmäinen kysymys oli kuitenkin Katariinalle, että eikai tämä VAAN ole verkostomarkkinointia. Onhan se. Mutta Katariina vakuutti, ettei minun tarvitse lähteä aktiivi myyjäksi vaikka kirjaudunkin ”hänen allensa”, vaan näin ollen voin tilata itse lisää tuotteita jälleenmyyjien hinnalla. Pelkkä ajatuskin siitä, että alkaisin myymään jotakin aktiivisesti on ihan absurdi ajankäytönkin kannalta. Mutta kyllä minä näistä öljyistä mielelläni kirjoitan ja jaan tietoa koska kyseessä on todellakin öljyjen lamborghini. Periaatteenani on se, että kirjoittelen täällä blogissani ainoastaan sellaisista tuotteista, joista minulla on hyviä käyttökokemuksia ja joiden takana itse seison ja näin ollen voin muillekin suositella.

Stess Away öljysekoitus kulkee aina mukanani meikkipussissa:)

Saadessani testiin kuvan tuotteet vertailin tietenkin niitä aikaisemmin käyttämiini öljyihin. Huomasin selkeän eron tuoksussa ja näin ollen tietenkin myös tehossa. Eikä minun edellisetkään öljyt ole olleet huonolaatuisia. Diffuuseriin ei tarvitse laittaa kuin pari tippaa öljyä, niin ihana tuoksu leviää huoneeseen. Joogatessani laitan diffuuseriin keskittymistä edistävää frankincenceä, menkkoja edeltävinä mustina päivinä käytän iloa lisäävää greippiä ja muita sitrusöljyjä, töitä tehdessäni keskittymiskykyä lisäävää sitruunaa jne. Flunssa-aikana diffuuserissa pöhisee inkivääri, laventeli, mänty ja piparminttu ja tuntuu todella auttavan. Olen satuttanut pääni muutama vuosi sitten pahasti (ja sen huomaa) ja kärsin usein päänsärystä, johon olen saanut helpotusta basilikasta, piparmintusta ja laventelista. Tutonkin massuun olen laittanut joskus tipan leventelia, jos on tuntunut että Neito on sen tarpeessa. Tänään tuuli otti lenkillä pahasti korvaan ja laitoinkin korvan taakse basilikaa- auttoi!

Koska öljyt ovat todella voimakkaita, laimennan ne kookos- tai seesamöljyyn. Laimennettuna öljyjen käyttö on turvallisempaa ja myös tehokkaampaa. Ja todellakaan Young Livingin öljyjä ei tarvitse laittaa kuin tippa pari ja tehon huomaan saman tien. Tällä hetkelläkin tätä kirjoittaessani diffuuserissa pöhisee mausteneilikka ja appelsiini- tämän hetkinen suosikkiyhdistelmä:)

Kirjoittaessani blogia diffuuserissa pöhisee tilanteeseen sopivaa öljyä:)

Young Livingiltä löytyy yksittäisten öljyjen lisäksi myös valtava määrä öljysekoituksia ja se on ainoa yritys maailmassa joka hyödyntää ravintolisissä terapiatason öljyjen voimaa. Samoin luonnonmukaiset
ihonhoitotuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja vaan yksinoma
an eteerisiä öljyjä sisältäviä luonnollisia aineosia.  Kaikki Young Livingin kodin puhdistusaineet ovat 
kemikaalivapaita ja myrkyttömiä.

VINKKI: Tee itsellesi virkistävä hiushoito levittämällä päänahkaan seesamöljyyn sekoitettua piparminttua. Hiero öljy pyörivin liikkein joka puolella päänahkaa. Anna vaikuttaa vaikka koko päivä ellei tarvitse lähteä kotoa mihinkään. Virkistää uskomattoman paljon:)

Jatkossa aion postata lisää öljyistä ja niiden käyttötarkoituksista. Tulossa ihania  hiusten- ja kauneudenhoitoon liittyviä postauksia sekä rentoutus- että joogapostauksia.

Täältä voit lukea lisää Young Livingin tuotteista:
https://www.youngliving.com/fi_FI

Henkilön Katariina Isotalus kuva.
Katariina IsotalusMikäli haluat lisätietoja Young Livingin terapeuttisen tason öljyistä, ihon- ja kauneudenhoitotuotteista, ravintolisistä tai kodin puhdistusaineista, ota yhteyttä jälleenmyyjään Katariina Isotalukseen:


Gsm: 050 5011754
Mail: lumihelmi12@gmail.com

Id: 1787251
 Toki minuunkin saa olla yhteydessä asian tiimoilta:)


8 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Olen itsekin ajatellut tilata aloituspakkauksen näiltä 🙂 Miten diffuuseeriin, pelkästään pari tippaa eteerisiä öljyjä vai sekoitetaanko veteen tai muuhun öljyyn?

 2. Katariina Isotalus kirjoitti:

  Diffuusereita on monenlaisia Young Livingilläkin. Useimpiin malleihin laitetaan vettä ja veteen vaikka pari tippaa haluamaansa eteeristä öljyä. Jotkut laittavat diffuuserin pohjalle tiettylle levylle ensin muutaman öljytipan. Itse laitan tyypillisesti ensin veden ja siihen tiputtelen haluamani öljytipat veden pinnalle. Muutamalla tipallakin öljyä veteen laitettuna saa paljon aikaan diffuuserissa ja toki muutenkin. Nämä ovat tehokkaita tippoja! 🙂 Iholle käytettäessä laimennetaan öljyt esim. kylmäpuristetulla kookosöljyllä tai Young Livingin V6-öljysekoituksella. Veteen ei laiteta diffuuserissa laimennusöljyjä mukaan. Hienoa Anonyymi, että olet harkinnut Young Livingin aloituspakkauksen tilaamista! 🙂 t. Katariina Isotalus

 3. Nea Matikainen kirjoitti:

  Missähän hintahaarukassa kyseiset tuotteet kulkevat?!?

 4. Katariina Isotalus kirjoitti:

  Tuotteita on hyvin monenhintaisia ja tosiaan niitä on mahdollista tilata kalliimmalla tai edullisemmalla tavalla. Kerron sinulle mielelläni eri tilaustavoista ja hinnoista lisää. Ota rohkeasti yhteyttä vaikka puhelimitse soittaen, tekstiviestillä tai sähköpostitse, niin voidaan jutella enemmän siitä mistä olet kiinnostunut.t. Katariina p.050-5011754 tai lumihelmi12@gmail.com.

 5. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Kiitos Katariinalle kun olet vastaillut kysymyksiin:)

 6. Kristiina Vuori kirjoitti:

  Hei Satu, minua kiinnostaisi erityisesti mitä öljyjä ei koiralle ja mistä öljyistä Tuto erityisesti pitää?

 7. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Ainakin laventeli ja frankinsence ovat turvallisia koirille laimennettuna? Jos Tuto käy ylikierroksilla, laitan laventelitipan nahkamassuun? Rauhoittuu hetkessä?

 8. Anonyymi kirjoitti:

  Pakko mainita sellainen pieni asia, mitä moni näihin öljyihin innostunut ei suomessa tunnu tietävän, että tuo termi "terapeuttinen laatu", on näiden verkostointimarkkinointifirmojen keksimä, eikä se oikeasti perustu muhinkään todellisiin vaatimuksiin saati takaa mitään tuotteen laadusta. Yl öljyt ovat kyllä laadukkaita (vaikkakin valmistaja on muuten jäänyt myös kiinni epäpuhtaista öljyistä), mutta itse kaivoin muita aivan yhtä tasokkaita ja jopa parempia valmistajia (ja muuten huomattavasti edullisemmin) esille, kun en halunnut lähteä verkostointimarkkinakuvioon mukaan tai ylipäätään maksaa eteerisistä öljyistäni "verkostointimarkkinalisää", joka tekee YL öljyistä aivan ylihintaisia. Ennemmin sitten laitan sen ns. säästetyn summan todellisiin harvinaisuuksiin, mitä YL ei myy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.