Hae
Kutsu vapauteen

Suolaisia herkkuja isänpäiväksi

Kokosin tähän postaukseen sellaisia ruoka- tai leipäohjeita, jotka ovat olleet erityisen suosittuja miesten keskuudessa. Naisetkin toki ovat tykänneet, mutta on ollut ihanaa saada palautetta ja kiitosta miehiltä, jotka ovat ihastuneet näihin ohjeisiin. Kaikki herkut soveltuvat vähähiilariseen ruokavalioon ja ovat usein vielä gluteenittomia, viljattomia ja maidottomiakin. Silti ne maistuvat niin hyviltä, että näistä postauksista onkin tullut blogini kestosuosikkeja.
Mietin sitä, että olisiko tähän postaukseen pitänyt liittää myös kakku-, suklaa- tai jäätelöohjeita, joita blogi myös pursuaa. En kuitenkaan laittanut koska halusin tehdä tämän postauksen isille ja miehille ja kaikista makeista herkuista tulee ensimmäisenä mieleen äiti ja nainen:) Tämmöinen lihatasku=mies ja juustokakku=nainen tyyppinen ajattelu edustaa tietenkin äärimmäisen stereotyyppistä ajattelua, pahoittelut siitä. Asiahan ei tietenkään ole näin mustavalkoinen:) Asia olisi ehkä parempi ilmaista siten, että lihataskusta tulee mieleen testosteroni ja juustokakusta estrogeeni.  Ohjeita makeisiin herkkuihin löydät täältä.
Tämä postaus on omistettu omalla rakkaalle isälleni, Tauno Raiskille<3 Olet minulle todella rakas ja olen niin onnellinen, että juuri Sinä olet isäni. Olet opettanut esimerkilläsi minulle työn tekemisen merkityksen ja sen, miten tärkeää on olla kaikissa asioissa luotettava. Pohojalaaseen tapaan tapasit sanoa minulle lapsena: ”Se mikä sovitahan, se piretähän!” Tätä neuvoa olen elämässäni pyrkinyt toteuttamaan parhaani mukaan.
Isä ja minä Södertäljessä muutama vuosi sitten:)
Onnea myös lasteni isäpuolelle ja miehelleni Karille sekä lasteni isälle Jarille. Olette parhaita isiä pojilleni ja täydennätte toisianne täydellisesti! Olette näyttäneet pojilleni miten isä ja isäpuoli voivat olla keskenään kavereita ja puhaltaa yhteen hiileen- lasten ja muiden parhaaksi. Onnea myös kaikille muille isille<3
Ai niin, ne ohjeet…

Kuitupitoinen, gluteeniton ja maidoton suolainen kanapiirakka

Seuraa blogia facebookissa j instagramissa

Blogin uusimmat ruokaohjeet ja muut terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. Päivitän myös säännöllisesti blogin uusimpia ruokakuvia instagramiin, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä.

Täältä löydät sivuston jonne on koottu kaikki blogin ruokaohjeet ja terveelliset vhh herkkuohjeet kuvineen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.