Hae
Kutsu vapauteen

KETO RISE UP myynnissä nyt- hyödynnä ALE!

keto rise up myynnissä nyt

KETO RISE UP VERKKOKURSSI on sertifioidun ketovalmentajan laatima kokonaisvaltainen ketovalmennus, jota on suunniteltu vuosikausia ja joka todella toimii! Verkkokurssi on laadittu siten, että sen noudattaminen on osallistujalle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Verkkokurssi sisältää runsaasti reseptejä, valmiit ateriakokonaisuudet 21 päiväksi, hermostoa tasapainottavia harjoituksia, tietoa kokonaisvaltaisesta terveydestä ja laajan painohallintaosion. Verkkokurssia voi suorittaa monella eri tavalla ja omassa tahdissa. KETO RISE UP on niin paljon enemmän kuin pelkkä ketovalmennus- se on 6 viikon kokonaisvaltainen muutosmatka, joka muuttaa elämäsi mikäli annat sille mahdollisuuden.

KETO RISE UP verkkokurssin tavoitteena on pysyvä painonhallinta, energiatasojen kohottaminen ja hermoston tasapainottaminen. Kuuden viikon mittaisella muutosmatkalla opetellaan noudattamaan ketoruokavaliota terveellisesti ja turvallisesti sertifioidun ketovalmentajan johdolla. Saat käyttöösi kaiken tarvittavan tiedon ketoruokavalion noudattamisesta, pätkäpaastosta ja pysyvästä painonhallinnasta. Eikä enää koskaan ketoruokavalion noudattaminen ei ole resepteistä kiinni, sillä verkkokurssin aikana saat runsaasti VHH reseptejä ja valmiita ateriakokonaisuuksia, joihin makrot on laskettu valmiiksi. Painonhallintaan vaikuttaa moni muukin asia kuin pelkästään ravinto. Sen vuoksi verkkokurssin laajassa painonhallinta osiossa saat tietoa unen, palautumisen, liikunnan ja suolistomikrobien vaikutuksista painonhallintaan. Olet tervetullut muutosmatkalle, vaikka ei haluaisi laihtua kiloakaan. Tällöin pääpaino on uuden ruokavalion opettelussa, palautumisessa ja energiatasojen lisäämisessä. Lisäksi verkkokurssilla saat runsaasti tietoa kokonaisvaltaisesta terveydestä sekä hermostoa tasapainottavia harjoituksia- ihminen on kokonaisuus!

Verkkokurssin keskeinen sanoma on oman elimistön kuuntelu ja armollisuus itseä kohtaan. Pikadieettien ja itsensä ruoskimisen aika on ohi! Niistä harvoin seuraa mitään hyvää- päinvastoin ne voivat hankaloittaa pysyvää painonhallintaa! Valmentajan monipuolinen koulutustausta (hallintotieteiden maisteri, liikuntatieteiden ylioppilas, keto coach ja jooga- ja palautumisohjaaja) näkyy verkkokurssin kokonaisvaltaisessa lähestymistavassa, jossa ei viljellä hiilihydraattikammoa, vastakkainasettelua eikä ehdotonta ajattelua.

Valmiita ateriakokonaisuuksia ja runsaasti VHH reseptejä

KETO RISE UP Verkkokurssi sisältää ammattilaisen laatimat tarkat ohjeet ketoruokavalion noudattamisesta turvallisesti ja tehokkaasti. 3:n viikon valmiit ateriakokonaisuudet (makroravinteet on laskettu valmiiksi) ja suuri määrä VHH reseptejä aamiaiselle, lounaalle ja päivälliselle pitävät huolen siitä, että ruokavalion noudattaminen on helppoa ja vaivatonta. Ketoruokavalion noudattaminen ei ole enää koskaan resepteistä kiinni!  Saat käyttöösi myös listan sallituista ruoista makroravinteineen ja tarkat ohjeet miten edetä viikosta toiseen. Ongelma tapauksissa ja muutoinkin saat tukea suljetusta KETO RISE UP Facebook ryhmästä, jossa voit esittää kysymyksiä, voimaantua ja jakaa omia kokemuksiasi muiden muutosmatkalaisten kanssa!

KETO RISE UP on paljon enemmän kuin ruokavalio. Se on 6:n viikon mittainen muutosmatka, jossa matka on tärkeämpi kuin päämäärä. Se on energiaa, hyvää oloa ja säteilyä. Se on kaatumista, epämukavuusalueelle heittäytymistä ja omien kipukohtien tunnistamista. Se on pystyyn nousemista, itsensä voittamista ja rakastamista. Se on matka SINUUN ITSEESI. Sinun ruokavaliosi. Sinun painosi. Sinun elämäsi. Pysyvä painonhallinta on elämänhallintaa, johon vaikuttaa moni muukin asia kuin ruokavalio. Laihtuminen on yleensä helpompaa kuin tavoitepainon ylläpitäminen. Se vaatii mielenhallintaa  ja sitä, että uskallat muuttaa elämääsi. Uskallat rakastaa itseäsi ja asettaa elämäsi tärkeimmän ihmisen sille paikalle, jolle se kuuluu eli ensimmäiselle.

Painonhallinnan eri osa-alueet

KETO RISE UP verkkokurssi sisältää laajan painonhallintaosion, jossa saat runsaasti tietoa pysyvän painohallinnan osa-alueista. Opit laskemaan oman energiakulutuksen ja myös ruokavalion sisältämät makroravinteet ja kalorit, vaikka niiden laskeminen ei olekaan välttämätöntä. On kuitenkin tilanteita, joissa makroja ja kaloreita kannattaa laskea  muutaman päivän ajan, jotta näet syötkö liikaa tai kenties liian vähän.  On tilanteita, jossa liian vähäinen syöminen voi olla esteenä painonpudotukselle elimistön hälytystilan, hormonaalisen epätasapainon ja aineenvaihdunnan hidastumisen vuoksi. Verkkokurssilla saat tietoa myös säästöliekistä, aineenvaihdunnan vilkastuttamisesta, hitaan painonpudotuksen eduista ja siitä, miksi joskus paino ei laske odotetusti vaikka ihminen syö vähemmän kuin kuluttaa. Lisäksi saat tietoa palautumisen, unen ja liikunnan merkityksestä painonhallinnassa. Ihminen on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Pysyvä painohallintaa on elämänhallintaa ja mikäli voitat mielesi, voit saavuttaa ihan mitä vaan!

Palautuneena jaksat paremmin

Hermoston tasapainottaminen kulkee mukana koko KETO RISE UP verkkokurssin ajan, vaikka pääpaino verkkokurssilla on ketoruokavalion opettelussa ja pysyvässä painonhallinnassa. Riittämätön palautuminen ja pitkittynyt stressitila voi tehdä pysyvästä painonhallinnasta mahdottoman ja joskus ihminen pääsee ylimääräisistä kiloista eroon pelkästään kiinnittämällä huomiota hermoston tasapainottamiseen. Palautuneena energiatasot kohoavat, värit palaavat elämään ja voimavarat lisääntyvät. Saat joka viikko tietoa hermoston tasapainottamisesta ja käytännön harjoituksia ja vinkkejä, jotka edesauttavat palautumista. Saat käyttöösi myös hermostoa tasapainottavan harjoituksen, jota voit tehdä aina silloin kuin tunnet olevasi ylikierroksilla ja stressaantunut.

Ethän unohda itseäsi

Armollisuus itseään kohtaan, yksilöllisyys ja oman elimistön kuuntelu ovat keskeisiä sanomia 6:n viikon KETO RISE UP muutosmatkan aikana. Se mikä sopii toiselle, ei sovi kaikille. Ketoruokavaliota voi noudattaa monella eri tapaa, koska jokaisen elimistö ja mieli reagoi asioihin yksilöllisesti. Verkkokurssilla pohditaan myös tilanteita, joissa kaikki ei menekään suunnitellusti ja mitä silloin kannattaisi tehdä. Osallistuja saa tietoa hiilaripäivien pitämisestä, retkahtamisesta ja siitä, kuinka kauan ketoruokavaliota voi noudattaa. Lisäksi saat tietoa myös kuiduista, rasvahapoista, lisäravinteista, liikunnan harrastamisesta ja veriarvojen seuraamisesta. Kyseessä on siis hyvin kokonaisvaltainen tietopaketti, joka luotsaa osallistujaa kohti terveellisempää elämää.

KETO RISE UP verkkokurssin sisältö tiivistetysti

 • Opit noudattamaan ketoruokavaliota turvallisesti sertifioidun ketovalmentajan ohjauksessa. Saat käyttöösi yksityiskohtaiset tiedot ketoruokavalion noudattamisesta, ketoosista ja pätkäpaastosta. 2 ensimmäistä viikkoa kehoa totutellaan hiilihydraattien vähentämiseen ja rasvan lisäämiseen. Ketoosiin laskeudutaan kolmannella viikolla.
 • Saat viikon valmiit ateriakokonaisuudet ja runsaasti VHH reseptejä lounaalle, päivälliselle ja aamu- ja -iltapalaksi. Ateriakokonaisuuksiin ja resepteihin on laskettu makrot valmiiksi.
 • Saat linkin sivustolle, joka sisältää yli 200 VHH ruoka- ja herkkuohjetta. Tulet huomaamaan, että ketoruokavalion noudattaminen ei ole pelkkää kananmunien ja pekonin syöntiä:)
 • Saat käyttöösi listan ”sallittujen” ruoka-aineiden hiilihydraattimääristä ja makroravinteista.
 • Opit laskemaan ruokavaliosi sisältämät makroravinteet, kalorit ja perusaineenvaihdunnan sekä tietoa siitä, missä tilanteissa makroja kannattaa laskea.
 • Laajassa painonhallintaosiossa opit painonhallinnan eri osa-alueista kuten palautumisen, liikunnan, yöunen ja suolistomikrobien tärkeydestä painonhallinnassa. Lisäksi saat tietoa säästöliekistä, painojumista ja aineenvaihdunnan vilkastuttamisesta.
 • Verkkokurssi sisältää puolen tunnin mittaisen yin-jooga tyyppisen joogaharjoituksen, hengitysharjoituksen ja tietoa autonomisen hermoston toiminnasta ja tasapainottamisesta.
 • Saat vinkkejä lisäravinteista, jotka voivat lisätä energiatasoa, tukea yöunta ja tehostaa ruoansulatusta.
 • Saat vinkkejä tilanteisiin, jossa kaikki ei menekään niin kuin Strömsössä: retkahdukset, paino ei laske, ketoruokavalio ei sovi tai terveydentila heikkenee.
 • Terveysosiossa saat tietoa kuiduista, hyvistä rasvahapoista ja mm. oksalaateista.
 • Saat tukea ja tsemppausta uuden elämäntavan opetteluun suljetussa KETO RISE UP Facebook-ryhmässä.
 • Verkkokurssi ei sisällä terveydenhuollollista neuvontaa eli mikäli sairastat jotakin sairautta, niin keskustele ruokavalion aloittamisesta lääkärisi kanssa.

 

keto rise up verkkoKurssin suorittaminen

 • Kurssin kesto on 6 viikkoa.
 • Saat joka viikko sähköpostiisi uuden viikon ohjelman.
 • Voit suorittaa kurssin omassa aikataulussa.
 • Kurssi sisältää kirjallista materiaalia, lähes 40 videota ja käytännön harjoituksia, joista yksi on puolen tunnin mittainen joogaharjoitus.
 • Voit opiskella tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.
 • Kurssin sisältö on käytettävissäsi pysyvästi.
 • Tukea saat suljetussa Facebook ryhmässä, jossa voit esittää kysymyksiä mieltä askarruttavista asioista ja voimaantua samanhenkisten ihmisten seurassa.

keto rise up verkkokurssin hinta ja mistä voi ostaa?

KETO RISE UP verkkokurssin normaali hinta on 94 euroa, mutta verkkokurssin voi ostaa alennettuun 78: n euron hintaan. Alennus on voimassa toistaiseksi. Verkkokurssin voi ostaa tästä linkistä: https://satusjoholm.campwire.com/checkout/keto-rise-up-alehintaan-f59a2da8.  Sen voi ostaa myös instagramistani, joka löytyy nimellä satusjoholm. Verkkokurssi on myynnissä instagram profiilin verkkopuussa. Mikäli Sinulla on ongelmia verkkokurssin ostamisen kanssa, niin laita sähköpostia tänne: satu.sjoholm@gmail.com.

mukana jo yli 500 riseuppilaista!

”3 viikkoa täynnä ja voi pojat mitä siinä ajassa on tapahtunut! Aloitin KETO RISE Up verkkokurssin 97 kiloisena ja tänään kun punnitsin painoa se oli tasan 90 kiloa. Miten ihmeessä 48 -vuotias, vaihevuosista kärsivä, krooninen kipupotilas, työssäkäyvä tähän pystyi? En todellakaan tiedä, mutta sen voin sanoa, etten ole fuskannut missään kohtaa. Liikuntaa olen lisännyt hieman ja syön enemmän mitä ennen verkkokurssia. Mutta mikä tän julkasun oikea juttu sitten oli? Noh, 10 -vuotta vanhat rakkaat nahkahousut meni jalkaan. Toki hieman piukat ne on, mutta jalassa kuitenkin ja vetoketju sekä nappi kiinni:) Tänään tunnen itseni seksikkääksi ensimmäistä kertaa yli 10 -vuoteen! Hitsi mikä tunne””. -Piia Vallenius

”Aloitin tammikuussa ja olen noudattanut ohjeita melko säntillisesti. Ketoosiin kyllä vähän kiirehdin, mutta se oli ilmeisesti minulle aivan sopiva tapa. Paino on laskenut tässä ajassa 8 kiloa, vaikka lähtöpaino ei ollutkaan valta ja olo on hyvä. Jaksan liikkua, nukun paremmin. Olen tosi kiitollinen sinulle ohjeista ja tavastasi valmentaa. Asiat on hyvä pitää yksinkertaisina kun ne sillä tavalla toimivat!”

-Riseuppilainen

VALMENTAJASTA- olet hyvissä käsissä

KETO RISE UP verkkokurssin valmentaja on Satu Sjöholm, 51-vuotias keto coach, terveys bloggaaja, kirjailija, liikuntatoimen ylitarkastaja, kasvojooga opettaja ja jooga- ja palautumisohjaaja. Hän on akaateemiselta koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja liikuntatieteiden ylioppilas. Hänen intohimonaan on innostaa, tsempata ja näyttää omalla elämäntavallaan miten terveellinen ruokavalio, liikunta, hyvä yöuni ja henkinen hyvinvointi vaikuttavat ihmisen olemukseeni, energiatasoon. ja ulkonäköön. Hänen esikoiskirja VHH ruoka- ja herkkuohjeet julkaistiin lokakuussa 2020 ja siitä tuli kahdessa kuukaudessa kustantamon vuoden myydyin kirja ja 10 kuukautta myöhemmin kirjasta painettiin jo 3 painos. Tällä hetkellä työn alla on toisen kirjan kirjoittaminen,, jonka nimi on Musta aukko- Rakkauden kosketus. Se on raju tositarina nuoruudessa sairastetusta syömishäiriöstä ja siitä parantumisesta. Satu harrastaa runsaasti liikuntaa. Sen lisäksi hän on intohimoinen saksanpaimenkoira harrastaja.

2 kommenttia

 1. Anne Rönn kirjoitti:

  Ostin ton Keto Rise up kurssin..mutten ole saanut mitään materiaalia sähköpostiini Ann3mar@gmail.com. ostotapahtumasta on pari viikkoa aikaa..

  Terv.Anne Rönn

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Hei,

   olet saanut ensimmäisen viikon materiaalin heti samalla hetkellä kun olet ostanut verkkokurssin ja kirjautunut Campwireen.
   Sinne ilmestyy materiaali aina viikon välein automaattisesti. Katsoin Campwirestä, niin olet viimeksi kirjautunut järjestelmään
   tänä aamuna. Eli materiaali löytyy siis Campwiren alustalta ja Sinun ei tarvitse muuta kun kirjautua sisään.

   Satu:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *