Hae
Kutsu vapauteen

”Hieman” erilainen loman aloitus!

ove kotiutui perjantaina

 

 

Mulla alkaa huomenna loma. Tänä vuonna mun loman aloitus on erilainen kuin yleensä. Tasan vuosi sitten olin Itävallassa kolmen ystäväni kanssa juhlimassa ystäväni syntymäpäiviä. Sitten olimme Karin kanssa Prahassa muutama päivä kahdestaan. Tänä kesänä ei reissata yhtään mihinkään vaan ollaan kotona. Meidän toinen saksanpaimenkoiramme Ove kotiutui perjantai-iltana ja mulla alkoikin nyt neljän viikon vauvaloma:)

 

 

 

 

loma menee maadoittavissa merkeissä

 

 

Nyt ollaan kahden päivän ajan opeteltu elämään kahden koiran taloudessa. Kirjoitan aiheesta ihan lähipäivinä postauksen, jossa kerron miten Tuto on ottanut pennun vastaan ja miten Ove on kotiutunut meille. Eli tämä loma meneekin hyvin maadoittavissa merkeissä koiran pissaa ja kakkaa siivoten, koirien kanssa touhuten ja uuteen elämäntilanteeseen sopeutuen. Ja sen voin jo nyt sanoa, että ihan kuin meille olisi tullut vauva taloon eli ihan liioiteltua ei tuo ”vauvaloma” termi ole tässä yhteydessä:)

 

 

Seuraa Tuton ja Oven elämää instassa: 2blackgsd ja satusjoholm

2 kommenttia

  1. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

    Onnea! Olenkin teidän touhuja seurannut instassa (mun koiran insta @redi_gsd) ja vitsi mikä koiravauvakuume iski vaikka omakin on vasta 4,5kk ikäinen 😀 On ne vaan pieniä. Miten en enää edes muista, että meidänkin Redi olisi noin pieni ollut!? Mutta oli se vaan..Oi että!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.